13.04.2012

Rebul Angie Hot Lolis Parfüm Seti

Dikkat, bu bir parfüm hikâyesidir, diyerek söze başlamak istiyorum. 

Ben bugün peynir almak için markete gittim. Buraya kadar her şey normal değil mi? Peynirimi, ultra hiper promosyona giren çay paketimin yedeğini de aldım ve tam kasaya doğru çıkmak üzereyken reyonların birinde bu pembe kutuyu gördüm uzaktan.


Benim bir şeyi almam için güzel bir ambalaja sahip olması yetiyor bazen. Sırf kutusu için onlarca şey alabilirim. Kutuların hepsine zaafım var. Önce bu kutuyu uzaktan oyuncak kutusu sandım. Yanına yaklaşınca baktım, aaa, parfüm seti!

Markaya kafamı çevirdim, REBUL. Şimdi Rebul markasının bende yeri ayrıdır. Rebul deyince aklıma gelen şey, Beyoğlu'ndaki büyük tarihi eczane ve lavantalı kolonya, bizimkilerle beraber oradan kolonya alışımız... Mutlaka evde bir tane bulunur bundan. Son yıllarda ise Rebul Mandalinalı kolonya. Olmazsa olmazım..

Rebul'un kolonya haricinde parfüm işine girdiğini, genel müdürleri Kerim Müderrisoğlu Muhallebi Kralı'na çıktığında duymuştum. Bir lafı aklımda kalmış, yamulmuyorsam, "biz oldukça ucuza parfüm sunuyoruz herkese uygun" gibisinden birşeyler demişti ve ben bu sözden etkilenmiştim. Rebul gibi tarihi bir markanın böyle bir açılım yapması bence çok güzel. 

Hemen bu düşünceler kafamdan geçerken, reyonda kokusu bana en çok hoş gelen Rebul Angie Hot Lolis seti kaptım. Bu sette 50ML parfüm ve 125ML deodorant bulunuyor. Hem de kocaman bir MADE IN TURKEY etiketiyle.

Sıkı durun, şimdi işin güzel kısmındayım.. Bu seti sadece 9.90'a aldım!! İnanabiliyor musunuz ne kadar ucuz. Ben inanamadım alırken :-)

Rebul Angie Hot Lolis parfüme gelince, oldukça beğendim ve bu fiyata kıyasla gerçekten çok kalıcı olduğunu söyleyebilirim, Rebul'a da bu kalite yakışırdı. 

Ben parfümde notadan çok anlamam ama  Hot Lolis hafif şekerli, içinde derinlerde biryerlerde ekşimtrak kokan bir parfüm. Kokuyu çok beğendim ve halen bu seti sadece 9.90'a aldığıma inanamıyorum :)


Rebul'un resmi satış sitesinde bu set 18.90'a satılıyor, buradan alabilirsiniz. Ben 9.90'a İzmir'de yerel bir marketten aldım.

Parfümümün papyonu bile var, bakınız:


Rebul'un kolonyaları ve uygun fiyatlı diğer parfüm kofrelerini buradan görebilirsiniz. 

8 yorum:

j.d. dedi ki...

Ne kadar uyguna almışsın.. Bir kaç sene önce bende kullanmıştım, yeniden aklıma getirdin, görürsem bende alıyım :)

Adsız dedi ki...

merhaba
hangi marketten aldınız?bende İzmirde oturuyorum ama marketlerde rastlamadım hiç

yıldız dedi ki...

yerel market ??? istanbuda yokmudur bu yerel market:) bayıldım ambalajına valla bende ambalaj deliyisiyim mc im.
görüldüğü yerde bakıla , tez arana tarana diyorum:)

admin dedi ki...

J.d, evet uygun.oldu tesekkurler :-)

Adsiz, ucyol'da kibarim var (evet adi bu!), oradan aldimm

Adsız dedi ki...

valla çok sevindim bende üçyolda oturuyorum bugün bakıcam teşekkür ederim.bu arada birde temizleyici olarak lancome mouusse eclat kullanıyordum bitti ve senin yorumlarına güvenerek bioderma almayı düşünüyorum hergün makyaj yapmıyorum tavsiye edermisin teşekkürler

yıldız dedi ki...

http://yildizlimakyaj.blogspot.com/2012/04/mim-5-so-sweet-blog-award.html
mimledim mc.im seni;)

hayatintadinabakanlar dedi ki...

Gerçekten cok uygun ve yerli olmasıda cok guzel..

yaz icin parfum arayısımda degerlendirecegim.
Tesekkurler

Unknown dedi ki...

ilgimi çektii antalyaydada varmıdır satan ulaşabileceğim bi yer acaba=))

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.