1.03.2012

MC ile Kısa Kısa.. #2

NARS'ın bahar 2012 koleksiyonunda piyasaya sürmek üzere olduğu velvet lip gloss pencil'lardan Mexican Rose rengi şimdiden gönlümü fethetti. Bu ruju almak için aportta bekliyorum, çıkar çıkmaz kapmam gerekli. 

Bu fotoğraf gerçekten bence harika bir MAC Backstage fotoğrafı ve çok şeyi anlatıyor. Neresinden başlayayım bilmiyorum ama o liner'ın mükemmel kuyruğu, şahane oturmuş takma kirpikler ve biçimli dudaklar; sanatkârın ellerine gerçekten cuk oturtmuş. Beğendim.. 

{Image credit: MAC Tumblr}

100 Yıllık Cilt Bakım Uzmanı olduğunu bizzat gözlerimle görüp tescil ettiğim :P NIVEA'nın yeni Vital Soy Anti-Aging serisi, tüm yaşlanma belirtileriyle savaşmak için tasarlanmış. Bir yerlere not edip, ilerleyen zamanlarda kullanmak gerek..



Essie'nin Case Study isimli bu ojesi bu aralar çok bir popülermiş. Bu sene New York moda haftasında da ellerde görülmüş kendisi.


Dün bu makyajı Facebook sayfamda da paylaşmıştım. Görür görmez tam bir MAC makyajı diye düşündüm, gerçekten bağırıyor ben MAC'im diye. Model zaten güzel, bir lafım yok ama göz makyajındaki detaylar ve ten uyumu gerçekten göz alıcı..


Ay bir de çanta beğendim David Jones, almakla almamak arasındaki ince çizgideyim. Günlük çok rahat olur ama gerçekten 83473047349. çantaya ihtiyacım var mı karar veremiyorum :) Çapraz da asılıyormuş, pek de spor ama, du bakalım.


Chanel Spring 2012'deki Rouge Coco Shine'lara da dibim düştü, belirtmeden geçemeyeceğim. Benim olmalısınız kızlar, size bir yuva lazım:)


Bir "MC ile Kısa Kısa" serisinin daha sonuna geldik..

Love,
MC

3 yorum:

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

çantaya ve modele bayıldım !!!!!!

kittylover dedi ki...

bencede chanel rouge coco shine a bir şans ver baksana nasılda bakıyorlar bende 55-yamulmuyorsam- romance var harika bir şeker pembesi en azından bende sürünce öyle görünüyor :D

Merve dedi ki...

NARS Happy Days'i de öneririm.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.