28.02.2012

AA Summer Peach + CG Golden Meringue

Sahip olduğum sadece üç American Apparel ojelerden olan Summer Peach'i mevsimlerden kış olmasına rağmen sürüveresim geldi. Gerçekten kış tenine çok gitmeyen bir renkmiş, onu anladım, bronz tende çok daha iyi duracağını düşünüyorum. AA Summer Peach sürmesi çok zor bir oje, siz sürmeye çalıştıkça bir yerlere kaçıyor, bu sonucu bile zor elde ettim.

Ben de biraz fark yaratayım diye üzerine China Glaze Golden Meringue geçtim. Alttaki resimler bu şekilde, gerçi oje üç günlük, tırnaklar alttan biraz fazla uzamış ama ..


Aslında çok güzel bir renk elde ettim ama bir türlü tam yansımasını fotoğraf makinem yakalayamadı. Sanırım beyaz denge ayarlarını düzgün yapamadım.

Aşağıda kullandığım ojeler..


Başka bir fotoğrafta neyse ki, tırnağımın tam ışıltısını yakalayabildim kısmen de olsa. İşte bu iki ojeyle şu aşağıdaki renge sahip oldum:


China Glaze Golden Meringue harika altın ışıltıları olan bir renk ama benim gibi şeffaf oje sevmezler mutlaka altına bir baz ile kullanmalı.

Bu kombinasyonu bronz tende mutlaka tekrar deneyeceğim.

1 yorum:

ebr1983 dedi ki...

Selam MC Tekin ACAR muhteşem ojeler çıkarmış 10 tl fiyatı renk skalası çok hoş aldım bitane çürük vişne tonu 3-4 günde kalsa bayatlamıyor görüntüsü ve kalitesini ben çok beğendim aklında bulunsun

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.