20.06.2012

RoC Keops Alkolsuz Roll-On

Fotoğraf makinem kırılmadan evvel  çektiğim son fotoğraflarla karşınızdayım! Uzun süre evvel denemeye başladığım RoC Keops Deo Roll-On, tam da yaz sıcakları en yoğun günlerini yaşarke ihtiyaç duyulabilecek bir ürün.


RoC Keops Deo Roll-On, alkol ve parfüm içermiyor ve hassas ciltlere yönelik, kokusuz, şeffaf ve sapsade bir roll-on. Kozmetik tutkunu olmama rağmen ben, asthma hastası olduğum için, parfüm ve deodorantlarda ağır kokuları sevmiyorum, daha sıkarken beni boğuyorlar çünkü. Bu yüzden RoC Keops'u çok sevdim, resmen sürer sürmez sürmemiş gibi tertemiz kalan bu roll-on'dan başta, "acaba ter kokusunu engelleyebilir mi" diye şüphelerim vardı.

Ancak denedikçe gördüm ki, bu kadar hafif bir yapıda olmasına rağmen ter kokusuna karşı gayet önleyici. Özetle, çok memnun kaldım. Sonrasında seride başka neler var diye araştırdım, bu serinin bir de sprey deodorantı ve stick ürünü varmış. Sıcaklarda malum deodorant dayanmıyor, onları da denemeyi düşünüyorum.


Ürünün piyasa fiyatı, 19 ila 25 lira arasında değişiyor, almadan önce farklı web sitelerinden bakmanızı öneririm.

Herkese tersiz günler ;)

2 yorum:

nily21 dedi ki...

hem kokusuz hem de beni bembeyaz pudraya bulamayan deodorantı bulabilmek için heryolu deniyorum..İz bırakmadığı söylenen bütün deolar az da olsa iz bırakıyor maalesef..bunu de denemek isterim...
www.trendyandfriendly.blogspot.com

Gülden hekimoğlu dedi ki...

bende iz bırakmayan birçok rollon denemiştim pek umudum yoktu ama bunuda denemiştim ve çok memnun kaldım süreklide kullanıyorum, tavsiye ederim

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.