16.04.2012

Sephora Ilkbahar-Yaz Lansmani

Makyaj Çantam'da yenilikler devam ediyor.

 Istanbul'dan, kozmetik dünyasından yeni haberleri bildirecek olan gizli ajanımız S, yazılarıyla zaman zaman Makyaj Çantam Blog'a konuk olacak. Şimdi bize Sephora'nın İlkbahar-Yaz lansmanından bildiriyor :) 


Herkese Merhaba; 

Güneş yüzünü gösterirken, markalarda da yeni sezon heyecanları başladı. Birbirini takip eden lansmanlar arasında bizim için en merak edilenlerin başında Sephora lansmanı geliyor. Çünkü birçok markanın yeni sezon koleksiyonlarının yaratılış süresini ilk ağızlardan dinliyor ve her ürünü rahat rahat test edebiliyoruz. 

Geçtiğimiz hafta gerçekleştiren Sephora İlkbahar / Yaz Lansmanına basının ilgisi yoğundu. Ama bu yoğunluk bizi ürünleri deneme aşkından alıkoyamadı :) 



Lansman Notlarım: 


- En merak edilenlerin başında yer alan Make Up For Ever sanılanın aksine sönük kaldı. 


- Renkli tırnaklar bu yazın en kült akımı! Güzellik editörleri, ülkemize Sephora ile giriş yapan Nails Inc. standının önünden uygulama yaptırmadan geçmedi. Lansmanın en hareketli markalarından biriydi. Ojeler ve renkler güzel olmakla birlikte acelesi olanlar için belirtmeden geçemeyeceğim ki ojeler en az iki kat uygulama gerektiriyor. 



- En hareketli stand ise Benefit Cosmetics’ e aitti. Birçok editör kendini Bene-Babelere teslim edip Benefit’ in Kaş Barı servisinden faydalandı. Kaşlarının yeni haline aşık olanlar bu görüntüyü makyajları ve takma kirpikleri ile sonlandırdı. Kesinlikle cezbedici görünüyorlardı. İlk defa orada kokladığım yaseminin en renkli hali Sasha, fondöten kavramını bambaşka bir çerçeveye oturtan Hello Flawless Oxygen Wow ve her allıkları için ayrı ürettikleri glossları ise bu yaz çantanızdan eksik olmayacak diyorum! 



- Uzak Doğu’ nun iyileştirici etkilerini şişeye sığdıran Erborian ise kesinlikle tanışılması gereken bir marka. Hele bir renkli nemlendiricileri var ki aldığı tüm ödülleri sonuna kadar hak eden cinsten! 

- Yes To Carrot markası ise bana nedense kendimi masal kahramanı gibi hissettiriyor. Masal kadar masum içeriklerle donatılmış formülasyonları bulunduğu için olabilir mi? 

- Too Faced... Yeni sezon için pek bir atılımı yoktu. Tercihini bronzer ve mat farlardan yana kullananlar için uygun bir seçenek olabilir. 



- Gelelim Nars’a... Markanın bu sezon için bana göre en iyi ürünü Pure Radiant Tinted Mouisturizer. Hafif, hafif, hafif! Ondan kapatıcılık haricinde herşeyi bekleyebilirsiniz. Her ihtiyacınıza cevap verecektir. Tabi Thakoon Nail Collection’ ı da unutmamak lazım. Renklerin cezbediciliği bir yana, ele kirli bir görünüm vermemesi ve tek uygulama ile bile yoğun örtülücülük sağlamasıyla benden tam not aldı. 



- Sephora’ nın kendi koleksiyonları ise rengarenk. Vücut ürünleri olarak oldukça başarılı. Hatta çok ünlü bir make-up artist bile makyaj ürünlerinden çok vücut ürünlerinin güzelliğine hayran kaldı! 



Lansmanın haber başlıkları bu şekildeydi :)


Sıra geldi ürün incelemelerine... İlk önce hangi markayla başlayalım dersiniz? 


Sevgiler, 
S.

5 yorum:

vanilyayagmuru dedi ki...

benefit o.O hala bi çekinme var markaya karşı bi deneyemedim o.o yeni glosslarını merak ediyorummm :) bide o uzakdoğulu marka hiç dikkatimi çekmemişti şimdiye kadar o.O

ilknuryh dedi ki...

Merhaba gizli ajan S :) öncelikle yazınız harika olmuş.Bu blogta her zaman hoş sürprizler oluyor, MC Teşekkürler.Ben ilk olarak Erborian ve Nars Renkli nemlendiricilerini merak ediyorum.Benefit Brow Bar hakkında da detaylı bilgilendirme olursa çok sevinirim.
Teşekkürler
Sevgiler

Ayşen Özkaran dedi ki...

Gizli ajan "S" harika anlatımın için teşekkürler.
M.C.'cim Hello Flawless Oxygen Wow konusunda daha detaylı bilgiler var mı?
Birde fiyat konusu..?
Sabırsızlıkla beklemekteyim. Teşekkürler...

S dedi ki...

Herkese Selam,

Ben S... :)

Bu yorumların hepsi doğum günümde yapılmış ve ben okuduğumda gerçekten çok mutlu oldum teşekkür ederim :)

İş yoğunluğu nedeniyle yorumlara ancak dönebiliyorum, bunun için de kusura bakmayın.

Sevgili Yağmur, Benefit ile tanıştığında ona aşık olacaksın :) Garip bir büyüsü ve doğru kullanıldığında flash etkisi yapan ürünleri mevcut. Glossları ise yenileniyor. Yeni BOP Glossların en büyük özelliği yapışkanlık hissi uyandırmamaları.

Merhaba İlknuryh, süper çok teşekkür ederim :)
Erborian, Nars ve Benefit Brow Bar listeye eklendi bil. Brow Bar hakkında detaylı bilgiye Benefit Cosmetics' in Facebook hesabı üzerinden edinebileceğin gibi Hersheyler bu konu da döktürmüştü. Ama tabii bizde yazarız seve seve :)

Selam Ayşen, Hello Flawless Oxygen Wow gerçekten merakı hak eden bir ürün. MC yada ben ele almayı isteriz. Ama yolun bir Sephora mağazasına düştüğünde denemenide tavsiye ederiz. Fiyatı ise en son 99 TL olarak belirlenmişti.

Unknown dedi ki...

Bu lansmanlara nasıl katıliyorsunuz acaba katılmak için ne yapmamş lazım

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.