22.06.2012

Pure Beauty Jasmine Water BB Cream

BB cream'lerin çok popüler olduğu şu zamanlarda bu ürünü anlatayım dedim. Geçen seneden beri kullandığım bir ürün, o kadar sevdim ki 3 al 2 öde kampanyası olunca hemen 3 tane aldım, zaten bendeki bitmek üzereydi. Spf 30 olduğundan güneş koruyucusu olarak da kullanılabilir.


Cilt tonunu düzeltme veya kırışıklıkları azaltma konusunda bir şey söyleyemiyorum çünkü kışın düzenli olarak kullanmadım ama kesinlikle sürünce bir aydınlık, güzel bir parlaklık oluyor. Yüzünüze sürerken hoş bir koku oluyor birkaç dakika sonra yok oluyor, rahatsız edici değil hiçbir şekilde.


Aşağıdaki resimden de anlayabileceğiniz üzere ürün biraz sıcak renkli olmakla birlikte neutral tonlara daha yakın. Ayrıca ürünün adaptif özelliği birçok ten renginde kullanılabilmesini sağlıyor. Benim gibi esmerler de ürünün açık renginden korkmasın :)


Çok doğal duran bir ürün, ne mat ne de çok parlak. Ben yüzüme elimle uyguluyorum, azıcık bir miktar yetiyor. Kapatıcılığı orta düzeyde. Bu ürünü Watson's ta bulabilirsiniz.

21 yorum:

larcencielblog dedi ki...

Merhaba MC,

Garnier'nin BB kremiyle karşılaştırmak gerekirse, hangisi daha az yağlı? Garnier BB kremi benim cildim resmen kustu ve iki gün sonra da sivilce çıkmaya başladı. Pure Beauty'ninki mat mı duruyor? Yağlanma/parlama yapıyor mu?

Teşekkürler :)

Başak

Cfusun dedi ki...

MC, gözaltı kremi var bunun onuda kullandın mı?

uçak bileti dedi ki...

Bu güzel paylaşım için çok teşekkür ederim. Elinize emeğinize klavyenize sağlık. Blogunuzu yakından takip ediyorum. Başarılar dilerim

kara kitap dedi ki...

ben de geçen gün dörmüş ve merak etmiştim.yazdığın iyi oldu.evet ben de bveç'le aynı soruyu soruyorum.garnier'i ben de aldım,ama fazla yağlı geldi.cildim de yağlı oluncu çok parlıyor. ama senin cildinde yağlı olduğuna göre bu iyi bir krem olabilir. hem de spf'si daha yüksekmiş. evdeki garnier'i de bacaklarıma sürsem nasıl olur acaba :))

admin dedi ki...

Kizlar bu yazi yeni yazarimiz benimpencerem'e ait, tesekkur ederiz ilginize :-)

larcencielblog dedi ki...

:)

O zaman aynı soruları benimpencerem'e soruyoruz :)

Benim Pencerem dedi ki...

-Garnier'in ürününü hiç kullanmadım ama bazı fondötenler alerji yapıyor bende, bunda hiç öyle bir şey olmadı. Benim cildim karma, bende yağlanma veya parlama yapmadı, çok mat da değil, doğal duruyor sanki yüzümde hiçbir şey yokmuş gibi.

-Göz altı kremini kullanmadım, yorum yapamıyorum :(

-Benim cildim karma normalde T bölgesi parlama yapabiliyor, ama bunda öyle bir şikayetim olmadı. Ben de blog için fotoğraf çekerken "acaba ellerime de mi sürsem, ne güzel oldu" diye düşünüyordum :)

larcencielblog dedi ki...

Yanıt için çok teşekkürler benimpencerem, yazdıklarınıza göre deneyebileceğim bir ürüne benziyor.

Güzel günler :) Başak

cheerful_Elif dedi ki...

bu kreme bayılıyorum :)

larcencielblog dedi ki...

Dayanamadım, ihtiyacım da vardı; aldım!

Ve bingo!!!!

Hiç parlama yapmadı, yağlandırmadı, çok sağlıklı bir ışıltı ve renk verdi! Yaz gecesi makyajını bile kurtarır!

Tavisye için çok teşekkürler benimpencerem!

Sevalyum dedi ki...

ben hem garnieri hem de pure beautyi kullandım garnier kesinlikle daha yağlı ama ikisi de fena değil ne iyi ne kötü

g.m. dedi ki...

ben de ton sıkıntısı yaşıyorum bb kremlerde. garnier'in açık tonunu kullanıyorum ama biraz koyu kaçıyor tenim için, tavsiye edebileceğin bir bb krem var mı beyaz tenler için?

sevda s. dedi ki...

Missha ve Garnier kullanıyorum ama biterlerse bunu da deniycem :)

bakimliolmakasktir dedi ki...

ben de almak istiyorum bu bb kremden umarım bana da iyi gelir :)

Benim Pencerem dedi ki...

-Beğendiğine çok sevindim Başak :)

-beetlebum konu hakkında bir yazı hazırlayacağım yakında.

Briss dedi ki...

Ben de aylardır kullanıyorum bu bb kremi. Ve memnunum. Ama işte tüketicilik başa bela illa ki garnieri de deniyim dedim. En açık tonu bile koyu geldi, ki çok açık renk değilim. Sanırım değerlendirmek adına iki BB kremi karıştırarak kullanıcam..

Benim Pencerem dedi ki...

-açık renkli olabilecek bir BB cream için bir de yeni yazıya bakmanızı öneririm :) http://www.makyajcantam.org/2012/07/pure-beauty-soothing-bb-cream.html Watson'sa gidip denerseniz belki cilt renginize uyabilir.

Makyajlı Betty dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Aylin dedi ki...

Karma bir cildim var. Burda okuyunca bir de bu markayı deneyeyim dedim ve aldım. Yüzüm kocaman sivilcelerle doldu:-( Sanırım BB ler bana ağır geliyor.

Benim Pencerem dedi ki...

her cilt yapısına göre değişebiliyor sanırım ürünler. Cildiniz hassas ise diğer bb kremleri denemeden önce mağazada cildinizde test ederseniz en azından daha emin olabilirsiniz belki. Üzüldüm size uymadığına :(

Adsız dedi ki...

Nerede satılıyor acaba ?

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.