26.04.2012

Güneş Koruyucu Krem

Bioderma PHOTODERM BRONZ



Yaz yüzünü artık iyiden iyiye bize dönmüşken çekmecedeki güneş koruyucuları elden geçirmenin, son kullanma tarihleri dolanları atmanın ve yerine yenisini almanın vakti geldi de geçiyor.

Benim bu aralar güneş koruyucum Bioderma'dan ve bir süredir bu ürünü deniyorum, Bioderma'da farklı ciltler için birçok farklı güneş ürünü var. Geçen yaz Bioderma MAX Fluid kullanmıştım, bu kez de Bioderma Photoderm Bronz'u denedim.

Bioderma Photoderm Bronz, yüz bölgesi için yüksek güneş koruması sağlayan ve doğal bronzlaşmayı hızlandıran bir güneş koruyucu.

UVA/UVB ışınlarından koruma sağlayan üründe SPF50+ koruyucu faktör bulunuyor. Suya dayanıklı olan bu ürünün dokusu da oldukça hafif. Sonrasında beyaz izler bırakmıyor. Oldukça hafif bir kokusu var ve birçok güneş koruyucunun aksine yüzümde beyaz noktacıklar yapmadı.

MC Tavsiyesi: Güneş koruyucu kremleri de makyaj malzemesi gibi düşünün ve akşam yatmadan mutlaka yüzünüzü yıkayarak iyice çıkartın. Yüzde devamlı bırakılarak tekrar tekrar sürülen ve temizlenmeyen güneş koruyucular, zamanla yüzünüzde kapalı gözenek/beyaz noktacık olarak size geri dönmesin. Ben özellikle yoğun güneş kremi kullandığım günlerde mutlaka akşam yüzümü yıkama jeli ile yıkayıp, tonik bazlı bir ürünle temizliyorum.

PARABEN içermeyen Bioderma Photoderm Güneş koruyucunun üzerinde, komodojenik olmadığı, yüksek cilt toleransına sahip olduğu belirtilmiş.

Önerilen satış fiyatı: 40ml: 52,50TL 200ml: 79,90TL

1 yorum:

Moda Masalları dedi ki...

Ben de en son Bioderma`nın ultra fluid güneş koruyucusu aldım. saydığın gibi yoğunluğu vs güzel onunda. Sürülmesi kolay ama malesef çok yağlı gösteriyor yüzümü. Resmen parlıyorum 100 metreden :)

modamasallari.blogspot.com

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.