7.03.2012

Kurtarıcı Basit Göz Makyajım

Bazı günler, beni alabildiğince basit bir göz makyajı kurtarıyor. Yaparken hem zaman kazanıyorum, hem de ne giysem, nereye gitsem uyar cinsinden beni idare ediyor.

Günlük göz makyajımda, gözlerim çok yuvarlak ve iri olduğu için, kalemi çok ince kullanıyor ve sadece gözlerimin ortasından, dışa doğru çekiyorum. Ucunu da kuyrukla uzattığım için, karşıdan bakıldığında veya fotoğraflarda daha çekik görünüyor gözlerim. Bu kadar yuvarlak göz de biraz fazla yuvarlak yani, kamufle etmek lazım! 

Kapatıımı sürüp, MAC paint pot'larım veya Benefit Lemon Aid ile baz yapıyorum. Ardından sevdiğim iki renkte, açık gri ve eflatun far ile renklendiriyorum. Çok az göz kalemi ve rimel...

Böylece gün kurtuluyor ;)

Bu iki fotoğraf da aslında aynı, ışık farkı detayları gösteriyor tabii. 

~

+Benefit Booing
+MAC Painterly
+ Benefit I'm Glam Kit Eyeshadows: Pink Fancy & Icy lilac
+ INGLOT AMC Black Eyeliner
+ Benefit They're Real Mascara
+ MAC Brow Set in Beguile

1 yorum:

Adsız dedi ki...

MC çok doğal bir makyaj o güzel iri gözlerinede bayıldım keşke benimkilerde biraz iri olsalar.Bu kalemi nasıl bu kadar ince ve güzel yapabiliyorsun banada öğrett:)Sevgiler

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.