18.05.2011

Chanel Rouge Coco Mademoiselle {LotD}

coco1

Bu rujda ilk çıktığı günden beri gözüm vardı, mutlaka almak istiyordum ancak Türkiye’de 100 lira civarındaki korkunç fiyatları yüzünden elbette almıyordum. Alışveriş yasağı öncesinde StrawberryNET’den alırım diye planlamıştım ama orada da stokta bir türlü denk getiremedim. Bu renk hep tükeniyordu.

Almanya’da Duty Free’ye girdiğimizde direk buna yöneldim, oradaki hatunla beraber tezgâhı kurcaladık {merak edenler için bilgi, oradaki kozmetik çalışanları buradaki korkunç teyzeler gibi değil, standı rahat rahat kurcala diye sana bırakıyorlar} ve son bir tane bulabildik.

Duty free fiyatı 25€ (~50TL} civarı idi. Bende bir de NIVEA’nın verdiği %25 indirim kuponu vardı. Yani bu Chanel ruj bana 38TL civarına mâl oldu ki bu kalitede bir ürün için oldukça iyi bir fiyattı.

Kendimi tutup başka renklerini almadım zira bu aralar insan gibi {insan gibi = ev kredisi olan, evli ve sorumluluklarını bilen bir kadın [peeh külahıma anlat] gibi} alışveriş yapmaya çalışıyorum.

Ruju aldığımdan beri kendisiyle aşk yaşıyorum, gerçekten verilen parayı sonuna kadar hak ediyor. Yani 100 lirayı haketmiyor ama 50-60 lirayı hakeden bir ürün. Sürümü çok güzel, yumuşacık. Sürüldüğünde kadife gibi duruyor ama dudakları da yeteri kadar nemlendiriyor.


coco2

Bu renk için konuşmam gerekirse tam bir bahar rengi. Oldukça hafif ve insanı yormuyor.

Fotoğrafta farkediliyor mu emin değilim ama dudak ortasında Matmazelin üzerine azıcık da NARS Super Orgasm gloss dokundurdum.

Son bir haftadır dudağımda bu rujla geziyorum, bu gidişle iki haftaya biter zaten.

16 yorum:

tuguna dedi ki...

supermis ama dur dur azcik baska seyler kullan bitmesin hemen:) bende pahali makyaj malzemesi bitme fobisi var, bitmesin.

mugene dedi ki...

Süper olmuş! Ben de çok seviyordum bu ruju ama annem beğenince ona verdim :)

viva dedi ki...

Güle güle kullan : ) Haklisin burda daha rahat alisveris yapiyor insan, türkiye gittigimde birtürlü alisamadim insanin basina dikiliyorlar sinir oluyorum, birde bir hava var saticilarda, kendimi fakir hint´li gibi hissediyorum o bakislarin altinda : ) Yok birde aldiginda bari yüzleri gülse, parayi uzatirken bile yüzlerinden düsen bin parca, sanki satmak istemiyorlar haha ; ))

fulya dedi ki...

cok güzel *-*

Ruhan dedi ki...

canım çok güzel olmuşşşş :) peki bu tonda bir ruju nasıl bir allıkla tamamladın ben şu ruj allık olayını hala çözemedim :( beceriksiz makyaj meraklısıyım dimi :)

Aylin Türkşen Aysel dedi ki...

Azmin sonu zafer olmuş, güle güke kullan :)

Makyaj Cantam dedi ki...

teşekkürler:)

Makyaj Cantam dedi ki...

canım çok teşekkürler ben bununla mercan rengi allık sürüyorum :)

Makyaj Cantam dedi ki...

teşekkürler :)

Makyaj Cantam dedi ki...

yaa bitmesin ama dimi :)

Makyaj Cantam dedi ki...

kesinlikle haklisin gercekten oylee:)

Makyaj Cantam dedi ki...

ay nası kıydın :)

irem dedi ki...

canım internette gezinirken rastladım, senin yazın degil mi bu? çalmışlar sanırım, emin olamadım ama adına da rastlamadım, bilgin olsun.
linki:
http://www.destegi.com/2010-yili-favorileri-cilt-bakimi/

Judy dedi ki...

çok tatlı bir renk ve gerçekten süper fiyata almışsın, güle güle kullan:) Chanel Coco Mademoiselle hiç bitmesin:))

buket yılmaz dedi ki...

makyajcantam geri döndüüüüüüüüüüüüüüüü =))))))))

Cimri Post: Chanel Rouge Coco Mademoiselle Dupe | Makyaj Çantam - Makyaj & Kozmetik Deneyimleri dedi ki...

[...] şurada gösterdiğim Chanel Rouge Coco Mademoisselle rujuna, 2.75TL’lik çok yakın bir CİMRİ ÜRÜN buldum, üstelik de biraz tesadüfen [...]

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.