20.03.2009

MAC, NARS, Inglot Yeni Makyaj Malzemeleri

Yakında karşınızda :)

mac_kozmetik makyaj alışverişi haul_msf_zoom-lash_HK_lipstick_mineralise_eye_shadow_duo

{MAC}

-Medium Dark Mineralize Skinfinish Natural, Mineralize Eyeshadow Duo in Engaging, MAC Zoom Lash Mascara, MAC Brow Set in Beguile, Hello Kitty Lipstick in Fresh Brew

MAC_alışverişim makyaj kozmetik fırça firca_lash_curler

{MAC}
- 219, lash curler

INGLOT alisverisim makyaj kozmetik _makyaj_fircalari

{Inglot}

- 27TG, 24SS

nars alışverişim makyaj kozmetik _alhambra_belissima

{NARS}

-Alhambra, Belissima Duo

10 yorum:

MM. dedi ki...

ıraz, bu ay bütün cüzdanı makyaj malzemelerine bıraktın gibi geliyor:)
yalnız çok dikkatimi çekti, kozmetik blogları okumaya başladığımdan beri gözüm doymuyor. aldıkça alıyorum. eskiden şimdikinin 4te biri kadar makyaj malzemem vardı gayet mutlu ve huzurluydum, şimdi çekmeceyi açıyorum, ne sürsem diye kırk saat bakıyorum. "hayatım boyunca alışveriş yaptım gene de giyecek bir şeyim yok" grubu var ya facebookta, onun gibi! hele mac'e hiç yetişemiyorum. ben daha gözüme kestirdiklerimi alamadan yeni koleksiyon çıkıyor! alıp alıp övüyosunuz, kesin almam lazım psikolojisine giriyorum, bütçemi mahvettiniz kozmetik blogları:P

Adsız dedi ki...

merhabalar,iki blogunuzuda takip ediyorum zevkle.
makyaj malzemelriniz cok guzel gorunuyor,cuzdanlara zararli olsada;)
hangi firca ne icin kullanilir yazabilir misiniz acaba?
tesekkurler.

admin dedi ki...

@marttle, yaklaşık olarak 6 aydır kozmetik bloglarında beğendiğim MAC & NARS ürünleri not ediyorum, izin sebebiyle istanbul'a geldim, beğendiğim ürünler için belli bir bütçe yapmıştım, onun hepsini ezdim:)

Hatta MAC'e elimde listeyle gidince dalga geçtiler diyebilirim :)

tüketim & alışveriş konusunda maalesef haklısın. bloglar, okur yorumları ve biz makyaj meraklılarının bir araya gelmesi tüketimi körüklüyor. ben bununla baş etmek için liste yöntemini uyguluyorum, sana da tavsiye ederim.

ajandama sağda solda okuduğum ve beğendiğim ürünleri not ediyorum. sonra shop'larına gittiğim zaman oralarda makyörlere uygulatıyorum. eğer uygulama sonrasında da beğenirsem alıyorum.

bir de ben genel olarak koleksiyon takipçisi değilim, Hello Kitty benim için çook özeldi, bundan sonra bu kadar sevdiğim başka bir tema olmadığı sürece böyle alışveriş yapmam sanıyorum :)

@sinem, hoşgeldin, beğenmene sevindim ama yine de bütçelere dikkat etmek gerek. ben kişisel bakımım için belirli bir bütçe yapıp, maaşımın bir kısmını "zevk veren hobilere" ayırıyorum. yoksa tamamen başetmek imkansız alım kararlarıyla.

benim fazla fırçam yok aslında ama elimdeki fırçalarla ilgili bir yazı hazırlarım yakında.. ilgine teşekkürler..

Unknown dedi ki...

Irazcıgım harika seyler almıssın. zevklerimiz cok benziyor canım :)
Engaging far benim kurtarıcımdır. Altına rubenesque paintpot uygulamanı kesinlikle tavsiye derim.. bir de eger BBR dan flip far aldıysan harika bir ikili oluyorlar :)
219 ve 27TG hayatımın fırcası oldu.. MAC kirpik kıvırıcıdanda cok memnunum..
alhambra fara ise en kısa surede bakacagım :) bir de 24SS fırca hakkında bir yazı yazarsan cok sevinirim canım.
tekrarda gule gule kullan..
PS: her insanın kendini rahatlatma aaclı yaptıgı bir hobi aldıgı bir kac sey vardır. biz bayanlar icin bu ayakkabı, elbise, canta ve bakım urunleridir. Irazca da kendine bakmayı ve bakım urunlerini seven bayanlardan. ayrıca aldıgı seyler gercekten herkeste olmasan gereken urunler ve renkler. bence cok hesaplı bir alısveris olmus cunku bu urunleri cok uzun zaman her seyle kombinleyip kullanabilir.

admin dedi ki...

kitty'cim saol yorumun için, 24SS benim için çok pratik oldu, geniş ucunu MSF yi kontür şeklinde uygulamak için kullanıyorum, ince kısmını da göz çevresine highlighter uygulamak için.

makyaj çantasına atmalık fırçalardan oldu yani :)

incelemesini de ayrıca yapacağım.
evet 219 smokey için inanılmaz :)

bir demet feslegen dedi ki...

Iraazzz nefiss bunlarr.. inglot henüz hiç kullanmadım, çok merak ediyorum nasıl bir marka..geniş açıklamalarını merakla bekliyorum..
mağaza dış görünüş itibarıyle mac e çok benziyor gibi geldi bana :)
evet fırçalarla ilgili, geniş bir yazı, çok iyi olurr :)
sevgiler kocamannn

bir demet feslegen dedi ki...

Bir de benim çok merak ettiğim bir konu.. Tüm bu ürünleri, çok fazla malzemesi olanlar nerede muhafaza eder.. Benim bile çok olmamasına rağmen, kutulara koyuyorum olmuyor, çekmecelere koyuyorum olmuyor, tuhaf aparatlarla bir şeyler uyduruyorum yine de içime sinen bir tasarım bulamadım henüz :))
Sen nerede saklıyorsun cicilerini :)

admin dedi ki...

Eda'cım fırçalarla ilgili bir yazı yayınladım, umarım yardımcı olur zira elimde fırça çok yok :)

Makyaj saklama kısmı çok zor, bununla ilgili bir yazı çook önceden yayınlamıştım burada ama o günden sonra köprünün altından çook sular aktı :)

tam banyonun girişinde, koridorumda bir boşluk var, oraya kapaklı bir dolap aldım ve raf raf, plastik kutulara, buyuk makyaj kutularina koyarak yerleştirdim, böyle çok rahat oldu. kesinlikle ayrı bir dolap lazım :)

fotoğraflayıp koyarım bi fırsat bulunca eda'cım :)

Unknown dedi ki...

Evet kozmetik blogları çok fena, fazla takılmayın hehe;)
Yalnız bir kozmetik blogger olarak şunu belirtmem gerekiyor kendi adıma konuşayım ben kimseye şunu alın bunu alın ötekini alın diye baskı yapmıyorum. Takip ettiğim kadarıyla Iraz sen de yapmıyorsun. Insanların bilinçli olup aralarından beğendiği ürünleri seçmesi lazım di mi.

Nadir olarak ürün övünüyorum, Alhambra da bunlardan biriydi. Umarım memnun kalmışsındır Iraz;)

xx

admin dedi ki...

Justmakeup, ne diyorsun Alahabmra varya şimdiye kadar kullandığım en joker farlardan biri diyebilirim.!

Ben dayanamayıp yanında Belissima Duo'yu da aldım, ve fiks ofis çekmecesinde duran, toplantı öncesi iki dakkada süper makyajın anahtarı oldular bana.

bu bağlamda sana teşekkür ediyorum istediğin kadar övün valla : ))))

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.