11.06.2012

Clinique BB Krem SPF30 Turkiye’de!


BB krem çılgınlığı devam ederken, size güzel bir haber getirdim! Clinique’in yurt dışında sattığı Clinique BB Krem’i artık Türkiye’de!!! Tüm BB krem severlere duyrulur!

Clinique BB krem, hem nemlendirici, hem çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı, hem SPF30 UVA koruyucu, hem de fondöten sürmüşçesine cildi güzel gösterebildiğini iddia ediyor! Son derece ümit verici ve güzel değil mi? En kısa zamanda alıp denemeyi düşünüyorum, tekrar yazacağım.

Muse bu ürünün iki rengini de deneyip swatchlamış, merak edenleri şuraya alayım..

9 yorum:

casey23 dedi ki...

Ben bunu bir aydır kullanıyorum çoooook memnunum hem Missha gibi bende sivilce vs yapmadı hem yağlandırmadı (yani minimum işte :)) denediğim tüm bb kremler içinde en güzeli buydu kesinlikle öneririm özellikle yağlı ciltlilere ama kru ciltli arkadaşım çok memnun kalmadı pul pul dökülmeler oldu yüzünde :S

nily21 dedi ki...

çok merak ettiğim bir ürün bu ilk fırsatta denemek istiyorum...
www.trendyandfriendly.blogspot.com

Modavesaire dedi ki...

fiyatı ne olur acaba..

Adsız dedi ki...

fiyatı nekadar acaba ben misshadan çok memnunum ona 60tl veriyorum bakalım bunu fiyatı nekdar ?

admin dedi ki...

79tl :)

admin dedi ki...

79tl :)

admin dedi ki...

ben de en kisa surede almayi dusunuyorum, sen boyle diyince iyice emin oldum :)

Adsız dedi ki...

10 gün kullandım ama citdim kuruydu , şimdi dökülüyor duruma geldi .çok beklemiştim başka markalardanda güvenemediğim için almadım Clinique daha iyi olabilirdi. Zannedersem bu bb lerin en iyisi Missha bb ,ama tabi ondada doğru renk almak lazım .

tugce dedi ki...

cildim karma geçen bir yaz bunu kullandım yaz için ideal karma ciltliysenizde yağlanma -parlama kesinlikle yapmıyor bu yazda yine bunu kullanacağım:))

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.