29.06.2012

Benefit SASHA Parfüm Giveaway :)

Benefit'in yepyeni parfümü SASHA'yı deneyecek ilk kişilerden biri olmak ister misiniz? Cevabınızı duyar gibiyim :)

Benefit'in yeni parfümü Sasha'yı yakından tanımaya ne dersiniz? O, doğuştan sanatçı bir kişiliğe sahip olan Sasha, adeta spot ışıklar için yaratılmış…Benefit’in yeni parfümü Sasha dinamik şehir hayatı ve sakin kır yaşantısının sentezini; kokteyl shakerını andıran bir şişede sunuyor! Sasha’nın narin ve kadınsı esansı, çiçek bazlı notalardan oluşuyor. Notalardan bazıları Ylang Ylang, portakal çiçeği ve yasemin…Bembeyaz bir çiçek buketi kadar feminen ve çarpıcı! 

Parfümler, LVMH grubunun dünyaca ünlü burnu François Demachy tarafından yaratılıyor ve şu an tüm Sephora mağazalarında satışa sunuldu!


Bu yepyeni parfümü deneyecek şanslı üç kişi arasında yer almak isterseniz, aslında yapmanız gerekenler çok ama çok basit! Benefit Türkiye'nin facebook sayfasını beğenmek, twitter hesabını takip etmek ve sonrasında altta yer alan formu, mutlaka geçerli bilgilerinizle doldurmak!


Sayfaları beğendikten sonra bu formu, geçerli bilgilerle doldurmayı unutmayın! Birden fazla katılım geçersiz sayılacaktır, bu yüzden tek bir giriş yeterli olacaktır. Şimdiden tüm okurlarıma bol şans, mis gibi Benefit Sasha kokulu tertemiz yaz günleri dilekleriyle ;)


Şansınızı ikiye katlamak için, Hersheyler Blog'undaki kampanyaya da katılabilirsiniz! Bol şans!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.