21.02.2012

NARS Laguna Illuminator

İnanmıyorum! Ben bugüne kadar size NARS Illuminator'lerden bahsetmemişim! İşte bir şeyi çok sık kullanınca böyle oluyor, kendin bilince herkesi biliyor zannediyorsun:) 

Blogda anlattım sanıyordum ama görünen o ki atlamışım. Efenim tanıştırayım, NARS Illuminator ailesinden Laguna.. Bende kardeşi Or..asm da var ama o artık başka bir yazının konusu olsun.

laguna-1

NARS Illuminator'ler ilk çıktığında, tüm dünyadaki makyaj guruları ve blogger'lar sanırım öyle ya da böyle  bu üründen etkilendi ve bahsetti. Ben bugüne kadar illuminator ailesi hakkında sanırım olumsuz bir şey okumadım.

Bu ürün ilk çıktığında, "aman canım bin tane aydınlatıcı var, ne gerek var yaee" modundaydım.. Taa ki mağazada Illuminator'leri canlı kanlı görüp uygulayana dek.

Uyguladıktan sonra anladım ki NARS yine yapacağını yapmış. Sadece Laguna Illuminator rengi için konuşmam gerekirse... Hani şu fotoğraflarda gördüğünüz bronz yaz ışıltısı var ya.. Hani özellikle plaj çekimlerinde kullanılan o güzel ıslak ışıltı var ya... Anacım onun yolu NARS Laguna Illuminator'den geçiyor.

Hem yazın bronzlaşınca, sadece bir ruj beraberinde, yüzünüze ufak dokunuşlarla "yaz ıslaklığını" koruyucak joker bir ürün, hem de yaz bronzluğunu kışın yüze güneş dokunmuş gibi kullanmak istediğinizde size çare olabilecek bir ürün bu.

Aşağıda flaşsız, normal ışıkta görüntüsünü ekliyorum. İnce ışıltılara dikkat. Şimdi bunu elmacık kemiklerinizde, azıcıkk kaş kemiğinizde, bir tık da burnunuzun ucunda taşıdığınızı düşünün... 

laguna-2

Bu alttaki resim de aynı ürünün daha uzaktan, flaşlı görünümü. O kadar kullanışlı ve joker bir ürün ki istediğiniz hafiflik veya yoğunlukta kullanabilirsiniz.

laguna-3

Ben en çok bu ürünü allık yerine uygulayıp, "ıslak yanak" elde etmek için kullanmayı seviyorum. Bir de yazın başka makyaj ürünü olmaksızın süper görünmenizi sağlıyor.

Bunlar da Illuminator ailesinin diğer fertleri, yeri gelmişken görelim.

DSCF9808

NARS'ın artık e-satışı da var. Laguna bir tık ötenizde, şuradan

Işıltılı günler!

MC

13 yorum:

kumral dedi ki...

Rengi gercekten cok hosmus :)Gule gule kullan cnm

Shelby dedi ki...

Sonunda:) Ne zamandır bu yazıyı bekliyordum. Bende de bir Orgasm Illuminator var gerçekten çok güzeller.

ilknuryh dedi ki...

Sephorada bu ürünü anlatmaya çalışıp anlatamayan uzmanlar yüzünden almayı hiç düşünmemiştim.Çok şükür bilen,kullanan ve kullanım yerlerini detaylarıyla anlatan bir MC var:)Artık gönül rahatlığıyla alınabilir listeme eklendi.Teşekkürler MC Sevgiyle

vanilyayagmuru dedi ki...

istedim şimdi bunu :)) peki bunu fondoten ve pudradan sonra uygulasam olur mu ? yani bi taraf mat bi taraf ıslak tuhaf mı olur o.O

lizy takı aksesuar dedi ki...

peki bunun çeşitlerinden hangisini önerirsiniz..kumral birisine:) yasemin karadağlı

burcu dedi ki...

Evet nasıl uygulamamız gerektiğini de anlatabilirmisiniz pudra fondoten uzerinemi beyaz tenli biri olarak hangisini almalıyım en önemlisi nasıl uygulamalıyım ? Tamda almayı planlarken çok faydalı olacak teşekkürler

burcu dedi ki...

Evet nasıl kullanmalıyız pudra fondoten uzerinemi en önemliside nasıl uygulamalıyız beyaz temelinizi olarak hangisini almalıyım teşekkürler

Adsız dedi ki...

Macte nc 15im. Laguna illuminator ya da multiple arasında seçim yapmam gerek. yaşım 19 günlük hangisi daha kullanışlı olur okula uygun falan. Glowy görüntüyü seviyorum illuminator öyle görünür gibi geliyor ama uygulamak için fırçam yok, elle uygulaması zor mu?

bir demet feslegen dedi ki...

sen de olmasan benim hiçbirşeyden haberim olmayacak :)

Adsız dedi ki...

Süpersin MC.
benki makyajdan anlamayana bu üründen anlamayan bir satışçı denk gelirse renkli nemlendirici diye alır.Aldım kullandım yüzümün her yerine sürünce tanrım bu ne dedim olmadı tabiki ne üzüldüm ne üzüldüm boşa para vedim dedim. ama şimdi çok mutlu oldum en kısa zamanda senin anlattığınm şekide deneyeceğim.
Çok güzel bir site

Balkaymak dedi ki...

"orgasm" kelimesine sansür mü uyguladınız bana mı öyle geliyor?

admin dedi ki...

@kumral, çok teşekkürler

@shelby, bende de var ve harika, highlight olarak çok ama çok iyi.

@ilknurcum, kesinlikle al, alırken bir de diğer renkleri incele derim.

@yağmur, olur olur, ben öyle uyguluyorum tuhaf olmaz, yüzle bütünleşiyor.

@yushi, hangi amaçla kullanmak istediğine bağlı, bronz&ıslak görünüm için laguna, highlight için orrgasm, ışıltılı aydınlatma için copacabana vb..

@burcu, fondöten veya pudra üzerine kullanabilirsin. hangisini alacağın hangi amaçla kullanacağına bağlı. ben bronz & ıslak görünüm için lagunayı, allık üzerine aydınlatıcı olarak orrgasmı kullanıyorum.

@adsız, ben elle uyguluyorum bu ürünleri, bence fırçaya gerek yok. laguna glowy durur durmasına da, çok beyazsan biraz koyu olabilir bir dene istersen.

@edacım özlemişim seni

@adsız, güle güle kullan sen bakma onlara :)

@fifiri, evet arama motorları yoksa etiketliyor bizi kırmızı nokta olarak :)

bir demet feslegen dedi ki...

offf off ben de en çok seni ve sonra tüm blogları özledim :) niye bu kadar ayrı kaldığımı da maille anlatırım ;) acil göz makyaj temizleyici tavsiyesine ihtiyacım var.. bi facil ve sephora sonrasında, nars denesem mi fikrin var mı

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.