23.01.2012

Pazartesi kedisi .. #16

Pazartesi kedilerini merak edip soranlara çok teşekkür ederiz. Efenim kedilerimiz sağlık durumları sebebiyle yıllık izne ayrıldılar :)

Neden mi, bizim kızlar ufak bir kısırlaşma ameliyatı geçirdiler! Yaptırmak için çok ikilemde kaldık, ne yapsak ne  etsek, ya ameliyat sırasında bir şey olursa diye hop oturup hop kalktım diyebilirim. Ama en sonunda, evde bakılan iki kedinin kısırlaşmasının daha doğru olacağına veterinerimizle beraber karar verdik.

Malum benim kedilerimin ikiside bildiğiniz sokak kedisi, çiftleştirsem yavruları kimse almaz, eminim. Sokakta bulduğum yavru kedileri bile sahiplendiremiyorum çünkü :( Eğer hayvan almayı düşünüyorsanız, siz de sokak kedilerine sıcak bir yuva açarak en azından birini kurtarabilirsiniz!

İşte hâl böyle olunca, bizim minnaklar ameliyata gitti. Ben de iptal oldum diyebilirim. Gözüm saatte, aklım kızlarımda, zaman geçmek bilmedi. Neyse bizim veletler sağ salim ameliyattan çıktı, yarın da dikişleri alınacak inşallah.

Merak edenler için yazayım. Ameliyat oldukları gün poliklinikte kaldılar bir gece. Ertesi gün bana geldiklerinde cadı gibi keyiflilerdi. Minicik bir dikişleri var sadece tam üç iplik. Ama tabi tüylerimiz biraz traşlı :(

Kafada huniyle geziyoruz 5 gündür. Ondan birazcık sıkıldık. Ama ben takip ederek ara sıra çıkarıyorum hunilerini, dikişlerini yalamaya niyet edince hemen tekrar takıyorum. Onlar için de benim için de zor bir süreç oldu ama ne yapalım artık.


İki numara bu Pazartesi size huni kafasıyla eşlik ediyor. Herhangi bir çantanın açıldığını görmeyedursun, hemen devriliyor içine. Bugünkü kurban laptop çantam.

Haftanız güzel geçsin!

8 yorum:

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Geçmiş olsun annesi, kızların bir an önce iyileşir umarım :P Ben de hiç istemiyordum ama düşününce bu onlar için en iyisi. :(

Bana Sıkça Yaz dedi ki...

Ahhh kuşlarım benim. Çok geçmişler olsun. Ben de kendi kedilerimi kısırlaştırmıştım, hem kedilerdeki meme kanserini de engelliyor kısırlaştırma. Hem evden kaçıp sokağa düşme ihtimallerini de azaltıyor. Malum sokaklar tehlikeli. Bir kaç aya kadar tüyleri de yeniden çıkar.

İkisini de gıdılarından öpüyorum.

Modavesaire dedi ki...

oyy çok geçmiş olsun. kıyamam sana pisicikk:)))

Süm dedi ki...

kıyamam ben onlaraaa çok geçmiş olsunn, ahhh bi anneciğim müsade etse hepsini eve doldurucam ama..:)

Cfusun dedi ki...

Çok geçmiş olsunn minnaklara...
İkiside çok tatlı :))

vanilyayagmuru dedi ki...

çook sevindim biliyomusun satın almak yerine sahiplendiğin için :)) saça makyaja para harcıyorlar ama sokaktaki hayvanlara evdeki yemekleri bile vermiyolar :((

Ruhan dedi ki...

oyyy kıyamam benim şaşkında ameliyat oldu dün çok geçmiş olsun canım benim onların iyiliği sağlığı için gerekli bu :)) diğerinide görseydik ama :)

admin dedi ki...

cok tesekkur ederiz guzel dilekleriniz icinnnn :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.