6.02.2012

Bath & Body Works Alışverişi

Biliyorsunuz meşhur Bath&Body Works mağazası artık Türkiye'de! İstinyepark AVM'de bulunan bu mağazayı alelacele ziyaret ettim ve gözüm döndü diyebilirim.

O kadar büyük bir mağaza ve krem/parfüm/losyon/mum/sabun vb ürünlerin o kadar fazla çeşidi var ki, ayırabildiğim on dakikada başım döndü ve bu mağaza keşfini başka bir geniş zamana bırakmam gerektiğini anladım!

Çok acelem olduğundan denemek için en gözüme çarpan üç ürünü kaptım!

bbw

Bu lip balm'ı testerdan kokladım ve o müthiş kokuyu görünce hemen sepete attım. Zaten lipbalm manyağıyım sürekli bitiriyorum, kokusu böylesine güçlü olunca karşı koymam mümkün değildi. Tadı da harikaymış, yiyeceğim diye korkuyorum sürerken :)

bbw2

Bu maske de indirimdeydi. Yağlı bir cildim olduğu için "clay" lafını duydum mu atlıyorum hemen :) Biraz gramajı küçük ama güzel bir ürün, sevdim. İleride üşenmezsem detaylı anlatırım. 

bbw3

Kısaca yazmam gerekirse bu el kremi harika bir şey! Deneyerek aldım gerçekten elleri harika yumuşatıyor. Bugünlerde beni el kremleri pek kesmiyor bundan çok memnunum. Kendisiyle ciddi düşünüyoruz.

bbw4

Bunun dışında mağazada merak ettiğiniz ürünleri denemeniz için bir de lavabo var. Arkadaşım orada Blue Spa serisinin el peeling'ini denedi. Denerken onun fotoğrafını ve sonradan almak istediğim bir mumun fotoğrafını çektim. 

Mağaza yönetimi "yassahhh" diye uyardı. Arkadaşımın fotoğrafını çekiyorum dedim. Ama demin de fotoğraf çektiniz gördümmm!, dedi. Arkadaşımı çekerken aynada uyaran arkadaş da çıktı. Merak etmeyin, bakın burada uyarırken siz de göründünüz diyerek güldüm. 

Bu zihniyeti açıkçası anlamıyorum. Bir mağazada, açık alanda, halihazırda satış yapılan bir yerde, bu teknoloji çağında, web3.0'a koşarken... İlginç doğrusu. Sanki ürünleri kopyalayıp merdivenaltı üretim yapacağız. Neyse, BBW ürünleri gerçekten Hersheyler'in dediği kadar güzelmiş, tavsiye ederim.

6 yorum:

Moda Kurabiyeleri dedi ki...

ahh ahh o lip balmı almadığım için başıma taşlara duvarlara vuruyorum birde bir kaç büyük boy body lotion almadım diye bir tane küçük aldım scream a colada olandan süper kalıcı harika :D güle güle kullan

hersheyler dedi ki...

hihi çok sevindim beğenmene güle güle kullan body lotionlardan da kapsaydın onlar müthiş
bu arada true bloe spa el ürünleri mükemmel ötesi el ve ayak peelingleri de ben senelerdir kullanıyorum zaten içine parafin katılan bir el kremi ister istemez müthiş oluyo :)
CO.bigelowda çok güzeldir mintli balmlarınıda deneseydin
peelingi görmemişim ya sen mağazanın arka kısmında çok takılmışa benziyosun:) ben öndeki vücut ürünlerinden fırsat bulamadım daha arkadakileri incelemeye

iy dedi ki...

Canım güle güle kullan Ankara'ya henüz gelmediği için ağlıyarak bu güzel postları okuyorum sadece:(Sevgiler

Unknown dedi ki...

lipbalm guzel nemlendiriyor mu?

admin dedi ki...

moda kurabiyeleri, o kadar çok şey var ki insan neye bakacağını şaşırıyor mağazaya uzun bir zaman ayırmak lazım!

hersheyler kuzum bayıldım losyon alamadım inceleyecek vaktim yoktu bu aldıklarım kasaya en yakın ürünler neye bakacağımı şaşırdım zaten bi daha senle gideriz uzun uzun inşallah :)

iy, çok teşekkür ederim canım. evet izmir'de de yok normalde, istediklerin olursa ben martta gideceğim tekrar, alırım sana da :)

hello kitty, canım harika nemlendiriyor ama renk vermiyor fazla. tadı ve nemlendirmesi çok iyi.

Unknown dedi ki...

super! guzel gunlerde kullan canım :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.