5.04.2012

NARS Pure Radiant Renkli Nemlendirici

NARS, Ilkbahar koleksiyonundan sonra, yeni renkli nemlendiricisi Pure Radiant ile karşımıza çıkıyor. 

NARS’ın kurucusu ve kreatif direktörü François Nars makyaj uygulamalarında kuralsız yaklaşımı ile tanınır. Ancak bu yaklaşımın altındaki felsefe oldukça açıktır: Cilt makyaj ile ışıldamalıdır… 

Bu felsefeden yola çıkan NARS Kozmetik eşsiz, yeni renkli anti- aging ve cilde ışıltı verme etkili sıvı nemlendirici , Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30/PA+++’ geliştirdi.

Cilde anında nem kazandıran doğal içeriklerden oluşan Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30/PA+++’ın, düzenli kullanıldığında renk değişikliklerini ve siyah nokta oluşumunu azaltarak daha temiz ve ışıltılı bir cilt sağlar. 
Yağsız formulü ile çizgi, kırışık, gözenek ve diğer cilt kusurlarını gizler ve adeta yarı saydam bir perde oluşturarak cildi güneşten korur. Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30/PA+++ aynı zamanda fondötene bir alternatif olarak, haftasonu daha rahat bir görünüm istendiğinde veya yazın daha hafif bir kıvam tercih edildiğinde kullanılabilir. 

Bu ürün Powder Foundation ile birlikte kullanıldığında daha iyi bir kapatma sağlar ve cilde nem kazandırır. Sonuç olarak cilt daha yumuşak ve pürüzsüz bir dokunuş, doğal ve ışıltılı bir görünüm kazanır; neredeyse çıplak gibi ancak çok daha güzel bir görünüm…


Bu ürünün bu kadar etkili olmasının altında François Nars’ın çok sevdiği ve zamanının büyük bir bölümünü geçirdiği Fransız Polinezyası’nın suları yatıyor. Kopara, nem veren, düzenleyen ve hücre yenilenmesini destekleyen doğal polisakkarit; Oceana Saffron, antioksidan ve yatıştırıcı etkisi ile bilinen bitki ve Galaxaura, kırmızı renkli, adalardaki lagünlerde bulunan zengin kalsiyum, A ve E vitamin ve beta- karoten içeren derin deniz yosunu bu bölgeden elde edilen içeriklerden bazıları. Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF 30/PA+++’ın formülünü ayrıca deniz suyu ve C vitamin açısından zengin, cildi aydınlatan ve cildi serbest radikallerin zararlarına karşı koruyarak canlandıran ve yineden minerallerini kazandıran Askorbil Glucoside de içermektedir. 

Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF 30/PA+++, %100 doğal Şakayık, Menekşe ve Gül Suyu aromalarını içerir. 

Cildin sağlıklı ve genç görünümü için, içerdiği SPF 30 güneş koruması ile cildi UVB ve PA+++ ışınlarından korur, ayrıca UVA ışınlarının zararlarına karşı en yüksek korumayı içerir. Yapılan testlerde, dört haftalık düzenli kullanım sonrasında katılanların %84’ü ciltlerini daha parlak ve aydınlık hissettiklerini, %81’i ürünün ciltlerini yatıştırdığını ve %90’I ürünün ciltlerine ışıltı verdiğini belirtti.

**Klinik test sonuçlarına dayanarak.



Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30/PA+++’ın tüm cilt tonlarını tamamlayabilen 9 farklı seçeneği mevcuttur: 

 1 Finland Hafif, doğal dengeli sarı ve pembe tonları 
 2 Alaska Hafif, doğal dengeli sarı ve pembe tonları 
 3 St. Moritz Orta, doğal dengeli sarı tonları 
 4 Annapurna Orta, doğal dengeli şeftali tonları 
 5 Cuba Orta, doğal dengeli sarı ve pembe tonları 
 6 Malaga Orta-koyu, sıcak karamel tonları 
 7 Seychelles Orta-koyu, altın zeytin tonları 
 8 Martinique Orta-koyu, sıcak kırmızı tonları 
 9 Polynesia Koyu, sıcak çikolata tonları


FRANÇOIS NARS ile SORU&CEVAP 

1. Fransız Polinezyası ile Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30/PA+++’I nasıl birleştirdiniz? 

Fransız Polinezyası’nda, evimde olmayı seviyorum; bu nedenle bu adalar ile bu ürünü olabildiğince birleştirmek istedim. Örneğin Galaxaura, mineral bakımından zengin, derin denizlerde ve sıcak tropikal sularda yetişen Polinezya Adalarının gelgitlerinde yetişen deniz yosununu ilave ettik. 

2. Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30/PA+++ diğer renkli nemlendiricilerden ayıran nedir? 

Serum kıvamında ve hissinde, ve kesinlikle benzersiz. Ürüne basit nemlendiricilerde bulunanlardan daha etkili anti-aging içerikler ekledik. Ayrıca UVA ışınlarına karşı, tipik renkli nemlendiricilerde bulunandan daha geniş spektrumlu SPF 30 ve PA+++ koruma ekledik, sıradan nemlendiricilerde bu koruma 20 veya 15.  

3. Pure Radiant Tinted Moisturizer cilde nasıl bir sonuç veriyor? 

Pure Radiant Tinted Moisturizer süper saf ve şeffaf. Cilde mükemmel ve sağlıklı bir ışıltı veriyor. Tıpkı doğal cilt gibi, ama öncesinden daha aydınlık, daha taze ve daha sağlıklı.

9 yorum:

hayatintadinabakanlar dedi ki...

Bu ürünü gerçekten cok merak ediyorum , ilk fırsatta deneyecegim, cildimde ciddi renk farklılıkları var

Shelby dedi ki...

Ürünü çok merak ettim. Denemek istiyorum ilk fırsatta. Ama sormak istediğim şu: Fondöten kullanmak istemediğimizde bu ürünü kullanabiliyoruz, peki bu ürünü kullanırken nasıl bir nemlendirici kullanmalıyız? Ya da kullanmalı mıyız?

admin dedi ki...

Shelby, cok cok kuru bir cildin yoksa bence gerek yok, ben surmuyorum bu tarz urunlerin altina nemlendirici. Belki hafif bir primer veya birkac fis mac fix+ veya benzeri.

Selestia Hülya Karayel dedi ki...

ben de çok merak ettim bu ürünü. güzel ve pratik birşeye benziyor...

Adsız dedi ki...

merhaba,

yorumumu bildirmeyi buradan deneme şansı olmayan ve internet üzerinden alacaklar için bir görev bildim: inanılmaz derecede kuru bir ürün bu. mağazada (bağdat cad.) bana uygulandı. cildim kuru ve nemsizdir. bana hiç mi hiç uymadı. kireç gibi bir yapısı var. yağlı ciltler için çok güzel olabilir sanırım. kapatıcılığı da öyle varla yok arası değil, baya baya kapatıyor.

Selestia Hülya Karayel dedi ki...

sevgili Adsız yorumun için teşekkür ederim bu yorum benim çok işime yaradı cildim yağlı :) bu ürünü seveceğimi umuyorum :)

ilknuryh dedi ki...

Bu sene aklımda Laura Mercier vardı ama ilk Nars'a bakıcam bu posttan sonra:).Umarım gelmiştir Ankara'ya:( Teşekkürler MC
Sevgiler

vanilyayagmuru dedi ki...

nars aydınlatıcı allerjimden sonra mağzada bile denemekten korktum mac ten aldım çok istiyodum bunu :( :( puff

Adsız dedi ki...

mçcim, sen denedin mi? karma/yağlı ciltlerde parlama yapar mı diye korkuyorum.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.