30.03.2012

MAC Too Supreme Koleksiyonu


MAC’in benim gibi dudak/ruj fanatiklerine yönelik harika koleksiyonu TOO SUPREME, yarın tüm Türkiye’de satışta! Yarın alışverişe hazırlıklı gitmek isterseniz, sizler için görüntülediğim koleksiyonu beraber inceleyebiliriz, ne dersiniz? 

Bu koleksiyonda sadece özel rujlar ve kalem şeklinde gloss’lar var. SHEEN yapıda anlatılan glosslar oldukça yoğun ışıltılar içeriyor, ve uçlu kalemler gibi arka mekanizmalarından çevrilerek çıkarılıyorlar. 

Serideki katı rujlarsa renk olarak oldukça pigmentli, yapı olaraksa dudakları kurutmayan, nemlendiren cinsteler. MAC koleksiyonerleri zaten bu yapıyı önceki koleksiyonlardan hatırlayacaktır. 

Sheen Lip Glass’larda parlak glossları seviyorsanız renk seçmek çok zor. Gerçekten her bir renk ayrı ayrı güzel, ben gözümü alamadım hiçbirinden.


Favorilerim ise Mango ve Asian Butterfly. Dress Kimono da gerçekten çok güzel :) 

Katı rujlara gelince renkler daha bir göz alıcı ve daha seçmesi zorlaşıyor, ama herkesin zevkine göre bir renk bulabileceğine eminim.


Bare Again harika bir nude ruj rengi. Arayanlara duyrulur. Ben daha önce almıştım bu ruju ve halen severek kullanıyorum, bence nude ruj sevenler için kaçmaz.

Sheer Mandarin ilginç bir sezon rengi olabilir, eğer makyajda klasiklerden biraz olsun uzaklaşmak istiyorsanız.


Zen Rose bu sezon öne çıkan pembe trendine uygun bir renk, oldukça çarpıcı. Happy Hibiscus ise yine daha sıradışı makyaj tercih edeceklere yönelik.

Benim bu koleksiyondan olmazsa olmazım Bare Again ve Asian Butterfly!

8 yorum:

Işık dedi ki...

Ben de Bare again ve Korean candy'e bayıldım. Hemen gidip deneyeceğim <3

Adsız dedi ki...

Bi sevemedim su mac i gercekten cok cabaladim ama ruju dudagimda catlak catlak durur kapaticisi cildimle butunlesmes fari gozumden akar cildim istemio direk bu markayi yahu

bir demet feslegen dedi ki...

bare again ve tea ceramony arasında kaldım hangisini alsam sence.. yarın bi de canlı canlı bakayım.. creme de nude var ben de cremesheen ruj, hani go for it vardı mor o da var.. ikisini karıştırıyorum ki anca bir şeye benziyor ;) bu iki nude rengin alakaları olamaz di mi ? çünkü diğeri resmen yok dudak gibi :)) öpüldün

vanilyayagmuru dedi ki...

mac candır yahu o.o

kittylover dedi ki...

ya biliyorum bu konuyla alakası yok ama yazıyım genede :). ben 16 yaşındayım malum şimdi yazlık uygulamaya geçeceğiz kısa kollu bir tişört giyindiğimizden kollarımdaki tüyler beni çok sinir ediyor.sarartma besliyor diyorlar alırsam da başa çıkamayacakmışım gibi geliyor (aferdesiniz de alınmadık bir kolum kalmıştı yani kaşımla bıyığımla başa çıkabiliyorum bununla da başa çıkabilirim gibi geliyor anneme deyince sen manken misinde alıyorsun diyor ama) sizce ne yapmalıyım ayda 1 alınıyormuş öyle kötü bir görüntüsü olmuyormuş MC yardım et lütfen! :(

vanilyayagmuru dedi ki...

ben sarartıyorum hiçte beslemedi öle çok kalite bişeyde değil sesu kullanıyorum ama sally hansen çok güzel azaltıyo diolar.zaten çok belirgin değildi benim ama sarartınca daha iyi geliyo bana.17 yasından beri sarartıyorum şimdi 20yim bi sakıncasnı görmedim

kittylover dedi ki...

Ama yagmurcum seninki belirgin degilmis bakinca kendimden soguyorum ve yazin gelince tisort giymeye cekiniyorum yazin kendiliginden sarariyor gunesten ama o zamanda agustosun sonu oluyor bana nisandan ekime kadar kalici bir cozum gerekli bu yasta lazerde olmaz o yuzden ve sesuyu kullanan arkadasimda var sanki jiletlemis gibi o da almak zorunda kaldi ve oksijenli sudada ayni sey gecerlimi bilmiyorum yanitladigin icin cok tesekkur ediyorum umarim bunu da yakin bi zamanda bunuda cevaplayabilirsin

vanilyayagmuru dedi ki...

bütün kimyasalların zararı var tabi ama oksijenli su bana biraz daha kötü geliyo saça sürenler filanda var saça zararlı mesela kurutup keçe gibi bi hale getiriyo.sarartıcı bu konuda daha masum diye düşünüyorum bi kere saçıma sürmüştüm arkalardan küçük bi tutama bi etki görememiştim.sarartıcıyı en azından cilt için ürettikleri için daha iyi bence.sarartıcı deneyip sertleşirse alırsın en fazla zaten kendi kendine yapabilceğin en fazla o. ama kışın epilasyonu düşünebilirsin bence yaşın çok küçük değil.gençlere bazı bölgelerde ( hormona bağlı olduğundan ) bitirme garantisi veremiyolar ama kol o kadar hormona bağlı değildir.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.