2.04.2012

Taze Bittiler.. #22

Bugün bir poşet dolusu daha ambalajdan kurtulmanın mutluluğuyla, Taze Bittiler serime devam ediyorum. İşte bu ay bitirdiklerim: 


1. Bioderma Sensibio H2O: Ben sanırım artık bu temizleyici ile bütünleştim ve bir başka temizleyiciyi kolay kolay benimseyeceğimi düşünmüyorum. Sensibio H2O'yu anlatması gerçekten zor, sadece su gibi hafif ve tüm makyajımı onunla temizleyebiliyorum. Daha iyisini henüz görmedim. 

2. Bath Body Works True Blue Spa Parafinli El Kremi: Bu el kremini Istanbul'a ve Türkiye'ye yeni gelen Bath&Body Works'un bir mucizesi. Fiyat olarak biraz fazla da olsa, el kremlerinin kraliçesi olmuş diyebilirim. Mercimek tanesi kadar miktarı elimi nemlendirmeye ve uzuuun süre nemli tutmaya yetiyor. Çok memnun kaldım. Denemek için küçük boyunu almıştım, bundan sonra mutlaka büyüğünü alacağım. Kokusu da br harika. 

3. Benefit Some Kinda Gorgeous Fondöten: İşte bu ürünü yaz başından beri aralıksız her gün kullandım, ve bugün kendisini sade bir törenle uğurladım :P Benefit Some Kinda Gorgeous; sürmesi kolay, taşıması kolay, birkaç fırça darbesiyle yumuşak/aydınlık/hafif düzeltilmiş bir cilde kavuşmanızı sağlayan, sivilceye sebep olmayan, incecik yapılı bir krem fondöten. Aldığımdan beri elimdeki çoğu şeyin pabucunu dama attırdı bana. Neyse ki yedeği vardı, panik yok! :)


4. Clinique Happy Parfüm: Bu parfümü severek kullandım, taze bir koku ve insanın içini açıyor. Tam bahar/yaz sezonuna uygun gibi geliyor bana, bir baktım bitivermiş. Happy çok güzel ama ben sanki Clinique Happy Heart'ı daha çok seviyorum, bundan sonra onu alacak gibiyim. 

5. Bioderma Node G Arındırıcı Şampuan: Bu şampuanı bana soranlarınız çok oldu. Kendisinden bir galon daha bitirdim. Kullanmaya başladığımdan beri aşırı yağlı olan saçlarımı daha hafif hissediyorum, ve düzenli olarak sadece bu şampuanla yıkayınca, yağlanma süremde de hafif bir uzama oldu, tabi bu benim için çok büyük bir artı. Bu şampuan bitti ve yenisini aldım, aynısını kullanmaya devam ediyorum.

Bir Taze Bittiler yazısının daha sonuna gelirken, tüm okurlarıma mutlu haftalar diliyorum. Sevdikleriniz ve sevdiğiniz kozmetikleriniz sizlerle olsun ;)

Love, 
MC 

6 yorum:

serrose dedi ki...

Ohhh ne guzel olmus ;) gidenlerin yerine daha da guzelleri gelsin insallah
keyifli haftalar canim

Sihirlitorba dedi ki...

benefit in bu fondötenini ben de almak istiyorum aslında...sephora da incelediğimde gözüme küçük gözükmüştü ;) küçücük bişeye de 100 lira vermeyi gözüm pek almamıştı :))ama epey kullanmışsın ;) şimdi alılabilirliği arttı benim için ;)

kuzunun annesi dedi ki...

El kremini en kısa zamanda ediniyorum , tavsiyelere tesekkürler

CrescentQueen dedi ki...

H2O 'nun bende hastasıyım!! Yeri doldurulamaz, yerine hiçbirşey birşey konulamaz :P

TheBlondeStar dedi ki...

Tresan isirgan otlu sampuani siddetle oneririm. Yagli saclar icin mucize, saclarimi yagdan degil kirlendigi icin yikiyorum bu sampuan sayesinde

ilknuryh dedi ki...

Canım senin bu yazılarınla bende gaza gelip elimdekileri bitirmeye çalışıyorum:-) Biten ürün yorumların harika hepsini not ediyorum.Teşekkürler
Sevgiler

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.