7.06.2012

Metalik Far + Siyah Kalem


Sizce de güzel değil mi? Ben Emma Stone'un bu kombinasyonunu çok beğendim. Hem basit, hem herkeste olabilecek renkler, hem de şık!

Çekmeceden metalik farları ve pembe rujlarınızı çıkarın, bu makyajı deneyelim!

8 yorum:

Bc dedi ki...

harika olmuş detaylarla..

Adsız dedi ki...

bide herkese yakışsa..... bazen oldugundan pörtlek gösteriyo metalik ve açık renkler.... kahverengi ve mürdüm gözler favorim hep.ama emmaya yakışmış.

Adsız dedi ki...

mc abla :D flormar primer falan çıkarmış test et de biz de doluşalım :D

admin dedi ki...

haklisin! dikkatli olmak gerek, buyuk gozleri daha da buyutebiliyor, dogru!

admin dedi ki...

aa super haber, bakayim :)

admin dedi ki...

evet ben de cok begendim :)

guzelliknehri dedi ki...

Ben de saç rengini sevdim bir de ne duru bir cilldi var.

Adsız dedi ki...

evet cok kolay elde ede bilirsin o kiprikleri takma kiprige falanda gerek yok sende kirpik forseps varsa türkcesi böylemi bilmiyorum hani kirpikleri kivirmak icin?ilk kirpik forsepsi fönle isitiyorsun sonra biraz sogutmak icin salliyorsun sogutmazsan göz kapagin yanar dikkat etmen lazim sonra onun ilikligiyla hemen kivriliyor kirpikler sonra sac spraysi aliyorsun eski bir kulanmadigin rimelin taragina sikiyorsun ama önceden rimelin taragini yikaman lazim hic bisey olmicak tertemiz olmasi lazim sadece sacsprayi sikicaksin üstüne sonra onunla kirpiklerini taricaksin 1 dakka bekledikden sonra rimelle kirpiklerini boyicaksin,göz makyajin koyu olmasini intensiv olmasini istiyorsanda mutlaka göz cevrene base kulanman lazim sonra fralarini kulana bilirsin.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.