13.02.2012

Lancome L'absolu Beige de Soie {LotD}


Lancome L'absolu Nue Beige de Soie, ruj yokmuş gibi duran, pembe alttonlu bir nude ruj. Dudakta ruj var mı yok mu belli değil şeklinde bir ruj arıyorsanız aradığınız ruj olabilir. 

Yapısı diğer Lancome L'absolu rujlar gibi nemlendiricili ve yumuşak. Çok ince ve sadece yakından bakıldığında görünen bir de ışıltısı var.

Yoğun göz makyajlarına eşlik edecek veya günlük makyajsız kullanılabilecek pratik bir renk. Ben elbette ikinci seçenek için kullanıyorum ;)

Keyifli haftalar!

6 yorum:

Ruhan dedi ki...

rengi harika ben bu renk dudak kalemi arıyorum gözüne çarptımı bi yerlerde canım ya :)

vanilyayagmuru dedi ki...

mc konuyla alakasız ama bişey sormak istiyorum ben kırmızı ruj sürdüğümde ne renk allık kullancağımı anlamış değilim :( sanki bütün renkler ya uyumsuz ya abartılı gibi :/ mesela russian red le yada sarı alt tonlu kırmızılarla nasıl renkler kullanabilirim ?

vanilyayagmuru dedi ki...

mc konuyla alakasız ama bişey sormak istiyorum ben kırmızı rujla ne renk allık kullanıcamı anlamış değilim sanki bütün renkler uyumsuz yada abartılı :(( mesela russian red ve sarı alt tonlu kırmızlı rujlarla ne renkler kullanabilirim ?

admin dedi ki...

ruhancim emilylerde olabilir canimm

yağmurcum, ben o tip rujlarla bronz allik kullaniyorum ve cok hafifce suruyorum. daha dogal bir goruntu icin mac mineralize natural deep renkle de bir tık dokundurabilirsin yanaklarına.

smyrnian dedi ki...

olmaz böyle şey yoksa rüyamı demek istiyorum O.O

hersheyler dedi ki...

ay rengi çok güzelmiş güle güle kullan güzel seçim

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.