30.01.2012

Sevgililer Günü 2012 ♥

Sevgililer günü yaklaşmaya başladı, biz de geri saymaya başladık mı? Sevgililer gününde biz hep beylerden hediye bekliyoruz ama kim demiş, biz kendi hediyemizi kendimiz alamayız diye :)

Ay bu kokarcaları hatırladınız mı? 
Kedi ona yaranmak için kuyruğunu filan boyardı, ne güzel çizgi filmdi :)

Ben bu sevgililer gününde, bizim beyi bilmem ama, kendime iki hediye almayı düşünüyorum. Lancome'un La Absolu Nu rujlarında ne zamandır gözüm var, Rose Subtil ile Beige Mirage renkleri arasında karar veremiyorum. Hazır MissPera'da indirime girmiş ve ücretsiz kargodayken, birinden birini alasım var.

Bir de Armani Code Pour Femme parfümü deneyesim var, bu yazıyı okur da bana sevgililer günü hediyesi olarak alır belki, ne dersiniz ;)

Diğer taraftan, hediye seçemeyen hatunlar, parfüm dışında uygun hediyelikler arıyorsanız, beyler için Jack&Jones markasını tavsiye ederim. Ben erkek koleksiyonundaki trikoları çok beğendim, bizim bey'e ordan birşeyler almayı düşünüyorum ama daha tam karar veremedim o_o


Bir klasik olarak çikolatadan şaşmam diyorsanız, çikolatasepeti'ni size tavsiye edebilirim. Bu siteden şimdeye kadar defalarca alışveriş yaptım, hepsi de belirtilen sürede teslim edildi. Açıkçası çikolataları da oldukça kaliteli, benim sık kullandığım bir site.

Sevgili arkadaşım Hersheyler, blogunda sevgililer günü hediyeleri olarak farklı alternatiflere yer verdi, oldukça detaylı olarak. Bu yazıya ilham kaynağı olarak onu aldığımı belirtir, detaylı hediye seçenekleri için bloguna uğramanızı tavsiye ederim!

Ay bir de sevgililer günü demişken, şöyle masaj yapanımız olsa ya! ;)

 Evet evet işte o çizgi filmi buldum :)

 

Mutlu günler..

4 yorum:

Aphraell dedi ki...

benim hatırladığım bölümde kedinin kuyruğu yanlışlıkla boyanırdı, kokarca da ona askıntı olurdu :) kedi bütün bölüm boyunca pepe'den kaçardı sonra :)

Adsız dedi ki...

Cizgifilm süper : D
Bende kendime alacagim sevgili günler hediyesi, ilk önce kendimizi sevelimde sonra bizi kim seviyorsa sevsin ; )

Serena dedi ki...

Bi yerde görmüştüm aşk kavanozu diye bi olay vardı. İçine 365 tane güzel söz yazıyoruuz sevgili de her sabah bir tane çekip okuyordu. Ben bunu uygulamaya karar verdim :)

Grainne dedi ki...

Sevgililer günü hediyesi için body shop çikolata koleksiyonunu istiyorum ama o zamana çıkar mı ki?

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.