19.01.2012

MissPera.com {Alışveriş Hikayesi}

Siz bu yazıyı okumadan önce şunu belirtmek istiyorum. Bu yazı için herhangi bir ücret veya ürün almadım. Sadece memnuniyetimi paylaşmak istediğim için yazıyorum. Bu tip sitelerin hizmet yelpazesini genişletmesi ve kozmetik tekelini kırması beni mutlu ediyor çünkü. 

Yurtdışından kozmetik alışverişi, Türkiye’ye Nisan ayından beri yasaklandığı için, malum ciddi bir “alışveriş yapamama/istediği ürünü alamama” sorunsalımız var. Birçoğumuz bu duruma sebep olduğu kulaktan kulağa dolaşan departman mağazalarına tepkiliyiz ve bu yüzden alışveriş yapmıyoruz onlardan, diğer bir kısmımız ise bu mağazaların fahiş fiyat politikaları yüzünden dertli. 

Gelelim esas konuya.. Markafoni grubunu artık aramızda bilmeyen yok sanırım :) Sabah alışverişlerine bizi alıştıran Markafoni’de, bundan yaklaşık bir ay kadar önce, “misspera.com %10 indirim kuponu” diye bir reklam dikkatimi çekti. Ne olduğunu bilmesem de indirime dayanamam, mutlaka tıklayıp bakmam lazım, ya gerekli birşeyse? :)

Hemen tıkladım ve o gün ilk kez misspera.com ile karşılaştım! Daha başlangıç aşamasında olan misspera.com'un fiyat politikası hemen dikkatimi çekti. İki büyük zincir kozmetik mağazasına kıyasla uygun fiyatlar ve bol taksit imkanı ile satış yapan bir kozmetik sitesine açıkçası kayıtsız kalamazdım! O gün alışveriş yapmasam da, hemen siteyi aklımın bir köşesine not ettim! 

Derken yılbaşından birkaç gün önce bir arkadaşım eşi için Lolita Lempicka parfüm aradığını ama uygun fiyat/taksitle bulamadığını, fırsat sitelerinde bulmuş olmasına rağmen onları geç kargo yaptığı için tercih etmek istemediğini söyledi. 

Benim de aklıma misspera.com geldi ve ona tavsiye ettim, hemen ilk alışverişi beraber yaptık, üstelik markafoni’nin %10 indirim kuponu ve 6 taksit imkanıyla! Tabi biz kargo yetişmez falan diye düşünüyorduk, fakat kutumuz daha 24 saat geçmeden ÜCRETSİZ KARGO ile elimize teslim edildi! Zaten sonradan farkettim sitedeki her şey zaten ücretsiz kargoluymuş.

Arkadaşım yılbaşı hediyesini yetiştirdiği için çok mutlu oldu. Ben de bu kadar iyi hizmet veren bir siteyi desteklemeliyim diye düşündüm. 

Sitede şu an parfüm yelpazesi diğer ürünlerine göre daha geniş. Yine bazı markaların makyaj ve cilt bakım ürünleri de satışa sunulmuş. 

Daha piyasaya yeni giriş yapan bir site olduğu için, ürün ve marka yelpazesinin ben giderek artacağını düşünüyorum. Ben bugün ücretsiz kargo imkanını kullanarak aşağıdaki seti aldım, paketim geldiğinde yine size yazacağım.

MC beğendi anacım! ;)

12 yorum:

Adsız dedi ki...

bende bu siteden alışveriş yapıp yapmama konusunda kararsızdım çok yardımcı oldu bu yazı teşekkürler.gerçi istediğim parfüm yok şimdilik ama.bu arada ıssey mıyake uygun fiyatlı nereden bulabilirim sizin tavsiyenizle tanıdım ama sevilde falan çok pahalı siz nerden alıyorsunuz teşekkürler....

zeynep dedi ki...

senin sayende bizim de haberimiz oluyor.böyle siteleri paylaştığın için tşkler...

Adsız dedi ki...

Ben de bu siteden sadece küçük bir stick fondoten sipariş etmiştim, kocaman gayet sağlam bir paketle hemen ertesi gun ulaştı. Ayrıca bu kadar hızlı gönderip böyle paketleyip kargo parası almamaları beni kalbimden vurdu :) ayrıca fondoteni de normalde piyasada bulamayacağım fiyata aldım. O günden beri de arkadaslarıma tavsiye ediyorum. Hatta o kadar memnun kalmış ki ben ve arkadaslarım hayatımda ilk defa bir bloga yorum yapıyorum. :))

Aphraell dedi ki...

Ben en soldaki beyaz şişe haricinde Biotherm'in bu setinden kullanmıştım, çok da memnun kalmıştım güle güle kullan :) Hemen misspera'ya ışınlanıyorum :D

iy dedi ki...

Siteyi hemen not ettim iyi ki varsın MC her gün yeni birşey öğrenmek çok hoşuma gidiyor:-)paylaşım için teşekkürler sevgileer

Adsız dedi ki...

Kendi isteğinizle yazı yazdığınızdan dolayı mı yukarıda Miss peranın reklamı var??

admin dedi ki...

Adsiz, yukaridaki reklamlar google adsense uzerinden gelmekte ve otomatik olarak cikmaktadir. Alakali isim ciktigi icin muhtemelen bu sekilde denk gelmis. Her seyde art niyet aramayin.

Ecz.imis dedi ki...

Ben de site ilk açıldığında markafoninin gönderdiği %10 luk hediye çeki ile haberdar olmuştum. Hemen girdim, baktım tabi. :) Daha önce beğendiğim[yaklaşık 1 sene önce:))] bir tekli far vardı. Tek renge o kadar para baymak istemeyip almamıştım. Ama o gün bugündür de ne zaman kozmetikle alakalı bir yere girsem gözüm o markanın indirimini arıyordu. Yakalayamadım tabii. Ve ya marka o indirime girmedi, bilmiyorum. :) Sonuç olarak misspera ya girdiğimde de baktığım ilk ürün oydu ve %50 civarı bir indirimle karşılaştım. 8) Yanına daha önce rengini denememiş olmama rağmen dayanamayıp 2 de ruj kattım. 8) Siparişimi gece 2-3 gibi verdim. Ve ertesi gün büyük bir şaşkınlıkla okuduğum mail geldi, ürünleriniz yola çıkmıştır diye. 8) Ürünlerim geldi, senin de dediğin gibi ücretsiz kargo+sağlam paket ve %50 indirim ile. Ve heppsine de bayılldımm.(Bu daha kişisel bir durum tabii, doğru ürün tercihi. :) Gerçi rujlardan biri fotoda gördüğümden çok daha açık bir renkti ama o riski göze alarak vermiştim siparişi. Ve dediğim gibi, gelen renge de bayılldım zaten. :)] Tabii pakete ekledikleri küçük bir parfüm numunesi de gönlümü fetheden bir başka unsur olabilir. Severim küçük jestleri. :))
Şimdi de bir parfüme taktım kafayı ama malesef onda pek bir indirim yok. :/ Bu arada bu siteye girmeden önce istediğiniz ürünün piyasa fiyatını bilmenizi de öneririm. Çünkü -her ne kadar yanlış da olsa- şu fiyattan şu fiyata indi diye bir ibare yok sitede. Sadece kendilerinin satış fiyatı var. Bu da iyi mi kötü mü, değişken bir durum. :)
[Yine abarttım di mi. :) Okuduğum yazıya yakın berekette kuruluyor cümlelerim,napim. Valla istemsiz. :))]

Adsız dedi ki...

biotherm body lotion lait corporel süppppeeeer bi ürün parabensiz ve kokusu da inanılmaz, ben çok seviyorum bakalım sen ne düşüneceksin çk merak ediyyorum :) biosource da kullanmıştım o da başarılı ama body lotion kadar bayılmamıştım ben :)

SWL dedi ki...

cnm bende ne zamandır bu siteye bakıyordum ama hiç etrafımda alan, tecrübe eden biri olmadığından acıkcası çekinmiştim biraz... ama şimdi :))bende Lancome maskara alacağım yihuuu :))

admin dedi ki...

eczimis yoruma bayildim, insanlar bolbol kupon cikar da 10tl lik daha cok kullaniriz:)

lait corporel gercekten cok guzelmisss

swl ben bayildim valla bir gunde geldii

Kara Erik dedi ki...

Merhaba, ben de bu siteyle 1 ay önce karşılaştım. parfümlerinin orijinalliğinden şüphem yok da mesela Calvin klein hem Amerika'da hem de Fransa'da üretiliyor.
Amerika'dakilerin esansı mı az ne ise fazla kalıcı olmuyor ve kalitesi Fransa dolumundan daha az.
Bunun üzerine ben de "sizdeki Euphoria'nın üretim yeri neresidir?" diye sordum ve "Amerika" diye cevap aldım . Bundan dolayı almaktan vazgeçtim. Diğer parfümlerde durum ne bilmiyorum...

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.