14.06.2012

Make Up For Ever Sephora'larda..


MUFE gelsin diye çok bekledik, eskiler bilir. Artık MUFE, Sephora mağazalarında bizlerle buluşuyor. Ürün satışları çılgınlık boyutunda devam ediyor olmalı, baksanıza, fotoğraflarına bakmak bile öyle keyifli ki!


Bu rujlarda gözüm kaldı, acilen almam lazım!



Ya bu paletin güzelliğine ne demeli?

Evet evet rujlardan kesinlikle almalıyım..


Sizler MUFE Türkiye'den birşeyler aldınız mı? Paylaşın benimle!


9 yorum:

Gizem İzmirli dedi ki...

Bu nasıl bir güzellik... Sabah akşam öperim, sonra da sarılır yatarım ben bu şirin şeylere.

beautiful and sweets dedi ki...

Merhaba, bu markayı Fransa'da tanımıştım,geldiğine çok sevindim,duyduğuma göre fiyatları da uçuk değilmiş. Ben HD Fondötenini ve HD fix pudrasını ve çok iyi olduğunu duyduğum aqua göz kalemini almak istiyorum,henüz sephora'ya gitmeye fırsat bulamadım,wish listeme ekliyorum.
http://beautifulandsweets.blogspot.fr/

Adsız dedi ki...

çok istedim bir şeyler almayı ama biraz tuzlu geldi ya o paraya nars nebiliyim lancome falan alırım.

Adsız dedi ki...

bence önce sen paylaş bizimle bir şeyler blog sahibi olarak. hep hazır resimler olmuyor artık sanki.. biz de gayet açıp bakarız bu resimlere.

Adsız dedi ki...

bende aynı şeyi düşünüyroum . MC inanamıyorum ama artık kozmetik alışverişi yapmadığını düşünüyorum

admin dedi ki...

kızlar, bir haftadır fotoğraf makinem kırık. yenisini sipariş ettim gelmesini bekliyorum o yüzden böyle :) amerikadan geldiği için de henüz elime ulaşmadı, ama bomba gibi bir makine aldım umarım dönüşüm muhteşem olacak! yoksa alışveriş tam gazz :)

admin dedi ki...

haklısınız ancak bu arayı vermemin sebebini bir alt yorumda açıkladım. fotoğraf makinem kırıldı ve gelmesini bekliyorum, sebebi sadece bu!

umay dedi ki...

O palet var ya insanı verem eder. Sakın renklere kanmayın Öyle zor renk veriyor ki çıldırdım. Akbatı'da ki pek sevgili MUA önce göz kapağımı ıslattı sonra fırçayı ve farı sonra da bastıra bastıra göz kapağıma uyguladı da renk verdi. Rezalet yani!

g.m. dedi ki...

her yerde aradığım mürdüm rengi maskarayı bu markada buldum, her yerde mor renkte gösterip duruyorlardı delirmek üzereydim.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.