12.03.2012

MAC ChenMan Koleksiyonu: Love & Water

MAC bahar koleksiyonlarının, en olay yaratacak parçalarından birini, Force of Love ruju içeren Chenman koleksiyonu, gerçekten makyaj dünyasını heyecan içerisinde bıraktı. 

mac-chen-man-koleksiyonu

Bu koleksiyon, Beijing doğumlu meşhur fotoğrafçı Chen Man'ın pembe/mavi & aşk/su temalarına olan ilgisinden yola çıkılarak hazırlanmış. 

Koleksiyonda, 208 MAC kaş fırçası, Zoom Fast Black Lash ve Brow Set karşımıza çıkıyor tekrar. Ben Brow Set'i çok severek kullanıyorum, özellikle uzun kaşlarınız var ve dağılıyorlarsa işe yarıyor oldukça.

mac-chen-man-koleksiyonu-208-firca

Fluidline'ların da bu koleksiyonda yeniden öne çıktığını görüyoruz. Göz kalemine kıyasla gözde çok daha uzun süre duran ve kolay kolay akıtamadığınız bu ürünler, eyeliner sevenler için biçilmiş kaftan. İlk başta sürmesi biraz zor da gelse, alışınca onlardan vazgeçemeyeceksiniz!

mac-chen-man-koleksiyonu-fluidline-browset

Koleksiyonun çok da güzel bir Beauty Powder üyesi var. Açık cilt tonlarında doğal bir allık olarak kullanılacak bir renk. Sevgili Şükrü MUA'nın önerisi ile, daha koyu ten renklerinde aydınlatıcı olarak kullanılabilir Play It Proper

mac-chen-man-koleksiyonu-beauty-powder

Chenman şeffaf gloss da, dudaklarda sadeliği sevenler için zarif bir alternatif.

mac-chen-man-koleksiyonu-love-water-gloss

Bu koleksiyondaki mineralize farlar inanılmaz. Fotoğraflarda böyle durduğuna bakmayın, sürünce, hele hele güzel bir ışık altında insanı cezbeden bir ışıltıları var. Mutlaka bir şans vermenizi öneririm. 

mac-chen-man-koleksiyonu-mineralize-far

Ben Supersweet Duo'yu çok beğendim. Mavi tonlarında makyaj yapmayı seviyorsanız Love Cycle'da kullanışlı olabilir. Ben bu renkleri pek taşıyamadığım için Supersweet'i daha çok beğendim. 

mac-chen-man-koleksiyonu-mineralize-far-2

Aynı sırayla yukarıda flaşsız renk örneklerine yer verdim. 

Koleksiyonda, tam da temasına uygun iki zarif oje var. Mavi-severler için güzel bir jean rengi, Breezy Blue.

mac-chen-man-koleksiyonu-ojeler

Koleksiyonda bir glitter, bir de pigmentimiz var. Bende bu glitter'a çok benzer olarak MAC RTT olduğu için pas geçtim. 

mac-chen-man-koleksiyonu-pigmentler

Gelelim koleksiyonun en heyecan verici kısmına, sona bıraktığım iki uyumlu ruj ve lipglass'a! Bu koleksiyonun olay yaratan ruju Force of Love ve diğer pembe ruj, Budding Love.

Ben bu tarz soğuk pembe onlarca rujum olduğu için Buddin Love'ı pas geçtim, ancak bence bu koleksiyonun kaçmazı Force of Love. Harika bir neona dönük mercan rengi, daha forumlarda resmini görür görmez almam gerektiğini biliyordum.

Bu rujların kendileriyle aynı renk uyumlu lip glass'ları da var, benzer renkte lip glass aramaktan kurtuluyoruz. Ben bu dörtlüden sadece Force  of Love ruju aldım. Geçen yılki yaz koleksiyonlarından Lazy Day pembe rujum bu renklere yakın olduğu için dediğim gibi Budding Love ailesini atladım.

mac-chen-man-koleksiyonu-ruj-gloss

Resme bakınca tekrar, Force of Love gerçekten çok güzel  ♥

2 yorum:

Adsız dedi ki...

lipglasslar çok güzel gerçekten, yarın kadıköye gidip ikisini de alıcam, inşallah kalmıştır, ıraz ne zaman çıktı bunlar?

bengbeng dedi ki...

ben hala birilerinden too supreme i tanıtmasını bekliyorum ben gitmeden önce mac e :) burda da rujları ve aydınlatıcıyı çok çok beğendim. rujları bulursam ikisini de alabilirim belki.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.