16.01.2012

LotD: MAC Offshoot + Benefit Ultra Shine

offshoot-lifeinthealist

Bu yazı biraz gecikmeli olsa da, 2011 MAC Me Over! koleksiyonundan aldığım Offshoot ruju sürünce sizle paylaşayım dedim! MAC Offshoot, çoğu kişinin dudaklarında daha bir mürdüm dururken, bende açık et rengi oldu!

Aslında tam da istediğim gibi oldu çünkü bu tondaki rujları günlük hayatımda çok seviyorum, tam sür-çık oluyorlar, ayrıca bir makyaja da gerek kalmıyor eğer istemezseniz. Offshoot'un üzerine azıcık da Benefit Ultra Shine "Life on the a List" sürdüm, istediğim şekilde natürel bir bitiş elde ettim.

6 yorum:

burcu dedi ki...

şahanee ötesi, bayıldım!

Adsız dedi ki...

ya çok fazla yakından çekmiyo musun dudak fotoğraflarını? renk belli tabi ama duruşu pek anlaşılmıyor bu şekilde. bu kadar yakından her renk güzel görünür zaten. tüm yüzünü çekmeyişine saygı duyuorum ama yine yüzün görünmicek şekilde az biraz uzaktan çekilebilir bence. böylece rengin duruşu daha iyi anlaşılabilir.

admin dedi ki...

@burcu, teşekkür ederim!

@adsız, aslında yakından özel olarak çoğunluk görmek istediği için böyle koyuyorum. aslında uzaktan fotoğraf çekmek benim için çok daha basit, zor olanı ise yakından çekmek. ama önerini dikkate alacağım.

Mine Aydoğmuş/EŞREFOĞLU RUMİ İMAM HATİP ORTAOKULU dedi ki...

bu şekilde devam etmeni tercih ederim. lotd kraliçesisin !

Makyaj Tutkusu dedi ki...

Senin dudaklarinda gercekten nedense daha acik durmus. Ben bunu bizim buradaki MAC Store'da denedigimde daha koyuydu bende. Cremesheen finish olmasina ragmen cok agir hissetmiyor. Senin MAC ve Benefit kombinasyonun hafiften Chanel'in Rouge Coco Shine'ini andiriyor. Siradan Cremesheen'lere benzemiyor, ama yine de cok iyi. Benefit gloss secimi de harika! Ben de bu et rengini sende gördügümde benim makyaj dolaplarima bir göz attim ve Benefit'in Her Glossiness'in 'Didn't Hear It From Me' renginin de cok güzel uyabilecegini düsündüm. Cok yakismis. :)

iy dedi ki...

MC bu ne güzel dudak böyle renk harika olmuş bende oh oh oh almıştım keşke bunuda alsaymışım:(( güle güle kullan.sevgiler

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.