23.01.2012

MissPera’dan Biotherm Alışverişi

Şurada size bahsettiğim MissPera’dan aldığım Biotherm setim geldi. Seti görünce ne kadar uygun fiyatlı bir alışveriş yaptığımı anladım! Paketim kocaman bir koli içerisinde, havalı baloncuklara sarılmış bir paketle bana iletildi. İçinden çıkan setteki ürünler çok ufak çıkacak zannediyordum ama krem ve vücut kremi tam boy, diğerleri ise oldukça büyük boylarda çıktı! 

biotherm set 1 

Bu seti en uygun fiyatla misspera’da yakalamış oldum. Kargo ücretsiz, 89.90TL. 6 taksit de var ;)

biotherm set  2 

Biotherm’in Aquasource kremini yaklaşık 2 yıl kadar önce ufak boylarından denemiş ve beğenmiştim. Ondan sonra uzun süre Shiseido Matifying Day Cream kullandım gündüz kremi olarak ancak Shiseido’nun ürünü bende çok kısa sürede bitmeye başladı, başa çıkamadım. Body Shop Seaweed serisinin gündüz kremine geçtim, aslında ondan çok çok da memnun kaldım, ama insan aynı ürünü kullanmaktan bir süre sonra sıkılıyor.

  biotherm set 3 

Bu sebeple ben de Biotherm Aquasource’a geri dönmeye karar verdim. Resimde gördüğünüz krem tam boy, 50ML.

  biotherm set 7 

Biosource toniği de daha önce kullanmıştım, ferahlatan bir yapısı var. Bu ürün deneme boyu ancak epey gidecek kadar yeterli. Daha çok seyahatlerimde kullanmayı düşünüyorum taşıması kolay olacağı için. 

biotherm set 4 

Bu da Biosource köpük temizleyici. Bunu daha önce kullanmamıştım sanırım, yine bu ürün de deneme boyunda. Deneme boyu derken minicik ürünleri kastetmiyorum, tam boyun yarısı kadar ürün içeriyor bu resimde gördükleriniz. 

biotherm set 5 

Setin süpriz ürünü benim için Biotherm Lait Corporel vücut kremi oldu. Çok iyi nemlendiriyor. Bu ürün de tam 400ML. Meraklıları için not: bu krem paraben içermiyor. 

biotherm set 6 

Aquasource krem tam boy, kavanoz ambalajda yer alıyor.

biotherm set 8 

Kremi daha önce kullanmamış olanlar için yapısı bu şekilde. 

biotherm set 9 

Bu ürün cildi yağlatmadan nemlendiriyor, ben kış günlerinde özellikle çene ve alın bölgem için böyle bir ürüne ihtiyaç duyuyorum çünkü. Su bazlı, incecik bir şey, sürer sürmez emiliyor. Bu da içerisinde yer alan maddeler, yine paraben yok: 

biotherm set 10

6 yorum:

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

o zman ben de kullanabılırım bu urunu
benım de cilt tipim aynu snınle
ve seaweed yazlık serim benım sevıyorum ve ben de sıkıldım
ahhhh gitti paralar

Adsız dedi ki...

biotherm demisken.. cekilisime beklerim :)

Shelby dedi ki...

Tek başına Aquasource nemlendiricinin fiyatı 97 tl Sephora'da. Süper ekonomik bir alışveriş olmuş:)

Cfusun dedi ki...

Nemlendiricisini 80 küsüre almıştım çok iyiymiş...Biotherm hiçbir ürünü paraben içermiyor sanırım. bende kullanıyorum.Çok memnunum kendisinden jel yapısı çok güzel :))

Ruhan dedi ki...

bu markayı bende denicem artık cidden merak etmeye başladım :)

kararsız:( dedi ki...

Benim cildim kuru ,göz altlarımda kuru Bir de üstüne hassas. Krem alıp deneme yanılma yapmaktan bıktım. Bana bildiğiniz güzel bir krem önere bilir misiniz Lütfennn! hatta kuru ve hassa ciltler için bir post yapsanız ne hoş olur <3

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.