2.02.2012

Benefit They're Real Mascara


Bu üründen bir tane bitirdim, bugün bahsederim, yarın anlatırım derken sıra bugüne kaldı. Benefit They're Real rimel çıktı çıkalı tüm dünyada büyük yankı topladı. Ürünün ciddi boyutlarda fanları var. Bu rimeli sevenler ya çok seviyor zaten, sevmeyenler de hiç sevmiyor. Ben birinci gruptayım :)

Normalde çipil kirpikli bir insan olarak They're Real'a ilk denememde aşık oldum. Zaten bu rimeli bulma maceram da çok uzun. İzmir'de Sephora mağazalarında bir türlü stokta yakalayamadım ilk çıktığında. Istanbul'a gittiğim bir vakitte Istinyepark Sephora'da bulup alabildim bir ay sonra. O gün bugündür sürekli bu rimeli kullanıyorum.

Standart rimellerden farklı olarak bu rimelin fırçasında iki faz var, Birinci faz yatay uygulama, ikinci faz ise uç kısımdaki diken diken gibi görünen yerle uygulama. Birinci kattaki yatay uygulama kirpiklerinizi hacimlendirirken, dik tutarak yaptığınız ikinci uygulamada da kirpikleriniz güzelce ayrılıyor.
Ben normalde çok çipil kirpikli bir insanım, önceden beri takip edenler makyaj fotoğraflarımda farketmiştir zaten. 

They're Real da ise gerçekten çok iyi bir hacim kazandı kirpiklerim ve yapış yapış olmadılar, çok ama çok memnun kaldım bu rimelden.

Bakınız, çok net bir fotoğraf değil ama.. Malum kar, buz, gün ışığı yakalamak çok zorlaştı, kapalı mekânlarda karanlık çıkıyor biraz fotoğraflar..


Sonuç olarak gözle görülür bir fark yaratıyor. Uzaktan bakıldığında bile kirpiklerinizdeki hacim farkediliyor ve ben bu etkiyi çok seviyorum.

They're Real'ın çıkarılmasının zor bulanlar var, onlara Benefit Remove It temizleyici veya Bioderma Sensibio H2O öneriyorum. Bu iki temizleyici + 4 pamuk ile They're Real kolayca çıkarılıyor.

Bu arada gözümde günlük standart ve basit göz makyajım var, karanlıktan pek anlaşılmamış ama, genelde böyle geziyorum işte ben.

Bu yazıyı burada bitirirken, kara buza dikkat edin, üşütmeyin derim sevgili okurlarım. 

Love,

MC

12 yorum:

Makyaj Tutkusu dedi ki...

Bir sürü Youtube gurularindan duydum, They're Real'in cok iyi oldugunu. Ben de denemek istiyorum, ama daha Max Factor mascaramin bitmesini beklemek zorundayim. Ondan hemen sonra bu maskaraya gecis yapacagim. Zaten oldum olasi killi fircalari sevmem, ben hep plastik fircalari sevmisimdir. Diorshow Extase'in etkisine cok benzetenler var bu maskarayi. Ki ben Diorshow Extase'i cok ama cok sevmistim. Kesinlikle denemeliyim. :)


http://www.passionistaa.blogspot.com

Öykü dedi ki...

Ben de ikinci grupta bulunuyorum, kendimde hiiic begenmedim bu maskarayi. Orumcek bacagi gibi oldu kirpiklerim :(

Mimzy dedi ki...

Ben sana çok güzel bir rimel önerebilirim. Benim kirpiklerim de aynı seninkiler gibi ve şu zamana kadar kullandığım hiçbir rimelden memnun kalmadım. Bu rimeli çok uygun aldım. 17 lira sanırım. Maybelline the colossal - cat eyes mascara. İnan bana mükemmel. Ben ilk önce bunu sürüyorum inanılmaz uzatıyo ardından bir kat da yine maybelline one by one sürüyorum o da dolgunluk veriyor. Kirpiklerimin ne kadar uzun olduğu hakkında sürekli iltifat alıyorum, rimel sayesinde olduğunu söylediğimde inanamıyorlar. Denemediysen kesinlikle denemelisin.

Bloguma da bir göz atarsan sevinirim. :)

http://mimzyfashion.blogspot.com/

itsbea dedi ki...

farınızın rengi nedir acaba?=)

Adsız dedi ki...

fircanin seklide cok ilgincmis : D

iy dedi ki...

Mc They're real gerçekten benimde favorim oldu.Bioderma Sensibio H2O ise sayende vazgeçilmezim.Günlük göz makyajın harika olmuş.Sevgiler

Aklımdan Geçenler Mideme Düşenler dedi ki...

sizin zaten kirpiklerinizin maşallahı var size benefit olmasa ne olur ki siz benim gibi kirpik fukarası insanların ne yapacağını söyleyin ben maybelline ve rımmelin rımellerini kullanıyorum başka öneriniz var mı?

ebr1983 dedi ki...

ha ha hay bu fotodan sonra hem vallahi hem billahi yılbaşı mac fotolarındaki kızın sen olduğuna yemin bile edebilirim sıkı takipçi olmak böyle bişey işte tatlım benim;) güzel hatunsun vesselam öpüyorum seni kocaman.Bebiş geliyor günü gününe takip edememiyorum ama burdayım kendine iyi bak;))

Adsız dedi ki...

ama ordaki kızın saçları çok uzun değildi, oysa ben senin saçlarından uzun diye bahsettiğini hatırlıyorum.
ama yine de gözler benziyor, bi şüpheye düşmedim değil ;)

bebek kedi kız dedi ki...

Çok çok beğendim bir mascara oldu They're Real.Kirpikleri tek tek ayırması,dolgunlaştırması muhteşem.Bir de kirpikleri kaskatı yapmıyor,bu yönünü ayrıca beğendim.

admin dedi ki...

iheartsu, mutlaka dene!

öykücüm, çok güldüm örümcek bacağı, ilahi:)

mimzy, teşekkürler öneri için.

itsbea, fotoğrafta hiç belli değil ama mac smoke mirrors ve blanc type.

viva, evet! :)

iy, çok teşekkürler!

aklımdan geçenler, aslında ben kirpiksizim, diğer fotoğraflardan bakabilirsin. bu rimel işini iyi yapıyor:)

ebrucum ay ilahi o kızla benim hiç alakam yok fıstık gibiydi o:) sizin güzel bakmanız canım o. aa bebiş mi geliyor tebrik ederimmm allah sağlıkla büyütmek nasip etsinn

adsız, evet benim saçlarım uzun canım :)

bebek kedi kız, aynısını düşünüyorum, bayılıyorum :)

IŞIL'DAN İNCİLER dedi ki...

Uzatma konusunda harika,ancak dolgun kirpikleri bile seyrekleştiriyor.Aldığıma pişman değilim ama hacim konusunda sınıfta kalır!

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.