10.03.2012

Shop MAC Koleksiyonu 2012

MAC 2012 bahar koleksiyonlarının şüphesiz ki güçlü diğer bir koleksiyonu, SHOP MAC koleksiyonu. Bu koleksiyonda dörtlü far setleri, krem allıklar, rujlar ve kissable lip gloss'lar yeniden karşımıza çıkıyor.

mac-shop-mac-koleksiyonu

mac-shop-mac-koleksiyonu-2

Koleksiyonda her ten renginin kendine göre seçebileceği üç nefis krem allık mevcut. Üçünün de rengi çok güzel, ancak başka çok krem allığım olduğu için ben almadım.  Eğer yaz sezonunda kullanmak için krem allığınız yoksa tavsiye edebilirim, özellikle sıcak günlerde çok daha dayanıklı oluyorlar.

mac-shop-mac-koleksiyonu-alliklar

Benim swatch'larım bu allıkların biraz hakkını yemiş, çok az swatch'ladığım için biraz sönük duruyorlar resimde, mağazada uğrayıp görürseniz aslında çok daha canlılar.

mac-shop-mac-koleksiyonu-alliklar-2

Benim bu koleksiyondaki favori kısmım, her zamanki gibi rujlar! Gerçekten çok özel rujlar var bu koleksiyonlarda, renkleri de öyle güzel ki, seçmekte çok zorlanacaksınız.

Bu koleksiyonun "kaçmaz", "olmazsa olmaz" parçalarından birisi de Watch Me Simmer ruj bence. Yine mercan/coral tonların bu sezonu nasıl etkilediğini açıkça görüyoruz.

mac-shop-mac-koleksiyonu-lipstick-swatch

Kissable formülasyonu ile tekrar karşımıza çıkan, yapışmaz, yumuşacık özel gloss'lar gerçekten çok güzel. Bu renkler arasında benim favorilerim ve olmazsa olmazlarım, Woo Me ve So Vain. Woo me çok çok nude bir ruj, bunu mutlaka dikkate alın. So Vain ise çok geniş alanlarda uygulanabilecek bir ruj. Scan-delicious ise yumuşak bir kırmızı arayanlar için iyi bir seçim olabilir.

mac-shop-mac-koleksiyonu-kissable-lipgloss

Koleksiyonda üç adet dörtlü far seti var, her biri de birbiriyle ve/veya ikili kullanılabilecek çok güzel renkler içeriyor.

mac-shop-mac-koleksiyonu-quad-tum

Far paletlerini sizler için görüntüledim ancak fotoğraf makinemin ayarlarından sanıyorum, far renklerini biraz soluk yakalayabilmişim. Far paletleri swatch'larını daha net görmeniz için, temptalia blog'a ışınlanmanızı öneririm.

Shop&Drop Palette!

mac-shop-mac-koleksiyonu-quad-3

mac-shop-mac-koleksiyonu-shop-drop

Colour Added Palette!

mac-shop-mac-koleksiyonu-quad-2

mac-shop-mac-koleksiyonu-colour-added

Benim Call me Bubbles paletinde çok gözüm kaldı, yaz sezonunda kullanılacak çok güzel bir palet. 

mac-shop-mac-koleksiyonu-quad-1

mac-shop-mac-koleksiyonu-call-me-bubbles

4 yorum:

...KGgirl... dedi ki...

Selam teşekürler paylaştığından dolayı bu aralar kesin uğramam gerekiyor ancak gidersem iflas ederim diye korkuyorum:)

...KGgirl... dedi ki...

Bu arada renlerden bahsetmedim tek kelimeyle superrrrrrr

towanda dedi ki...

MAc vera koleksiyonu geldi mi gelecek mi biliyormusun?

Adsız dedi ki...

Merhabalar , watch me summer rengi gibi coral renkleri seviyorsaniz uygun fiyatli ir tavsiyem var ; flormar supershine lipstick 523 numara. Watch me summer a cok benzeyen bir renk.Kalite olarak aynimidir (ki buyuk ihtimal degil ) ama renk ayni :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.