11.01.2012

Golden Rose 157

Ben bu tonlarda cıvıl cıvıl ojeleri çok seviyorum, tırnaklarıma baktıkça içim açılıyor.

Golden Rose'un 157 numaralı Fantastic Nail Colour ojesi de denemem için elime ulaşınca, sürmek için sabırsızlandım!

Şu yazımdaki ANNY ojeyi hatırlarsınız, bu renge çok benziyor biraz daha pembe ve neonu sadece. Golden Rose'un da bu rengi çok güzel ve oldukça uygun fiyatlı.

gr 157 1

Bu Golden Rose oje tek katta incecik su gibi oluyor ama ikinci katta resimdeki görüntüyü elde edebiliyorsunuz. Daha opak sevenler bir kat daha geçebilir ama ben gerek duymadım.

Çok çabuk kuruyan bir oje ancak kıvamı biraz sulu. Bu yüzden sürerken normal ojelere kıyasla, kenarlara doğru daha erken bitirmek gerekiyor. İkinci tırnakta eliniz alışıyor zaten.

Ben bu rengi çok tuttum.

gr 157 2

5 yorum:

alexandra ( The girl with broking smile) dedi ki...

ilk yorum benden yahooo! :) sevgili mc, vişne renkli lipgloss ile yine o renklerde ya da berry de olabilir, önerebileceğin far var mıdır acaba? (Mac -nars kabulümdür) Ayrıca o kahverengi göz makyajı trendini bana sorsunlar, 6 yaşımdan beri yapıyorum onu ben :PP
sevgiler...

Adsız dedi ki...

Golden Rose'da genelde böyle bir sorun var zaten,çoğu ojelerinin kıvamı sulu oluyor,opak olmuyor maalesef. Fakat bu renk için bu sorun görmezden gelinebilir:)

Sevgiler,
Filiz

Seyma dedi ki...

Selam MC,

Hem herkes görür hem sen daha cabuk ulasırsın diye burdan yazayım dedim.Gümrük ve Tic Bak.'da calısıyorum ve bugün Alman ve İngiliz uzmanlara gümrük sistemini anlatırken kozmetigin yasaklanısından da bahsedildi.Ben de daire baskanına sebebini sordum.Onun dedigine göre sebebi ürünlerin Saglık Bakanlıgı denetiminden gecmemesi.Yani her gelen ürün tek tek denetimden yararlı mı zararlı mı diye gecemeyeceginden -sözümona- yasaklamıslar.Peki kozmetik sipariş etsem gelir mi dedim.Cok olumsuz konusmadı takılabilir dedi ama aman kesin olmaz kalır bizde de demedi.Ben de makyaj bloglarını,bu durumun bizi sıktıgını ve dava acıldıgını falan anlattım.Öyle işte.Sen ve diğer okuyucular bilesiniz :)

Unknown dedi ki...

tam bana göre bir oje pastel süpersin

admin dedi ki...

@alexandra, hmm zor bir soru oldu bu. MAC Plum Dressing veya Cranberry olabilir bence.

@Filiz, evet renk çok güzeldi!

@Seyma,haberler için çok teşekkür ederiz, harikasın!

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.