15.03.2012

Activar Yeni Nesil Cilt Bakımı

Yeni cilt bakım ürünlerini merak ediyor ve severek araştırıyorum. Activar kremleri denediğimde, daha önce duymadığım bir marka olduğu için hemen hakkında biraz araştırma yaptım.

Activar sitesinde ürünlerin içeriği olarak aşağıdaki detaylar verilmiş:

Seride onarıcı gündüz kremi ilk olarak yer alıyor.

- Çok iyi ve gün boyu kalıcı bir nemlendirme sağlar. - İnce kırışıklıkların azalmasına yardımcı olur. 
 - Doğum lekeleri de dahil, koyu lekelerin renginin açılmasına yardım eder. 
 - Güneşe duyarlılık yaratmaz. Aksine güneşe çıkmadan sürülen ACTIVAR® hem güneşin zararlı etkilerini azlatır hem de güneş koruyucu etkilerini arttırır. 

 AC-11® içeren ACTIVAR® Onarıcı Gündüz Kremi (Intensive Day Repair Cream), gün boyunca cilde hasar vererek cildin erken yaşlanmasına neden olan zararlı etkenlerle savaşmak için özel olarak üretilmiştir. Ürünün benzersiz formülü, bir yandan oksidatif stres ve DNA hasarının önlenmesine yardımcı olurken, diğer yandan da kırışıklık, ince çizgiler, ciltteki renklenme kusurlarının düzeltilmesi ve gözeneklerin sıkılaşmasını sağlayan özel ve güçlü maddeler içermektedir. (Alıntı).



Yapısı biraz kremsi, ancak sürer sürmez güzel bir yumuşaklık hissi veriyor.

Seride bir de göz kremi yer alıyor. 

- Göz altıdaki koyu halkaların giderilmesinde çok çarpıcı sonuçlar vermiştir. 
 - Göz altı torbaları ve ifade kırışıklıklarının azaltılmasına yardımcı olur. 

Son derece etkin olan anti-aging formülünde, AC-11® ile doğrudan hedefe yönelerek hücrelerin onarımını destekleyen, cildi besleyen maddeler birleşmektedir. Doğa ile teknolojinin güzellikte buluştuğu son noktadır. AC-11® içeren Onarıcı Göz Kremi, gündüz ve gece kremlerindeki aktif antioksidanlar ve kırışıklık giderici maddelerin yanısıra göz çevresindeki hassas bölge için yatıştırıcı ve şişkinliği giderici etki sağlar. (Alıntı)



Göz kremini de kullanmaya başladım ve açıkçası bu krem için çok heyecanlıyım. Henüz bir haftadır kullanıyorum, sanırım birkaç hafta içinde etkisini daha net görebilirim diye düşünüyorum.


Siz de Activar ürünleri ile ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz web sitelerine aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz:




**Basın ürünüdür.

6 yorum:

ilknuryh dedi ki...

MC Ürün yorumlarını merakla bekliyor olacağım.Teşekkürler.Sevgiler

Adsız dedi ki...

bu da mi basin urunu mc:/ eski makyaj yazilarini ozledim...

Adsız dedi ki...

Merakla bekliyordum bu yazıyı. Lilakutu veriyor her ay bi ürün. işe yarıyorsa göz kremini alacağım.

admin dedi ki...

ilknurcum, şimdilik göz kremini kullanıyorum, birkaç hafta sonra tekrar yazacağım düşüncelerimi.

mystiq, aslında ben diğer bloglara kıyasla bu tarz ürünlere pek yer vermiyorum, böyle düşünmene üzüldüm. bana gelen her ürünü de yayınlamıyorum. ancak activar'ın özel bir ürün olduğunu düşündüm ve şu an deniyorum ama yine de rahatsız olduysan özür dilerim. makyaja gelince, ya artık yayınlacak makyaj kalmadı biraz o sebeple galiba :)

adsız, şu anda deniyorum şimdilik memnunum ancak ayırt edici etkiyi görmek için 2-3 hafta kullanmak gerekiyor.

elıf dedi ki...

ben de actıvar'ın gündüz onarıcı kremını mera edıyorum..dedıklerı kadar etkılı bı ürün mü?bır de ıçerıgını nerden bulabılırız?teşekkürler..

Adsız dedi ki...

ya fıyatlarına baktımda bayagı pahalı urunler bunlar sonucda her pahalI olan ıyı olcak dıye bır kayde yok uygun fıyata goz kremı alan ve ıse yarayan varmı arkadaslar 22 yasıdayım morluklar var ve ınce cızgılerım kaz ayagı var nemlendırı ozellıge sahıb kullandıgınız guzel urun varsa paylasalım...

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.