31.05.2011

Neutrogena Pink Grapefruit Temizleme Jeli

neutrogenaNeutrogena’nın şurada deneyip de memnun kalmadığım Deep Clean temizleme jelinden sonra, ne yalan söyleyeyim Pink Grapefruit’e biraz önyargı ile yaklaştım ancak ürün beni yanılttı. Size yazmak için biraz bekledim emin olmak için, yaklaşık 10 gündür Neutrogena Pink Grapefruit temizleme jelini kullanıyorum.


Gözlemlediklerim;


Cildimin yağlı olduğunu düşünürsek, germeden temizliyor ve beni istediğim matlığa ulaştırıyor.


Çok güzel kokuyor, her yüzümü yıkadığımda canım greyfurt çekiyor!


Siyah noktalara karşı iddialı bir seri ancak bu konuda yorum yapmam için henüz çok erken bir kullanım süresine sahibim.


Kullandıktan sonra cildi temiz hissettiriyor ve aynaya baktığınızda öncesi ile sonrası arasındaki farkı gözlemleyebiliyorsunuz.


Bence karma & hatta yağlı ciltlere uygun bir ürün, muhtemelen diğer cilt tiplerini fazla kurutacaktır. MUA’da yapılan yorumlara şuradan ulaşabilirsiniz, dikkatli okursanız olumsuz yorumların çoğu kuru/normal cilt tipindekilerden gelmiş.


TR satış fiyatı ortalama 15TL, şurada satılıyor.


Editörün Notu {Bu ben oluyorum havalı olsun diye böyle yazdım keh keh}:


Daha önce kullanıp da pek performans alamadığım Neutrogena Deep Clean ile bu ürünün ne farkı olabilir diye düşündüm ve araştırdım, işte karşılaştırmalı içerik listesi:


Neutrogena Deep Clean Jel:


Water, Sodium C14 16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium C12 15 Pareth 15 Sulfonate, Salicylic Acid, Linoleamidopropyl PG Dimonium Chloride Phosphate, Disodium EDTA, Propylene Glycol, FD&C Yellow 5, FD&C Red 40, Fragrance


Neutrogena Pink Grapefruit Jel:


Active Ingredients: Salicylic Acid 2%


Water, Sodium C14 16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Linoleamidopropyl, PG Dimonium Chloride Phosphate, Polysorbate 20, Anthemis Nobilis (Roman Chamomile) Flower Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, Aloe Vera (Aloe Barbadensis) Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, C12 15 Alkyl Lactate, Cocamidopropyl PG Dimonium Chloride Phosphate, Polyquaternium 7, Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Propylene Glycol, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate, PEG 120 Methyl Glucose Dioleate, PEG 80 Sorbitan Laurate, Disodium EDTA, Sodium Chloride, Benzalkonium Chloride Solution, Red 40, Violet 2, Fragrance


Anladığım kadarıyla Neutrogena Pink Grapefruit temizleme jeli Deep Clean’e oranla daha fazla bitkisel & meyve bazlı özler içeriyor ve sanırım yapısı daha farklı, ben de bu yüzden beğenmiş olmalıyım.



UZUN LAFIN KISASI


Yağlı ve akneye meyilli ciltlere, ekonomik fiyatlı ürün arayanlara ve güzel kokuya önem verenlere tavsiye edilebilecek bir ürün. Kuru ciltler kaçınsın derim.

Not: Neutrogena’nın USA’da ne kadar çok farklı ürünleri varmış, buyrun web sitesine bakın. Keşke bu ürünlerden TR’ye de gelse ve deneyebilsek. Kişisel olarak Wave Sonic titreşimli temizleyiciyi çok merak ettim!

 

(*) Ürün deneme amaçlı gönderilmiştir. Yorumlarım kişisel ve objektiftir. Iletisim için info @makyajcantam.org

13 yorum:

dilay dedi ki...

aynen bende 1 haftadır kullanıyorum,benimde cildim karma.özellikle makyajımı temizlerken çok rahat ediyorum,ne fondoten ne bişey kalıyor tertemiz hissediyorum cildimi ve kokusuda hakkaten harika,kısacası bende çok memnunum:)

baloncukk dedi ki...

sebamed likitim bitmek üzere bunu alıcam. teşekkürler

Marjo dedi ki...

Bende bu wave sonic'in bir önceki modeli var, çoooooook memnunum. Yani öyle böyle değil, çoooooook memnunum. Kullandıktan sonra cilt inanılmaz güzel oluyor. Zaten titreşimin hücreleri tetiklediğini ve iyileşmeyi hızlandırdığını biliyorum (kongrelerden vs), bu ürünlere o yüzden çok sempati duyuyorum. Buraya niye gelmiyor anlayamıyorum, Neutrogena'ya baskı yapalım getirsinler :D

deniz dedi ki...

sanırım dışı şeffaf ancak denenebilir :)

sidiklikontes dedi ki...

ben scrub olanı kullanıyorum bu seriden. rutinimden cıkmayacak bi ürün oldu.

luzumsuzisleruzmani dedi ki...

ben greyfurt kokusunu hiç sevmediğim için bana göre değil:)

deniz dedi ki...

Bu konuda egitim aldigim ve urunleri bildigim icin yazmak istiyorum...

Oncelikle yazildigi gibi bu urun karma veya kuru ciltler icin degil. sivilceli ve yagli ciltler icin uretilmis. 1 ay kullandiktan sonra cildinizde asiri derecede kuruma olacaktir. Ayni zamanda sivilceliyseniz, hersey yok olacaktir ancak kullanmayi biraktiktan sonra geri gelebilir.
%2 salicylic acid cok kuvvetli. yagli bir cildin ihtiyaci olan salicylic orani %2 evet ama bu toplamda kullanilan butun urunlerin icinde olmali. yani temizleme jeli, tonik, krem bunlarin toplami %2 ye ulasmalidir. asit cildinizi yavas yavas yakacak ve lekelenmelere neden olacaktir.

bu urunle ilgili deneyimlerimi ve bilgimi aktarmak istedim. en basta herkesin cok sevdigi bu urun malesefki sonra istenilen sonuclari vermiyor ve farkli sorunlara yol aciyor.

BuSe dedi ki...

ben de yaklaşık 2 hafta önce edindim cildim yazın da gelmesi ile karmadan yağlıya döndü siyah nokta ve akne problemim var ben yüzümü bu ürünle yıkayınca evet germeden temizliyor farkı aynada görebiliyorsunuz fakat yarım saat sonra tekrar yağlanıyor yani 2 hafta kullandım aknede bi miktar azalma olduysada siyah noktalara bi yararının farkına varamadım hala aynı duruyorlar gibi geliyor belkide daha uzun süre kullanmak lazımdır. Bana normal bi temizleyiciyle yada sabunla yıkamaktan farklı gelmedi

banu dedi ki...

harika mı acaba benim T bölgem yağlı nivea'nın deep clean jelini kullanıyorum o çok iyi bu iyi mi acaba?

banu dedi ki...

galiba sorun aynı aknelerdeki sorun kısmen de olsa bitiyor ama siyah noktalar olduğu yerde duruyor çözüm bulursanız bana da söyleyin lütfen.

Makyaj Cantam dedi ki...

Ben halen bu ürünü kullanıyorum, dörtte birini bitirdim. Halen olumsuz bir deneyimim olmadı (elbette benim cildim için).

defev dedi ki...

1 hafta önce ben de aldım bu ürünü. la roche possayden sonra bu ürün bana çok hafif geldi. yüzümü yıkadığımda bir ferahlık ve temizlik hissedemedim:-( ve hemen yağlanıyor cildim. sevmedim:-( çok yağlı ciltler için bence biraz hafif kalır bu ürün. ve kokusu biraz fazla.

esma dedi ki...

bnm yüzüm soyuldu

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.