5.06.2012

Essence Turkiye'de!

Avrupa'nın meşhur markası Essence artık Türkiye'de! Twitter'da TR'ye geldiğini okumuştum ama tesadüfen girdiğim bir Gratis mağazasında ürünlerle karşılaşınca gözlerime inanamadım desem yeri!

Stand silinip süpürülmüştü, ben gördüğüm geriye kalan her şeyi aldım! Bu arada Gratis'i tebrik ediyorum, the Balm'dan sonra Essence'i de çok çok uygun fiyatlarla ithal etmişler. Fiyatlar 1.5 - 14 TL arası değişiyordu yamulmuyorsam.


Ben standa bakarken sadece bu üç oje kalmıştı, hemen kaptım! Daha denemedim ama renkleri pek güzel (kalpkalpkalp) ;)


Bu kalemtraş üç liraydı galiba, tombul kalem tarafı olduğu için aldım. NARS'ın kalın kalem rujlarını açmak için kullanacağım. NARS kalemtraşım maalesef ellerimi çok boyuyor :(


Aşağıda gördükleriniz de highlighter kalem ve likit eyeliner. Oldukça ucuzlardı, denemek için aldım, denedikçe tekrar yazarım. 


Bu da şeffaf kaş & kirpik rimeli. Ben kaşlarımı şekillendirmek için aldım, bu da çok uygun fiyatlıydı. 


17 yorum:

Selestia Hülya Karayel dedi ki...

canım güle güle kullan hepsini. hangi gratis şubesinden aldın bunları?

Tuğba Akdağ dedi ki...

Bende geldiği gün saldırmıstımm. Tahmin edemeyeceğim kadar çok sevdimm. Özellikle 16 saat fondöteni ve karıştırma fırçası şuanda favorilerim arasında :) tavsiye ederim :)

Hazan Esintisi dedi ki...

yay!!! :)

g.m. dedi ki...

kaş rimelinden ben de kaptım hemen bi tane, far bazını da aldım ayrıca, şu ana kadar fena değiller. fiyatlar kesinlikle harika, ben daha pahalı olur diye düşünüyordum.

Adsız dedi ki...

kaş rimeli ne kadardı canım? uygun yazmışsın fiyatı ama :d

kitana dedi ki...

meyveli lip glossları da güzel, memnun kalmıştım.

Lynn dedi ki...

Eyeliner'ı pek merak ettim. Kalıcı mı yoksa idare eder mi?

gul dedi ki...

bende 1 tane coral renkli rujunu ve parlatıcısını aldım. ikiside çok güzeller. hıghliter kalemi de alacaktım ama sen yorum yapmadan almak istemedim açıkçası ,güzelse başka sefer denk gelirsem onuda alabilirim. essence kalite olarak flormarla denk diyebilir miyiz. yada daha iyi veya kötü ?

gul dedi ki...

bende 1 tane coral renkli rujunu ve lipglosunu aldım. ikiside gayet iyi. ruj 6,99 lpglos 5,99 du galiba. çok renkli ve güzel ürünleri var fiyatlarıda çok iyi. kalite olarak türk markalarıyla karşılaştırsak flormarla denk diyebilir miyiz. daha iyi ve kötü ?

admin dedi ki...

cok tesekkur ederim, istiklalden aldim :)

admin dedi ki...

ayy ben gittigimde onlar yoktu, gule gule kullan cicilerini ama :)

admin dedi ki...

gercekten cok uygun satiyorlar, takdir ettim. gule gule kullan!

admin dedi ki...

tam hatirlamiyorum ama bes lira civariydi -sanirim-

admin dedi ki...

hmm bi dahaki sefere onlardan da almaliyim :)

admin dedi ki...

gunluk kullanimda kalici, ama tam gun testi yapmadim daha, yapinca tekrar yazayim. 4-5 saat kullandim akmadi.

admin dedi ki...

gule gule kullaninn.. daha iyi bence, cok guzeller. kalemi daha tam denemedim, deneyince yazayim. al hepsi cook guzel :D:D

Adsız dedi ki...

ben essence sevmiyorum bence igrenc bir marka o markanin bütün ürünlerini kulandim ojeleri cok kötü bu gün sürüyorsun yarin hemen cikiyor bide sürmesi cok zor hemen dalga dalga oluyor.rujlari eh iste onlar idare eder,pudralarida hic iyi deyil suratda egzema cikariyor.rimmel olarak essence multi action mascara onu tavsiye ede bilirim bir tek zaten o iyi rimellerden kirpikleri süper uzun yapiyor.Almanyadan selamlar

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.