11.03.2009

Revlon & L.A. Colors - Drugstore Haul !! :)

Geçenlerde ebay'de ELF ürünlerini ararken 1-2$ fiyatlarında REVLON ve L.A. Colors ürünlerini gördüm, kaçırır mıyım? Kaçırmam. Hemen her birinden beş'er on'ar aldım. Fakat bekle allah bekle, paket gelmek bilmiyor! 25 gün geçti aradan, dedim heralde PTT'ye ilk kurbanımı verdim :)

Sonra aklıma geldi, bana teslim eden PTT'yi bir arayayım dedim, meğer benim birer dolarlık mallar gümrüğe takılmış :). Bütün paket için 2 lira gümrük masrafı ödedim de öyle teslim alabildim paketi. İşin enteresanı haber de vermiyor.

Yurtdışından o kadar zamandır alışveriş yapıyorum, neler getirtmedim ki, üstelik değeri 100€'nun üstünde olan siparişler bile vardı, çok şükür hepsi gümrüksüz elime ulaşmıştı, bu paket ilk kurbanım oldu. Varsın böyle ucuzlar takılsın gümrüğe, n'apalım!

Fotoda gördüğünüz ürünler sırasıyla aşağıda. Bu arada fotoda olmayan, her birinin yedekleri ve belki satarsam diye alınmış fazlaları da var. Ama hepsini kendime saklama ihtimalim çok yüksek! :)

ebay den alisveris drugstore haul

cep telefonu için mini lip gloss

Bu ürün, ELF'in lip gloss charm'larına benziyor. Üç adet minik gloss bir de cep telefonuna takmak için aparat. Açıkçası kullanmaktan ziyade telefonumu süslesin diye aldım. Fiyatı 2$.

REVLON mix mingle lip gloss trio

Yukarıdaki renkli yuvarlakların adı REVLON Mix & Mingle Lip Gloss'lar. Bunları uzun zamandır arıyordum fakat Türkiye'de temin etmek çok zor, hatta Ebay'de bile o kadar çok olmuyorlar bazen. Çok uygun fiyata bulduğum için şanslıyım! Sadece 1$.

LA_colors_eye_shadow_gloss_trio

Bu da (yukarıda), L.A. Colors Lip Gloss & Eye Shadow Trio. Bu ikiye katlanan bir kompakt. Çok şirin olduğu için seyahatlerde yanımda taşımak için aldım. Kahverengi bir far ve lip gloss. Fiyatı 2$.

LA_Colors_lip_gloss

Renklerine bayıldığım L.A. Colors Lip Gloss'lar (yukarıda). Tanesi shipping hariç 1$ !!!!
Bunların hepsinin (ve resimlerde görmediğiniz yedeklerinin)toplam shipping ücreti de 10$ tuttu. Ama başka bir sürü şey daha alınca gözüme batmadı bu rakam.

marks_spencer_layered_top

Bunun alakası yok makyajla :), sevgili annem (kayınvalidem) bana hediye aldı, içi saten dışı ise hırka, işe giymeye çok uygun bir şey. O kadar çok beğendim ki onu da buraya koyayım dedim :)

Kızlar işte bu haftanın bilançosu :)

Ne dersiniz sizce Ebay alışverişlerim hesaplı olmuş mu?

13 yorum:

bir demet feslegen dedi ki...

Süper hepsi de güle güle kullan canımm..

shamamciyan dedi ki...

güle güle kullan, hepsi süper görünüyor :) merak ettiğim ebay alışveriş prosedürü, hiçbir bilgim yok nasıldır nedir, vaktin olduğu bir ara anlatır mısınnn? (tabi senin de benim gibi türkiyede yaşadığını düşünerek soruyorum bunu :) öyle değilse zaten sormadım farzet)

beetlejuice dedi ki...

Iraz, gözlerim fırladı yerinden:) Hesaplı değil, hesaplı ötesi olmuş:) Çok güzeller, güle güle kullan. Ebay aışverişini .com'dan mı co.uk'den mi yapıyorsun?

Adsız dedi ki...

ÜRÜNLER ÇOK GÜZEL.BENDE ISINIYORUM U YURTDIŞI OLAYINA.CHEAPSMELLS VE STRAWWBERY OLMAK ÜZERE İKİ SİPARİŞ VERDİM.CHEAPSMELLSDEN MEMNUN KALDIM AMA STRAWBERRYDEN ALDIĞIM KREM KOKUYO BENCE BAYAT.BU YÜZDEN BAŞKA ALIŞVERİŞ YAPMAYA KORKUYORUM.BU TÜR SORUNLARLA KARŞILAŞTINMI DAHA ÖNCE?HAYIRLI OLSUN ALDIKLARIN

admin dedi ki...

Eda'cım çok teşekkürler :)

@shamamciyan,teşekkürler :)

ebay'den alışveriş aslında çok kolay, sıralamaya alayım önümüzdeki haftalarda yazarım.. evet tr de yaşıyorum ben de :)

@beetlejuice, evet iyi denk getirdim gerçekten :)

canım ben kozmetikleri .com'dan alıyorum daha ucuza geliyor. ama kıyafet gibi şeyleri uk'den alıyorum genelde.

@ruşen, teşekkürler, cheapsmells denemedim ama strawberry'den şimdiye kadar aldığım hiçbir şey kötü çıkmadı açıkçası.

yine de garantilemek için ürün almadan önce mail atıp üretim tarihini sorabilirsin, Justmakeup bir yazısında yazmıştı, cevap veriyorlarmış.

Unknown dedi ki...

cok guzel gunlerde kullan Irazcıgım :)

Unknown dedi ki...

cok guzel gunlerde kullan Irazcıgım :)

admin dedi ki...

HK'cim teşekkür ederim canım :)

Dilara dedi ki...

L.A cosmetics markası bence o kadar da ii bir marka diil canım..Ne alırsan 1 dolar mağazalarında satılıo...Revlon'a gelince Mix n Mingle'lar cidden çok tatlı we bende 1 dolara alma sansını elde etmiştim tesadüfen=)normalde çok pahalılardı..Ama L.A cosmetics'i önermiorum..Cilt sağlığın için ;)

admin dedi ki...

Dilara, 1$ oldugunu biliyorum ama çok seviyorum, eh her zaman MAC kullanacak değiliz ya ;)

Adsız dedi ki...

Merhaba.... Yorumlarınızı okudum ve aldıklarınıza gerçekten bayıldım. benim merak ettiğim hangi satıcıdan aldınız ve memnun musunuz?

admin dedi ki...

merhaba, bu ürünler bitti bile. çok uzun zaman oldu tam hatırlamıyorum satıcının adını, owlholmes gibi birşey olabilir.

Adsız dedi ki...

Size bir süprizim olacak.. Artık bu makyaj ürünlerini ülkemizden satın alabileceksiniz 1 haftaya size haber vericem =)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.