26.02.2012

Taze Bittiler.. #21


Bir süredir Taze Bittiler serisine yazmamışım, bazen kullandıklarımı farkına varmadan atabiliyorum ama bu sefer tam atacakken aklıma geldi fotoğraflamak. 

1. La Roche Posay Hydreane Nemlendirici: Bu ürün denemem için gönderilmişti, ben de ürünü sevdim ve bitirivermişim farkına varmadan :) Oldukça hafif yapılı, kokusuz, parabensiz bir nemlendirici. Soğuk havalarda kuruyan dudak çevreme ve boynuma kullandım, beğendim. Beyaz noktacık da yapmadı, güzel bir ürünmüş açıkçası.

2. TheraMed 3 Etkili Koruma Diş Macunu: TheraMed diş macunları Türkiye'ye geldiğinden beri kullanıyorum, bu macunu da 1 alana 1 bedava kampanyasıyla Gratis'ten almıştım, fiyatı da inanılmaz uygundu alırken, 5TL civarıydı sanıyorum. Diş macunlarında ferah etkiyi seviyorum, bu ambalajlar da oldukça pratik, tüpü sıkma derdi olmuyor.

3. Body Shop Seaweed Ionic Clay Mask: Bu maskeden ikinci kavanozumu bitiriyorum, ben çok seviyorum. Sonrasında cildim aydınlık ve mat oluyor, zaten aşırı yağlı bir T bölgem olduğundan kelli bana yarıyor, tekrar aynısından almayı düşünüyorum elimdeki diğer ürünler bitince. 

4. Body Shop Vitamin E Moisture Serum: Body Shop'un Vitamin E serisi aslında kuru/normal ciltlere yönelik ama bu serum oldukça hafif yapıda. Daha önce de kullanmıştım, bunu da indirimde almıştım, genelde geceleri kullandım bitti zaten hemencecik.

5. Benefit They're Real Mascara: Ben bu rimele bayıldım. Kirpiksiz olduğum için kirpiklerimde yaptığı etkiye bayılıyorum. Fiyatı biraz yüksek, ancak üç tane ucuz mascara alacağıma bunu almayı kesinlikle tercih ederim. Bir tanesi daha bitti, yenisine geçtim, kirpiklerim ve ben mutluyuz.

6. Chap Ice Balm Stick: Bu ürünü Uzakdoğu seyahatinden sevgili arkadaşım G. getirmişti, daha önce bu kadar pratik bir lip balm görmedim, minnak bişi, kot cebine bile sığıyor, çok da güzel nemlendiriyor dudakları. Benimkisi kiviliydi, keşke tekrar bulsam da alsam.

7. Chanel Rouge Coco Mademoiselle: Ahh hayatımın rujuydu bu benim ama her güzel şeyin bir sonu var tabii. Neyse üzülmüyor ve önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Yurtdışına çıkan bir arkadaştan acilen sipariş edeceğim mutlaka. Zira Duty Free fiyatı 20-25€ arası iken, TR'de uçuk rakamlara satılıyor. 

6 yorum:

özge dedi ki...

bitenler postu hazırlamaya bayılıyorum canım,üstümden bir yük kalkıyor yeni ürünlere yer açılıyor diye:)seninde öyle olmuştur ama bu rimelin bitmesine üzülmüşsündür doğal olarak:)

bir demet feslegen dedi ki...

ruja üzülmekte haklısın ;)
bugün rossman dergisini aldım seni görünce bir gururlandım anlatamam işte o blogger benim arkadaşım dedim yanımdakilere :)) hepsi okudu

Alışverişkolik dedi ki...

Benefit'in rimelini bende almayı düşünüyorum ama sadece dolgunlaştırma mı sağlıyor? Yoksa uzatma konusunda da başarılı mı?

www.modalistesi.blogspot.com

merqure dedi ki...

canım lrp nemlendiricinin aynısı bende de var fakat kokusu çok rahatsız ettiği için düzenli kullanamıyorum,seninki nasıl kokusuz?

Ruhan dedi ki...

diş macununu özellikle merak ettim tatlımmm bakmam lazım ona benim acilen hemde diş macunu tutkum geçmez benim :)))

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

rimeli merak ediyorum bitenler postlarına has-ta-yım :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.