22.01.2012

TWEEZERMAN Türkiye

Tweezerman, profesyonel güzellik araçları üreten, özellikle cımbız ve aynalarıyla dünyaca meşhur bir marka. Zaten sitesine baktığınız zaman içinden çıkamıyorsunuz, ürünlerin özeni insanı gerçekten cezbediyor.

Ben Tweezerman'i uzun süredir sever ve ürünleriyle ilgilenirim. Birkaç akşam önce de, Tweezerman'ın Benefit için özel olarak tasarladığı bu cımbızı gördüm ve bayıldım!
Bu fotoğrafı da Twitter'da paylaştım. Meğer Tweezerman Türkiye'yi Twitter'da ilk takip eden kişi olmuşum :)

Onlar da bana küçük bir tanışma hediyesi gönderdiler, elbette çok sevindim. Tweezerman cımbız zaten daha önce kullanmıştım ve çok iyi olduğunu biliyorum, ama bu meşhur ışıklı aynalarını çook merak ediyordum, süper bir tesadüf oldu!


tweezerman set

Bu ayna harika bir şey. Düğmesine bastığınız zaman ışık veriyor, kaş almak ve yüzünüzdeki detaylarla uğraşmak için o kadar kullanışlı ki! Ufak boyu sizi aldatmasın, bu arkadaş yüzünüzü 10X büyüterek gösteriyor. En ufak bir kaş tanesine kadar hem de!

Dün kargoyu açıp aynayı gördüğümde, "ay kaşlarımı yeni almıştım  ama yine de bir bakayım" dedim. Aslında yüzümde alınmamış kaş yoktu. Yani ben öyle zannediyormuşum daha doğrusu!

Işığı yakıp kaşlarıma bir baktım, "allahım ben evden insan içine nasıl böyle çıktım!" diye kendimi battaniyelerin altına gömesim geldi :) Meğer benim normal aynalarda göremediğim ne kadar fazla ekstradan kaş varmış suratımda!
Hemen müdahele ettim tabi kendilerine ve tekrardan insan içine çıkabilecek hale geldim :)

tweezerman cimbiz

Yeni cımbızım da güzel göründüğü kadar fonksiyonel, ufacık tüylerde bile problem yaşamadım. 

tweezerman paket

Siz de yenilikler ve süprizler için Tweezerman Türkiye'yi Facebook Sayfası'ndan ve Twitter Hesabından takip edebilirsiniz!

7 yorum:

chunlibeauty dedi ki...

harika bir haber!! hemen takibe aldım :D

iy dedi ki...

Mc bu yatay cımbìzdan bende kullanıyorum ve çok memnunum çilekten almıştım:-)Ama aynaya bayıldım hemen bakıp alınmalı.Teşekkürler paylaşım için.sevgiler

Ruhan dedi ki...

bana neden söylemedin böyle bi ayna lazım diye ben yollardım sana canım ya :( hani ptesi kedileri nerdeeee :))

nilüfer75 dedi ki...

çok güzel görünüyor,fiyatları ne kadardır acaba?

Unknown dedi ki...

hemen takibe aldımmm bende...süpermiş gerçekten.yutdışındaki bloggerların çoğu ayıla bayıla kullanıyor tweezerman ı..birde biz bakalım tadına:)

deniz dedi ki...

bu marka boynerde bulunuyor mu?

admin dedi ki...

cok tesekkur ederim yorumlar icin kizlar.

ruhancim kediler ameliyat oldu:) sagol canim dusunmen yeter sen yolladin zaten bi kere, bi daha sakinnn:))

nilufer75 canim 30-35 civarı.

deniz, evet bulunuyor.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.