9.03.2012

MAC 2012 Vera Koleksiyonu

MAC Bahar koleksiyonları gerçekten çok hızlı geldi, hızına yetişmek mümkün değil. Ben bile daha ne alacağımın listesini yapmadan koleksiyonları görünce, kendimi bir sayaçla yarışıyorcasına panikte hissettim. Alabildiğin kadarını al, kaç hesabı!

Bu yüzden vakit kaybetmeden 2012 MAC bahar koleksiyonları dosyama devam ediyorum. Eğer beğendiğiniz ürünler varsa vakit kaybetmeden peşine düşün derim, muhtemelen çabucak biter bu ürünler çünkü.

mac-vera-koleksiyonu

VERA, cıvıl cıvıl bir koleksiyon. Bu koleksiyonda pigment ve pearlglide kalemler fazlasıyla öne çıkıyor. 

Gelin, biz önce lip glass'lara bakalım. Vera koleksiyonunda, daha şeffaf yapılı PLUSHGLASS formülü ile tekrar karşılaşıyoruz ancak renkler tam baharın ruhuna uygun. Dudakta abartmayı sevmeyenlere, çok sade ama cıvıl cıvıl seçimler var.

mac_vera_lipglass_swatch

Bu gruptan favorilerim, sanırım Pretty Plush ve Confetti. Bu iki rengin de gerek bahar gerekse yaz döneminde çok güzel kullanılacağını düşünüyorum. Yeni bronzlaşmaya başlayan bir tende pretty plush'ı düşünün, harika değil mi?

Koleksiyonda PearlMatte pudralar da var. Renkleri ve ambalajları cıvıl cıvıl. Ben bunları alsam, kullanmaya kıyamayacaklarım grubuna koyarım. Bu yüzden almadım :P

mac_vera_pearlmatte_face_powder

Yine bahar cıvıltısını tırnaklarına taşımak isteyenler için iki uyumlu oje var koleksiyonda. Bu sezon gerçekten mercan renklerinin altın sezonu yaşanıyor.

mac-vera-ojeler

Koleksiyonda dörtlü pigment setleri de mevcut. 

mac-vera-pigmentler

Ve gelelim benim için bu koleksiyonun bombasına, pearlglide kalemler! Bu kalemleri ne kadar övsem az. Yumuşacık sürülüyorlar, fotoğrafta göründüğünden çok daha canlı renklere sahipler ve o kadar dayanıklılar ki! Asla kaçmaz. Bu koleksiyondan hiçbir şey almasanız bile, bir pearlglide kaleminiz yoksa mutlaka edinin.

Favorim, Petrol Blue ( ilk fotoğraf, ortada), Black Line (ikinci fotoğraf, ortada) ve Undercurrent (ikinci fotoğraf, sonda). 

Undercurrent daha önce çıktığında anında stoklarda tükenmişti. Gene öyle olması çok büyük ihtimal. Black Line gerçekten eşsiz bir güzellik, yağ yeşilinin çok trend olduğunu düşünürsek bu özel renge bir şans vermek lazım.

Petrol Blue ise benim gibi bir lacivert sever için kaçmaz bir parça.

mac-vera-pearlglide-kalemler-1

Dün Petrol Blue kalemi sürdüm ve gecenin 12'sine kadar gözümde akmadan, ışıl ışıl durdu. Gerçekten çok güzel.

mac-vera-pearlglide-kalemler-2

Şurada temptalia'nın 2012 MAC Vera Koleksiyonu video review'ı var, eksik swatch'lara oradan bakabilirsiniz.

9 yorum:

Unknown dedi ki...

kuzucum alsancak mac'e geldi sanırım bunlar diğğğ mi?

admin dedi ki...

forumdalar :)

Ayshenur dedi ki...

aa yeniden pearlglide kalemler hemde aynı isimlerylee ne aramıstm su undercurrentı peki fiyat nedir tatlım onu da solermisin sadece kalemler için?

Adsız dedi ki...

merhaba,
sitenizi çok severk takip ediyorum.
ben mac ürünlerini internette markalonga diye bir sitede çook ucuza buldum.. far paletleri v.s. sizce bu ürünler orjinal olabilir mi.. bilgi verirseniz sevinirim.

kozmetikperisi dedi ki...

Vera kolakeiyonu çok güzelmiş

Unknown dedi ki...

pearglide kalemler permanent oldu diye duymuştum ama yanlış bi duyum mu aldım acaba.

vanilyayagmuru dedi ki...

o siteyi ben gördüm bangır bangır ben sahteyim diyo ürünler hadi sahte yapıyosun da bari olmayan ürünü yapma yaa :D

dlr dedi ki...

kalemler 31 ya da 39 liraydı sanırsam ve an itibariyle ankara kentpark ve ankamall şubelerinde pudraların iki rengide kalmamış :(

Ayshenur dedi ki...

dlr:saol cnm euro fırladı ya fıyatlara yansıdı mı mrk ettm :) inş blurda alrım o zmn

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.