24.03.2009

MAC Hello Kitty Lipstick & Lip Glass Yorumları & Renk Örnekleri

mac_hello_kitty_lipstick_lip_glass_haul

Bu yazımda, MAC Hello Kitty ürünlerinden ilk kez bahsettiğimde, bu koleksiyonda dikkatimi çeken tek şey, Nice Kitty Lip Glass olmuştu, bunun dışında MAC Hello Kitty makyaj koleksiyonundan pek bir şey almayı düşünmüyordum, aksesuarlar hariç! Aksesuarlar da çok pahalıya satışa çıkınca bu hevesim de şimdilik ertelendi.

Ama işte iş gerçeğe dönüşüp de, ben Istinye Park MAC'e girip, bu koleksiyonu kanlı canlı görünce, durum değişti!

Yakından incelemelerim sonucunda, aslında Hello Kitty Lip Glass (parlatıcı rujlar) ve Lipstick'lerin (rujlar) hepsini beğendim ama arsızlık etmemeye karar verdim. Bu yüzden elimde zaten başka markalardan olan rujları ve parlatıcıları inceledikten sonra, gerçekten farklı olanları gözüme kestim ve almaya karar verdim. Bunlar dışında bir adet de allık aldım, onu daha sonra yazacağım. Bir de lip balm'larda gerçekten gözüm kaldı ama elimde Body Shop lip balm'lardan epey olduğu için kendimi durdurdum.

Aldıklarım:

~ MAC Hello Kitty "Fresh Brew" Lustre Lipstick (Ruj) ~

Aşağılarda göreceğiniz swatch örneklerinde de gördüğünüz gibi, Fresh Brew aslında çook açık bir sütlü kahve tonunda. Hello Kitty'le alakasız da görünse, ben bu rengi, dudaklarımın aşırı kırmızısını nötr'leyip, lip glass'ların rengini öne çıkardığı için almayı tercih ettim. Mimmy ile gerçekten harika bir kombin oluyor.

Fazla fotoğrafa yer vermedim zira internet Hello Kitty'lerle dolu. Yine de merak ediyorsanız, Fresh Brew rengi ve diğer rujların yakın plan fotoları var şurada.

~ MAC Hello Kitty Nice Kitty & Mimmy lip glass (parlatıcı) ~


Nice Kitty ve Mimmy'e gördüğüm anda bayıldım diyebilirim. Ben buğday tenli olduğum için şeftali tonlarında makyaj bana çok yakışıyor. Mimmy tam da bu renk makyajlarda kullanabileceğim enfes bir lip glass. Altına fresh brew rengi ruju sürerek dudaklarımı nötr'leyip iyice rengini ortaya çıkarabiliyorum Mimmy'nin.

Nice Kitty, neon bir pembe. Body Shop Roseflower Koleksiyonu'ndan aldığım rujlarla çok güzel kombin oldu. Tek başına sürüldüğünde çok fazla renk vermiyor ama benim dudak rengim koyu olduğundan dolayı böyle olabilir diye düşünüyorum.

Fotoğraf flaşlı olduğundan renkler açık gibi görünmüş ama aslında buradaki renk örneklerinden biraz daha koyular ve inanılmaz parlaklar!


~ MAC Fresh Brew - Mimmy - Nice Kitty Swatch'ları ~ MAC_hello_kitty_lip_glass_swatch


mac_hello_kitty_lipstick_lip_glass


Bir daha alır mıyım?

Evet! Mimmy'den back-up almayı bile düşünüyorum. Benzer renkler elbette olacaktır ama ben gerçekten kendime çok uygun buldum bu rengi.

Fiyat?

Lip glass'lar Türkiye MAC satış fiyatı 28 YTL. Ruj da sanırım buna yakın bir fiyattı. Lip glass'ların yurtdışı fiyatı ise 16$ civarında.

4 yorum:

Yeliz dedi ki...

ıraz güle güle kullan. bende boyutları ufak diyerek hayıflandım ve almaktan kurtuldum:)

admin dedi ki...

saol yeliz'cim. evet ufak boydalar ama işte insan dayanamıyor :)

azna dedi ki...

Renkleri çok hoşmuş :) konu ile alakasız olacak ama tavsiye edebileceğin bir göz çevresi kremi var mı ?

admin dedi ki...

azna, hoşgeldin ve de teşekkürler..

göz kremi konusu maalesef benim de henüz tam çözebildiğim bir konu değil :)

yani ben de "işte bu krem" diyebileceğim bir göz kremi bulamadım daha.

Clinique All About Eyes kullanıyorum şu anda, fena değil, ama arkadaşlarım Body Shop'ın bir göz kremini tavsiye ettiler, onu denedikten sonra burada yazacağım..

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.