15.01.2012

Benefit I'm Glam Therefore I am..

Bu yazıya başlamadan evvel anlatmak istediğim bir şey var, tam da Benefit'in nefis paleti Glam Therefore I am ile ilgili..

Bu seti tesadüfen bir erkek arkadaşım gördü ve çok merak etti, ben de bakmasına izin verdim :) İyice inceledikten sonra şunu söyledi, "Gerçekten ambalajı ve sunumu  o kadar harika ki, ben bile bu şeyi elime alıp kurcalamak istiyorum, siz nasıl almayı istemeyesiniz ki?". Ben tabi bastım kahkahayı! 

Glam Therefore I am  biz kadınları, en ince noktamız olan detaycılık ve sunuma önem vermekten vuruyor. Bu kutuyu daha elinize alır almaz mutlu oluyorsunuz, üzerindeki ve içindeki her şey öyle özenli ki! 

glam therefore I am

Bu minnak kutucuğu açtığınızda, içinden detaylı bir uygulama talimatı çıkıyor. Merak ettiğiniz birçok makyaj detayına burada yer verilmiş.

Kutunun altında da elbette aynası var!

glam therefore I am 2

Setin içerisinde, Benefit'in meşhur aydınlatıcısı Girl Meets Pearl, Dörtlü far seti, bir adet Glam allık, Bad Gal Mascara ve Life on the a List parlatıcı var.

Bu ikisi bana bir yerden tanıdık geldi? Neredeydi neredeydi.... Hmm buldum, Glowla setinden?! :) Buraya TIK!

glam therefore I am 3

Kutu içerisinde applikatör seti ve allık için minik bir de fırça var. Kapatınca tam çantaya atmalık, bu kutunun yanında bir de kapatıcı attık mı tamamdır!

glam therefore I am 4

Kutunun içerisinde ennn çok sevdiğim şey bu Glam Allık oldu! O kadar güzel bir ışıltısı var ki, harika duruyor! Açık veya koyu taraflarını ayrı ayrı veya karıştırarak kullanabiliyoruz.

Dörtlü far seti tam da hafif bir günlük, ışıl ışıl buğulu göz makyajı yapmak için ideal. Göz pınarlarına en açık renk, ortaya açık gri ve leylak, crease bölgesine de gri!

glam therefore I am 5

Gelelim swatch'lara! Life on the a List parlatıcıyı çok seviyorum, hem tek başına hem de açık renk rujların üzerinde çok doğal duruyor!

Glamming face powder, aynı resimde gördüğünüz renk, ışıl ışıl ama natürel yanaklar elde etmek için iyi bir seçim.

Bu set sayesinde çok merak ettiğim Girl Meets Pearl aydınlatıcıyı da deneme imkânı buldum. Altın renginde, çok güzel bir aydınlatıcı. Altın renginde olup da sürülünce böyle şık duran bir ürün bulmak gerçekten keyifli. Galiba tam boyunu da alacağım.

glamswatch1

İşte far setinin swatch'ları, bazsız. Altına hafif ışıltılı bir bazla çok daha dramatik oluyorlar!

glamswatch2

Özetle, set içerisinde gerekli ürünler var ve sunumu çok şık. Tam da hediyelik bir set, blogu okuyan beyler, bakın bu set her kadını mutlu edecek cinsten! ;)

Hersheyler'de blogunda bu setten bahsetti, onun yorumları için TIK!

Benefit'in bir sonraki setini şimdiden dört gözle bekliyorum, bakalım onda hangi ürünler olacak? Yılbaşına doğru görürüz sanırım :)


**Basın ürünüdür.

4 yorum:

PiNaR dedi ki...

slm cnm bu set satılıyor mu yoksa sana hediye olarak fln mı yollandı:)

Adsız dedi ki...

hadi MC bize benefitleri tanıtıp kıskandırıyorsun ağzımız sulanıyor atrık şu Benefit Cha cha yı kim kazandı açıklaa çok istiyorum onu yahu!!

iy dedi ki...

Canım bu setten kalmamıştı Ankara Sephora'larda çok güzelmiş güle güle kullan.Bu arada kazanan arkadaşı tebrik ediyorum:-)Paylaşım için teşekkürler MC.sevgiler

admin dedi ki...

@pinar, sephora mağazalarında satılıyor canım.

@adsız, açıkladımmm!

@iy, teşekkür ederim canım bence de güzel bir set.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.