12.05.2011

NEUTROGENA PEMBE GREYFURT SERİSİ TÜRKİYE’DE

pembe greyfurt

 

Normalde basın bültenlerine pek yer vermiyorum biliyorsunuz ama bu haberi size duyurmadan geçemedim. Neutrogena'nın ünlü pembe greyfurt serisi artık Türkiye'de de satılacakmış, duyrulur :)

8 yorum:

miray dedi ki...

satılmaya başladı bile...dün migros'tan aldım, harika kokuyor, çok ferah bir his bırakıyor,tavsiye olunur...

bernay dedi ki...

bu ürünleri iki hafta önce aldım. tek kelimeyle mükemmel. problemli bir cilde sahibim ve yıllardır kullanmadığım ürün kalmadı. onca para verdiğim ürünler bile pek bir fayda sağlamadı. gecenlerde bir mağazada gözüme çarptı bu seri, denemek için aldım. ve şu anca cildim uzun zamandır hiç olmadığı kadar güzelleşti. sivilce lekeleri ve siyah noktalarım çok çok azaldı. halen düzenlli olarak kullanıyorum. çok memnunum ve tavsiye ederim. o kadar pahalı ürünleri alıp hiç bir fayda göremeyen biri olarak şundan emin oldum, pahalı ürünler her zaman işe yarayacak diye bir şey yok. sevgiler...

sedf dedi ki...

bişey sormak istiyorum..acaba bu ürünü yüzünüze nasıl uyguluyorusunz?ben pamuğa sıktım ve sürdüm.fakat köpürmedi..:(

Makyaj Cantam dedi ki...

direk elime alıp, biraz su ile köpürterek yüzümü yıkayıp sonra duruluyorum ben, pamuk falan kullanmıyorum valla.

selin dedi ki...

afedersiniz 10 gn yazacaktım :(

selin dedi ki...

evet gerçekten bende 10 haftadır düzenli kullanıyorum. hem güzel hem de etkili. benim yüzümde nerdeyse sivilcesiz tek bir nokta yokkken şimdi alnımda 2-3 tane kaldı ve düzenli kullanmaya devam ediyorum. onca para harcadığımdiğer yüz temizleme jelleri fayda etmezken bu harika tavsiye ederim okullar açıldığında svilcesiz olmak isteyenler vrsa kullansın ;)

Makyaj Cantam dedi ki...

ben de halen memnunum.

merwe dedi ki...

bu ürünün yüz temizleme jelini aldım sadece ve 2 haftadır kullanıyorum.şuan cildim eskiye göre fark etti ama istediğim gibi değil.acaba peelingini nasıl kullanıyorsunuz onu da almalımıyım ayrıca kullandığınız herhangi bir tonik var mı? bir de bu üründen sonra hangi nemlendiriciyi kullanıyorsunuz?

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.