29.06.2012

Body Shop Nutriganics Drops of Youth

nutriganics drops of youth

Body Shop’ın organik serisinde yer alan Nutriganics Drops of Youth serum, yaşlanmanın ilk belirtilerine yönelik bir ürün olarak tasarlanmış. Oldukça hafif yapıdaki bu serum, düzenli kullanım sonrasında; cildin üst katmanını daha yumuşak, pürüzsüz, sade ve sağlıklı görüneceğini vaad ediyor. İnce çizgilerin görünümünü, dört hafta sonrasında azaltabileceği gibi bir iddiası da var.

%99 doğal içeriklerden yapılmış bu ürün,  sürdüğünüzde cildinizi ne kurutuyor ne de yağlandırıyor, tam arada, kullanımı çok konforlu, üst sınıf bir nemlendirici gibi. Sürdüğünüzde yüzünüzü iyi hissediyorsunuz. Küçük bir parçayı, yukarı hareketlerle hafifçe sürüyorum, bir dakika içinde hemen emiliyor. Cildim yağlı olduğu için üzerine ayrıca nemlendirici kullanma ihtiyacı hissetmiyorum, ama sizin ihtiyacınız varsa üzerine nemlendirici de geçebilirsiniz.

Yağlı bir cildim olduğu için çizgilerden yana çok şanslıyım, bu yüzden bu konuda bir test yapamadım. Ancak, anti-aging ürünlere başlamak için iyi bir başlangıç ürünü olduğunu düşünüyorum, özellikle doğal içeriklerden yapılmış olmaması ve cildi yağlandırmaması  benim için kocaman bir artı. Beğendim!

  Untitled 

Bu seride başka ürünler de var, set olarak indirimli yakalarsam yatırımlık almayı düşünüyorum. E artık yaş ilerliyor ne de olsa ;)

*basın ürünüdür.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

canım fiyatından hiç bahsetmemişsin

casey23 dedi ki...

Emin olmamakla birlikte 65 TL diye hatırlıyorum ben..

Glow Twist dedi ki...

Merhabalar,bu üründen bende de var,hatta yarıladım,dokusu ve duruşu gayet güzel, serininin gündüz kremini numune olarak vermişlerdi,denedim,yağlı cildime fazla ağır buldum,ama temizleme köpüğü son derece güzel,bu serumun cildime faydası da( son bir aydır yaptığım diyetle de alakalı olabilir tabi): şeffaflık,duruluk ve tazelik,bu ürünü gayet beğendim,herkese tavsiye ederim canım,görüşmek üzere,Başak.

İra dedi ki...

Ben 23 yasindayim ne zaman baslamak gerek boyle seylere ?

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.