27.04.2012

Maybelline Affinitone Fondoten

Makyaj dünyasının şüphesiz seçmesi en zor öğelerinden birisi fondöten. Piyasada onlarca marka ve bitişte fondöten var, hepimiz bütçemize uygun fondöten(ler) kullanmaya çalışıyoruz. Bugün size bahsedeceğim ürün, uygun fiyatlı ve iyi bir kullanışlılıkta ürün arayanlara yönelik: Maybelline Affinitone fondöten!


Oldukça yumuşak sürülen bu fondötenin kapatıcılığı açıktan ortaya kadar, siz sürdükçe biraz daha kalınlaştırabiliyorsunuz da dilerseniz. Kolayce yedirilebiliyor ve nispeten mat bir bitişi var.


Sürüldüğünde de oldukça doğal duran bu fondötenin piyasada satış fiyatı 16-20TL arasında değişiyor. Bu kadar ucuza kullanışlı bir fondöten alıyoruz ama tek bir geliştirilebilecek yönü var, tüp ağız. Dikkatli olmazsanız buradan sızıntı yapabiliyor, makyaj çantasına dik koymakta fayda var. 

Aşağıdaki fotoğraflarda rengi aşamalı göstermeye çalıştım. Sağ kare ilk tüpten sıktığım hali, orta kısım ise nispeten kalın olarak yedirilmiş hali. Fiyat/performans açısından bitişi de gayet iyi bence.


Şu sitede diğer renkleri de var e-satışta.


*Basın ürünüdür.

4 yorum:

mavigülücük dedi ki...

sevgili mc,ben yaklaşık 1 senedir bu ürünü kullanıyorum ve fazlaca memnunum hem fiyatı hem bitişi hem de o yumuşak sürümünden dolayı benim için ideal.
çok problemliciltleri olmayan herkes için biçilmiş kaftan bence.
sevgiler..
mavigulucuk

Şeyma dedi ki...

Merhaba MC. blogun da gördüğüm için ve bu kadar övgü alan fondöteni bugün makyaj çantama dahil ettim. Fondötenlerden çok korkuyordum. Sivilce sorunum olur diye alamıyordum. kullanımı gerçekten çok kolay ve ciltle bütünleşen bir fondöten nemlendirici özelliği de var. Ciltte fondöten yokmuş gibi duruyor. Sayende bu ürün makyaj çantama girdi. tesekkürler MC...

admin dedi ki...

Mavi gulucuk, yorum.icin.cok tesekkurler.

Seyma, rica ederim umarim urunden.memnun.kalirsin, sevgiler.

Adsız dedi ki...

yağlı ciltlere öneriyor musun MC ? sanki parlama yapıyor diye duyumlar almıştım :(

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.