15.06.2012

Konu dışı: Aerosoles Sandaletlerim :)

Şu yazımda Aerosoles ayakkabıları ne kadar sevdiğimi size anlatmıştım hatırlarsanız. Ayakkabıya ilgi çok olunca, ben de yeni alışverişime yer vereyim dedim.

{Bir de bu aralar neden fazla sana ait yazı yok dediğinizi duyar gibiyim. Geçen hafta fotoğraf makinem elimden düştü :( ve tamir edilemeyecek duruma geldi. Ben de yurtdışından artık profesyonel bir makine alayım dedim ve sipariş ettim, gelmesini bekliyorum. Bir süre beni mazur görün, dönüşüm muhteşem olsun :) }


Neysem, ben o yazıyı yazdıktan bir hafta sonra, DESA Online alışveriş sitesinde Aerosoles seriler indirime girdi!!! Ben de sezon başından beri gözümün kaldığı gri dolgu topuk sandaleti hemen kaptım! Ayakkabı konusunda rahatlıktan yana olduğum için, bu sandaletle günlük rahat eder ve şık olabilirim diye düşündüm.



Alışık olduğumdan biraz yüksek ama bu hafta ilk kez giydim ve Aerosoles serisi beni yine yanıltmadı. Gerçekten çok rahat bir dolgu topuklu sandaletmiş. Mor pantolonumla severek giyiyorum. Bakınız parmak izim nasıl da çıkmış tabana.

Desa'da bir seri daha indirim olursa da şu aşağıdakini alıcam, ahtım var ;)


Rahat ayakkabı severler, sizlerin de favori modellerini öğrenmek isterim. "Hayatımdaki en rahat ayakkabı" dediğiniz ayakkabıları hangi markadan aldınız, paylaşın!

6 yorum:

MadamB Fashion dedi ki...

çok şıklar. Bende keds ve oxford ayakkabıların bağımlısıym :)

madambfashion.blogspot.com
beklerim bloguma bende:)

pelin dedi ki...

"Hayatımdaki en rahat ayakkabı" Marks&Spencer babetlerim. en rahatsızlar da Zara.

kuzunun annesi dedi ki...

Aerosols diye diye niyeti bozduracaksın ama ben bu ara yasaklıyım , daha bugün steve maddendan büyük indirim yakaladım mophipoda

Maya dedi ki...

Ben de stonefly diyorum. Acayip rahat oluyorlar. İstinye park Hoticte Poletto satiliyor. Onlar da fena degil.

ilknuryh dedi ki...

Okurlarını bu kadar iyi tanıyan blogger çok az gördüm :)Makinanı ve herzaman ki gibi muhteşem dönüşünü sabırsızlıkla bekliyorum :)
Yazın ben en çok Fit Flop ve Birkenstock'larımla çok rahat ediyorum şiddeetle tavsiye ediyorum özellikle fit flop'a mutlaka bak derim.Güle güle giy canım.Sevgiler

Adsız dedi ki...

Ben de Ecco'larimdan vazgecmem. Bir ara Clarks denedim ama yok. Ecco hep Ecco!

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.