30.01.2012

Pazartesi kedisi.. #17

Keyifli Pazartesi'ler dileriz sevgili okurlar!

Pazartesi kedilerimiz bugün sahnelere bomba gibi geri dönüş yaptı. Hunilerimiz kafamızdan çıktı {böyle yazınca da bir acaip oldu ya neyse!}. Dikişlerimiz iyileşti, ameliyatın etkisinden kurtulduk, bomba gibi koşturuyoruz evde!

Bakınız bir numara. Kızımın olmayan göz boşluğunu sizin için sansürledim ama biz onu bu haliyle seviyoruz! Göz boşluğundaki organik durumlar devam ettiği için veterinerimiz dikilmesi taraftarı değil, bu yüzden sağ gözü boş kızımın.

Havalar da soğudu ya hani iyice, patilerimizi koyacak sıcak bir yer arıyoruz. E adaptör var sıcacık, ondan iyisi mi olurmuş, hıh!

ptesi15

Bakınız iki numara, cadı gibi oldu maşallah! Purrlaya purrlaya kucağımıza deviriyor kendisini.

ptesi16

Herkese şimdiden keyifli ve kolay haftalar dilerim! Bu hafta dertlerden, tasalardan uzak, sağlıklı bir hafta olsun hepimize.


Love,
MC

5 yorum:

Ruhan dedi ki...

bu iki numara ne zaman nasıl geldi annesi ya :) iki prenses maşallah ;)

Adsız dedi ki...

aman onun minnak gözlerine kıyamam ki ben :) kapatmasan da olurdu ki. bu kadar tatlı, minnak, pofuduk patili bir kızdan ürkülür mü hiç :D

özge dedi ki...

yerim ben onları,ben 1 numarayı daha çok seviyorum,belkide gzöündeki problemden dolayı sevilmeye daha çok ihtiyacı varmış gibi geliyor....

fatmagl dedi ki...

Sevgili MÇ., iki sokak kedisine annelik yaptığın için kalbimdeki yerini kelimelerle anlatamam! Ama hazır ol, kıskançlıkları başlayınca kaçacak yer arayacaksın:)) Tecrübeli -3- sokak kedisi annesi!

vanilyayagmuru dedi ki...

gözünü öperim ben onunnn :*

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.