Aslında yeni koleksiyonlara çok ilgimi çekmediği sürece blogda yer vermeme kararı almıştım ama Estee Lauder Bronze Goddess 2009 yaz koleksiyonunu görünce dayanamadım!
Şunların güzelliğine bakar mısınız!
Şunların güzelliğine bakar mısınız!

Peki bu resimdeki enfes kompakt bronzer'a ne demeli? Bunu istiyorum, kesinlikle!
Far paleti de buradan bakıldığında güzel gözüküyor ama artık Estee Lauder'ın farlarına pek güvenmiyorum açıkçası renk konusunda.

Siz bu koleksiyonu beğendiniz mi? Almayı düşündükleriniz var mı?



Yeni MAC, MAC ürünleri..
Benefit ürünleri ve dahası..
INGLOT makyaj fırçaları ve dahası..
L'Oreal Paris kozmetik ve makyaj ürünleri..
Max Factor makyaj malzemeleri..
Body Shop Cilt Bakımı ve Makyaj ürünleri..
Stila kozmetik, farlar, rujlar ve pudralar..
Chanel yeni koleksiyonları..
Makyaj Cantam is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License, based on a work at http://www.makyajcantam.org/.

3 yorum var!:
Of of off... Görmemem lazım böyle şeyleri, içim gidiyor yaa!! Almamalıyım, orası ayrı ama alsam glossları,pudralardan birini ve göz kalemini alırdım heralde.. Farları da müthiş görünüyor ama eski Estee Lauder far deneyimlerimi düşününce durduruyorum kendimi.
hoşgeldin shopaholic, ben de bu koleksiyonda duo pudra kompaktı beğendim ama estee farlar konusunda sana katılıyorum, son dönemlerde MAC, NARS farlatı gördükten sonra artık Estee farları beğenmemeye başladım açıkçası :)
bana bir gloss ve pudra lütfen!