26.06.2012

Too Faced Natural Eye Palette

Merhaba,
Hazır Sephora'da indirim varken Too Faced Natural Eye Palette'i anlatayım dedim. Bu üründe indirim var mı bilmiyorum gerçi ama Sephora'da şu an 3 ürün alımına White Card'a %10, Black Card'a %20 indirim var.


Öncelikle genel fotoğraflar çok iyi olmayabilir, benim fotoğraf makinem MC'ninki kadar iyi değil ne yazık ki.

Bu ürünü Naked Pallete'imden daha fazla kullanıyorum kesinlikle. Özellikle ilk 3 renginin mat olmasının bunda etkisi çok büyük.


En çok kullandığım renkler görebileceğiniz üzere, başta Silk Teddy olmak üzere, Heaven, velvet Revolver ve Push-Up. Silk Teddy'yi göz kapağımın tamamına uyguluyorum, Velvet Revolver ve Sexpresso'yu göz çukuru ve kaşlarımı doldurmak için kullanıyorum. Heaven'ı ise kaş aydınlatıcısı olarak kullanıyorum. Push-Up'ı yine bazen tüm göz kapağıma veya göz çukurundaki renkleri yumuşatmak için kullanıyorum. Göz pınarını aydınlatmak içinse Silk Teddy veya Nude Beach'i kullanıyorum. Son olarak bazen de Silk Teddy'yi bir fırça yardımıyla yanaklarımın üstüne uyguluyorum aydınlatıcı olarak. Harika bir renk bence.

Palette her göz makyajı tarzı üçlü olarak düşünülmüş, Day, Classic ve Fashion. En açıktan en koyuya doğru giden üç far var her sırada. Alt çekmecesinden çıkan iki taraflı fırçanın sünger aplikatörü çok başarılı değil bence ama öbür tarafı kesik uçlu bir fırça olduğundan ben onu bazen koyu renkli farları eyeliner olarak kullanmak için, bazen de kaşlarımı doldurmak için kullanıyorum. Yukarıdaki fotoğraftan da görebileceğiniz üzere en açık renklerin gramajı diğerlerine nazaran daha fazla, bu da açık renk kullanmayı çok seven benim için biçilmiş kaftan!

(Heaven, Velvet Revolver, Sexpresso, Silk Teddy, Push Up, Erotica, Nude Beach, Honey Pot, Cocoa Puff)

Yukarıdaki fotoğraftan da görebileceğiniz üzere, ilk üçlü tamamen mat, ikinci üçlü ışıltılı, üçüncü üçlü ise simli. Ben pek simli farları tercih etmiyorum fakat bu simliler çok rahatsız edici değil. Farların kalıcılığı ise gerçekten çok iyi. Naked Palette'i alamadıysanız bu paleti kesinlikle tavsiye ederim. Zira ben bu paleti bitirirsem yenisini almayı da düşünüyorum. Biraz uzun yazdım ama o kadar çok seviyorum ki bu paleti yaz yaz bitiremedim :)

4 yorum:

beautiful and sweets dedi ki...

Merhaba, Türkiye fiyatı nedir acaba bu paletin? Malum ben Türkiye Sephora'da genelde sinir krizi geçiriyorum Fransa Sephora'ya göre fiyatlarını abartılı farklı bulduğum için.

Çağlayan dedi ki...

heheh türkiyede sephorada benefit allıklar 99 tl nars allıklar daha ucuz :-P

Benim Pencerem dedi ki...

Bu palet 80TL civarıydı sanırım.

guzelliknehri dedi ki...

Muhteşem görünüyolar

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.