17.04.2012

Body Shop 2012 Yaz Parfümleri

Yaz sezonu kapıda, arada hafif yağmurlu günler bizi esir de alsa, aslında baharın ortasındayız sayılır. Bu sezon çiçekler bizi esir almış durumda, gidin bir alışverişe çıkın, her yerde çiçekli bluzlar, saç bantları, çantalar ve hatta babetler var! Bu çiçek çılgınlığına kayıtsız kalmak mümkün değil, gördükçe alası geliyor insanın!

Body Shop da boş durmamış, çiçek kervanına 2012 yazı için özel hazırladığı kokularıyla katılmış. Aşağıda gördüğünüz üçlü, Body Shop 2012 yaz mankenleri. Bu parfümler, Body Shop'da halihazırda olan ve çok sevilen  Love Etc.., Dreams Unlimited™ ve klasik White Musk  üzerinden geliştirilmişler. 

Yakında satışta olacak bu özel yaz parfümlerini takip edin derim. Benim planım satışa çıktığı anda White Musk Sun Glow'u koklamak olacak. Zira bu parfümün orijinalini çok seviyorum ve bu yüzden Sun Glow'u merak ediyorum.


Dreams Unlimited™ Sun Fresh 

Vücudunuzu pozitif enerjisiyle sararak, serin deniz aromasıyla teninize keyif verecek yeni parfümümüz ile tanışın. Mandalina, tuzlu deniz esansları, karpuz, neroli ve süsen içeriğiyle Dreams Unlimited™ Sun Fresh okyanusların serin havasını cildinize taşıyacak. 

Loc Dong tarafından geliştirildi. Dong geleneksel olmayan özleri severken, farklılık yaratmayı seven bir parfüm uzmanı. Dreams Unlimited™ Sun Fresh’de okyanusun enerji veren notalarıyla hafif meyvemsi tonları bir araya getiren Donc aynı zamanda Euphoria- Calvin Klein, Marc Jacobs bu Marc Jacobs ve Be Delicious Night – Donna Karan’ın yaratıcısı.

Dreams Unlimited™ Sun Fresh Eau de Toilette 50 ml: 52,90 TL 
Dreams Unlimited™ Sun Fresh Vücut Püresi 250 ml: 27,90 TL 



Love Etc...™ Sun Kiss Love Etc...™ 

Sun Kiss, orijinal Love Etc... ™ esansını baz alarak daha meyvemsi ve çiçeksi bir yaz esansı sunuyor. Bergamut, nektarin, neroli yasemini, sandal ağacı ve kehribar özleri içermektedir. Love Etc...™ Sun Kiss, eğlenmeyi ve flört etmeyi seven bir yaz kokusu.  

Sun Kiss Eau de Toilette 50 ml: 52,90 TL 
Sun Kiss Vücut Püresi 250 ml: 27,90 TL 

Dominique Ropion tarafından geliştirildi. Parfüm endüstrisinin yıldızlarından Dominique, eski ve yeni kokuları bir araya getirerek geleneksel kehribar ve modern nektarini Love Etc...™ Sun Kiss’de buluşturdu. Dominique Ropion’u Christian Dior’un Pure Poison veya Yves Saint Laurent’in l’Homme YSL parfümlerinden hatırlayabilirsiniz.

WHITE MUSK® SUN GLOW 

White Musk® Sun Glow, orijinal White Musk serimizi taze bir yolculuğa çıkarıyor. Çiçeksi aromaların bir araya geldiği White Musk® Sun Glow’da limon, şakayık çiçeği, misk ve sandal ağacı özleri içeriyor. Seçkin ve zarif kokusu ile White Musk® Sun Glow yaz gecelerinizin favorisi olacak. 


Domitielle Bertier tarafından geliştirildi.   Yenilikçiliğe çok düşkün bir parfüm tasarımcısı olan Domitille her zaman beklenmedik bir kokuyla kendini gösteriyor. White Musk® Sun Glow ile Domitielle, miskin özüne sadık kalarak yazın ferahlığını taşıyan limon ve şakayık çiçeğini bir araya getiriyor. Son dönemlerde Domitielle’i Chloé - Lavender Flower Water, Hugo Boss- Boss in Motion ve Davidoff - Hot Water parfümlerinden hatırlayabilirsiniz. 


White Musk® Sun Glow Eau de Toilette 50 ml: 54,90 TL 
White Musk® Sun Glow Vücut Püresi 250 ml: 27,90 TL


3 yorum:

casey23 dedi ki...

MC İstanbul Cevahir mağazasında geçen haftadan beri satışta bu bebekler :) Hepsi o kadar güzel kokuyor ki hangisini alacağımı karıştırdım kendim White Musk aldım sonra hiç görmemiş gibi yapıp erkek arkadaşımı götürüp ona da Love etc. aldırdım :)

esra dedi ki...

White musk sun glow o kadar güzel ki resmen bağımlılık yapıyor.. fakat zorluğuysa sezon sonunda bulunmaması:(

esra dedi ki...

o kadar güzel ki bağımlılık yapıyor..fakat kötü tarafı sezon sonunda bulunmuyor:((

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.