6.02.2012

Elidor Keratinology Serisi {Yeni!}

Bu aralar şampuanlar atağa kalktı diyebilirim, ardı ardına yeni ürün çıkıyor ve ben hepsini denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle şu anki şampuanlarım biter bitmez Elidor Keratinology serisini denemek istiyorum çünkü kısa sürede saçlarımızdaki yıpranmayı kontrol altına alacağını vaad eden bir seriden bahsediyoruz!

KERATINOLOGY BY ELİDOR NEDİR?
Elidor Keratinology, saçlarınızda her gün profesyonel bakım etkisi yaratabilmek için tasarlanan Elidor'un en yeni saç bakım sistemidir. En son kuaför trendinden ilhamla geliştirilen her ürün saçınıza kuaförde verilen saç şekliyle ve yapılan bakımla uyumludur. Bu yenilikçi sistem, devrim yaratan Pico Teknoloji™ ile geliştirilmiştir. Zengin formülleri saçınızı yoğun olarak besler ve yeniden yapılandırır. Kuaförde bakım görmüş saçınızın güzelliğini daha uzun süre koruyabilirsiniz*. *Kremsiz şampuanla karşılaştırıldığında.

Benim Keratinology paketimde Yeniden Yapılandırma Sistemi vardı.

keratinology1

İşte burada Keratinology yeniden yapılandırma sisteminin tüm ürünleri:

keratinology2

Yeniden yapılandırma sistemi renk koruyucu şampuan ve saç bakım kremi aşağıda. Saç katının üç katmanına kadar nüfuz eden büyük maske de sağ alttaki.

keratinology3

Keratinology Yeniden Yapılandırma sisteminde en merak ettiğim ürün aşağıdaki; elektriklenmeye ve ısıya karşı UV koruyuculu sprey. Günümüzde her türlü sıcaklığa saçımızı maruz bırakırken, bence hepimizin bu tarz bir ürüne ihtiyacı var.

keratinology4



Bunlara, ek olarak, Elidor Keratinology yeniden yapılandırma sisteminde, gece kremi ve iki aşamalı bakım kürü de bulunuyor. Bu ürünleri kullanmak için sabırsızlanıyorum.

keratinology5

Elidor Keratinology ürünleri çoktan piyasaya çıktı bile! Watsons, Gratis gibi büyük mağazalarda ben satışta gördüm, ilgilenenlere duyrulur. 

Siz de buradan keratinology programınızı oluşturabilirsiniz!

5 yorum:

Tia Maria dedi ki...

Öyle bir dünya yok ne yazık ki:) Seriyi Watsonsda inceledim her türlü silikon ve türevi içinde bulunuyor. Keratin zaten ancak çok yüksek sıcaklıklarda saça hapsolan bir madde (o yuzden keratin bakımları kuaförde yapılıyor) ki onun da etkisi ancak dış görünüşü kurtarmaya yönelik ve birkaç ayda geçiyor.
Haa bu ve benzeri keratin ağırlıklı şampuanlar ne yapar, saçı yıkadıktan sonra yumuşacık yapar, (silikon!!)parlatır, kolay taranmasını sağlar ancak hasarı onarıp saçı yeniden yapılandıramaz(hiç birşey saçtaki oluşmuş hasarı onaramaz, sadece görünümü düzeltir)
Hele saça üç kata kadar işler lafına çok şaşırdım, boya ve oryal gibi saldırgan maddeler bile iki kata kadar ancak ulaşıyor.

Adsız dedi ki...

Kaplari cok güzel gözüküyor, bakalim ilk kullananlar nasil yorum yapacaklar ; )

Makyaj Güncem dedi ki...

Tia maria süper bilgilendirici bir yorum olmuş teşekkürler,bilmediğim birkaç şeyi öğrendim sayende ;))

Adsız dedi ki...

hll tia maria ancak bu kdr guzel ozetlenebilirdi

Unknown dedi ki...

valla bnde aldım saç maskesi olanını haftada iki kere uçlarına uygulayıp en az 5 dakika bekliyorum.sonuçtanda gayet memnunum.silikon var demiş bi arkadaş ama silikon olmayan şeyleri de denedim cevahirde lush diye bi markanın yüzde yüz bitkisel sabunlarını kullandım afedersin ama saçım kazık gbi oluyordu dipleri aşırı kuruyor ve kaşınıyordu .dökülmem bile artmıştı .şimdi en azından saçlarım yumsak ve kaşıntı problemim yok.kuafördeki keratin işlemi şaça bi anda yüklendği için mahvediyor.ayrıca oryal dedğn saçin tamamına işler öyle olmasa oryal saçı nasıl yakacakki buna şahit olmuşsunuzdur:D diyeceğim o ki kullanıyorum şimdilik bi problem yok tavsiyede ederim özellikle boya görmüş ve kuru olan saçlara..

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.