7.02.2012

Clinique Almost Lipstick - Shy Honey

Clinique'in geçen yılki bombası Chubby Stick lip balm'larını hatırlarsınız sanırım? Ben onları hiç unutmadım, halen almaya devam ediyorum :-) Daha onların etkisinden çıkamamışken, bu kez de Clinique bu gruptan şahane yeni bir ürün daha piyasaya sürüyor: Almost Lipstick Ultra Transparan Ruj!


Almost Lipstick’in transparan ve yumuşak formulü doğal dudak renginin belirginleşmesini sağlar ve her kişinin kendine özgü renk tonunu yaratmasını sağlar.
Almost Lipstick, Şubat ayından itibaren Moisture Surge Renkli Nemlendirici SPF 15 ve yine yeni bir makyaj serisi olan Blushwear Cream Stick Allık ile beraber Clinique’in İlkbahar Makyaj Koleksiyonunu oluşturmak üzere Clinique standlarında yerini alıyor.
Allerji testinden geçmiştir. 100% parfümsüzdür. Dermatologlar tarafından test edilmiştir. Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 53 TL.


Bu ürün de aynı Clinique Chubby Stick'ler gibi çok iyi nemlendiriyor. Eğer siz de benim gibi kuru dudaklardan muzdaripseniz, bu ürünü çok seveceğinize eminim.

clinique_ShyHoney 4
Geçen kış Clinique Chubby Stick kurtarıcım olmuştu, Almost Lipstick de bu kışın kahramanı olacak gibi görünüyor.
clinique_ShyHoney 2

Bu ürün bana ulaşmadan evvel yabancı bloglarda ürünü görmüş ve "mağazaya gidince incelenecekler listeme" eklemiştim. Şans oldu gerçekten, merak ettiğim bir üründü çünkü.

Clinique'in bazı makyaj ürünleri gerçekten tam imza ürünler diyebilirim. Mesela şu fırçalı yarı transparan pudrası, chubby stick'ler, high lengths rimel ve even better fondötenler ve all about eyes kapatıcı Clinique de sevdiğim diğer makyaj ürünleri arasında.

  clinique_ShyHoney 3

Adı üzerinde, Almost Lipstick. Resimdeki Shy Honey, belirli belirsiz uçuk bir ışıltı sağlıyor dudağa. Oldukça da nemlendiriyor. Kendi dudağım diyebileceğiniz cinsten bir ürün ve paraben'siz.

  clinique_ShyHoney 5

MUA'dan da 5 üzerinden 4.2 almış bu ürün.

* Basın ürünüdür.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Hem Chubby Stickleri, hem de Almost Lipstickleri çok seviyor ve başarılı buluyorum. Ancak burada 28-30 TL lik Chubby Stickleri utanmadan 58 TL ye sattıkları için Türkiye'den almayı REDDEDİYORUM!!!

Adsız dedi ki...

Clinique daha once bu seride birkac renk yapiyordu, iki uc sene evvel almost lipstick sadece "black honey" diye bir renk olarak satilmaya basladi ve hala burada (Kanada) sadece o renk var. Herkeste baska duruyor ve sheer oldugu icin herkese ve her renk makyaja da yakisiyor. Fakat Turkiye fiyati hakikaten cok yuksek.

Beste

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.