10.02.2012

Sevgililer Günü Alışverişi


Aslında her alışveriş için bir bahanemiz var değil mi :) Aslında öyle pek “sevgililer günü” insanı değilimdir ama alışverişi, hediye almayı ve vermeyi severim. Mailimde MissPera’nın %10 indirim fırsatı kuponunu görünce dayanamadım siparişlerimi verdim. 

Kendime ve Bey’e parfüm alasım vardı, ama artık yıllardır aynı şeyleri kullanmaya biraz olsun ara vermek istedim. Aldığım her iki kokuyu da internetten kokularını araştırarak el yordamıyla aldım, şansıma istediğim gibi çıktılar ya, durun onu sonra anlatacağım. 

Ne olur ne olmaz belki kokusunu beğenmeyebiliriz diye Bey’e Hugo Boss Green’in 40ML versiyonunu aldım. Güzel çıktı, portakal ve ağaç ağırlıklı bir koku sanki. Sıktıktan bir süre sonra derin bir Portakal/tahta kokusu geliyor ki ben beğendim. Bu arada bende astım olduğundan ne kendime ne de Bey’e öyle her kokuyu alamıyorum. Çok ağır kokan şeyler beni öksürtüyor. Şansıma bu parfüm de güzel çıktı. 

Kendime de Lancome L’orangerine parfümü aldım. Araştırmalarım sonunda bunun da portakal çiçeği ve yasemin karışımı bir kokusu olduğunu tahmin ediyordum, aynen öyle çıktı. Fresh bir koku olsun istedim. Issey Miyake ve Magnifique’den sıkılmıştım çünkü. 

Uzun süredir gözüme takılan Lancome L’absolu Nu rujlardan da Beige de Soie rengini aldım. Tam aradığım gibi çok hafif sedefli, nemlendiricili ama nude bir renk. Çok doğal duruyor, sevdim. 

Sürekli basın bültenleri elime ulaşan, merak ettiğim bir marka olan DENTISTE’nin diş macunlarının da sitede satıldığını görünce iki adet Plus White pompalı diş macunundan aldım. Pompalı diş macunları çok pratik oluyor, onlara alıştıktan sonra tüpte olanları kullanmayı beceremiyorum. Bir de size oluyor mu bilmem ama tüpte çok israf oluyor hep taşıyor. Bu tüp pompalılarla rahat ediyorum. 

Bu alışverişimle beraber iki adet tam boy OLAY NEMLENDİRİCİ yüz kremi de hediye geldi. Ben bir tane bekliyordum iki taneyi görünce çok sevindim :) Bu alışverişle beraber sevgililer günü faslını kapatıyorum sanırım, gerçi sevgiliden ziyade kendime almış oldum ya neyse aramızda kalsın! 


Love, 
MC

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Güzel günlerde kullan:) Konu Kozmetik olsun yeterki , her şekilde bahane bulunur :)

hersheyler dedi ki...

vay şahaneymiş hem uygun fiyat hem indirim hem de hediye süpermiş güle güle kullanın eşinle :)

Adsız dedi ki...

Güle güle kullan hepsini tatlim, bence zaten ilk önce insan kendini sevmeli ♥ : )

kuzunun annesi dedi ki...

Hugo Bossun kötü kokan bir parfümünü görmedim henüz , fanıyız ailecek

Adsız dedi ki...

Sevgili MC, bu diş macununda SLS var mı?

admin dedi ki...

cok tesekkur ederim kizlar!

adsiz, su sitede yer almiyor ancak su an urun yanimda degil, bakip tekrar net bilgi verecegim sana. http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_4eab40977.html

Ruhan dedi ki...

sevgilim de yok ki yaaa hediye alayım :( iyi ki kedilerim var bi koli yaş mama aldım onlara yarın kutlicaz birlikte :D güle güle kullan fıstığımmmm :))

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.