17.05.2011

MakyajÇantam’dan Süpriz Hediye Kazanmak İsteyen?

gift

Hamburg’da geçirdiğim güzel üç günün mutluluğunu siz okurlarımla da paylaşmak istedim!


Aranızdan şanslı bir kişiye süpriz bir hediye paketi göndereceğim. Elbette kozmetik/güzellik içerikli olacak, en az 3 en fazla 10 ürün kazanacaksınız. Ne hediye edeceğimi rastgele seçeceğim.  Bu hediye kampanyasına katılmanın tek bir koşulu var ve çok basit:



Bu yazıya geçerli bir email adresi kullanarak sizin için vazgeçilmez olan, tekrar tekrar aldığınız bir makyaj/kozmetik/bakım ürününün adını ve neden favoriniz olduğunu bana yazmanız. Sizin favorinizi öğrenmek istiyorum yani!


Eğer yorum yaparken geçerli bir email adresi kullanmazsanız, kazanmanız halinde size ulaşamam bilginiz olsun.


Zorunlu değil ancak Makyaj Çantam’ı desteklemek isterseniz sağ taraftan Google Friend Connect ile izleyebilir veya Facebook’tan beğenebilirsiniz.


Notlar:


Yazı yorumlara 25 Mayıs 5 MAYIS akşamına kadar açık olacak, kazananı ertesi gün açıklayacağım.


Sadece Türkiye adreslerine gönderim yapabileceğim.


Sadece Yurtiçi Kargo’nun gönderim yaptığı illere paketi gönderebileceğim.


Kargo ücreti ödemeyeceksiniz.

359 yorum:

1 – 200 / 359   Yeni›   En yeni»
tugce dedi ki...

Benim en favori makyaj ürünüm, Mac Studiofix pudra! Çok severek kullanıyorum ve cildime çok uygun olduğunu düşünüyorum. Dibini görmeye başladığım an, hemen yenisini satın alırım :)

ilknur dedi ki...

bioderma sensibo h2o. iki yıldır favorim. makyaj yapmak güzel tabii onu en iyi temizlemek ise işin en önemli kısmı bu yüzden renkli kozmetiklerim sürekli değişse de temizleyicim hep aynı.

Pınar Erol dedi ki...

Yıllardır benim için vazgeçilmez olan kozmetik ürün markam maybelline rımel. fırça seçenekleriyle ve kalitesiyle aynı zamanda uygun fiyatıyla bence gayet ideal.. Kirpiklerimde istediğim en iyi görüntüyü bana sağladığı için maybelline

cicibebe dedi ki...

ben lancome effacernes kapatıcıdan vazgecemiyorum ve tekrar tekrar alıyorum! kesinlikle çok iyi bi kapatıcı, kalıp gibi durmuyor ve akşama kadar dayanıyor.. çizgilere doluşmuyor.. bu arada hediyeleri çok merak ediyorum :))

Eda dedi ki...

benim için vazgeçilmez olan mac rujum , lancome miracle parfüm vichy makım ürünleri vazgeçilmezlerim arasındadır

miray zeybek dedi ki...

1. body shop cocoa butter dudak nemlendiricisi, yaz kış daha iyisi yoook!
2. watson's strawberry body peeling hem fiyatı, hem kokusu hem de dokusuyla...
3. nivea T bölgesi temizleyici bantlar siyah noktaları kusursuz denecek kadar güzel topluyor,canımı acıtmıyor ve diğer kullandığım bantlar gibi yarım saatte falan sürmüyor kuruması.
4. TIGI bed head treat me right, saçlarımı uzunken de kısayken kullanmaktan vazgeçmediğim tüm saçı besleyen güzel yanlarının yanında eğer ki saç nezlesi olursam da tedavi etmesi, kullanım kolaylığı ve mentollü kokusu inanılmaz!

beyza dedi ki...

ben yıllardır ilk kullandıgım pudra olan catherine arley 5 nolu pudradan vazgecemedim:)

Benden Bişeyler dedi ki...

merhabalar:)benim her bittiğinde aldığım ve kaç şişe bitirdiğimi bile hatırlamadığım ürünüm Bioderma Sensibio H2O,hem makyajımı çıkarmak hemde cildimi temizlemek amacıyla kullanıyorum.Yoğun kimyasal içermeyen yapısı kullanırken içimin de cildimin de ferahlamasını sağlıyor ayrıca derinlemesine etkisini başka hiç bir makyaj temizleyicide yakalayamadığımı çok rahat söyleyebilirim.Kesinlikle vazgeçilmezim yine bitsin yine alacam:)
Umarım talihli ben olurum sevgiler:)
bendenbiseyler@gmail.com
http://bendenbisylr.blogspot.com/

İLKNUR BALCI dedi ki...

sürekli aldığım ürün max factor pudrası kapatıcılığı ve pretik kullanımı çok işime yarıyor cildim nefis görünüyor.

moda_kesh dedi ki...

golden rose dipliner bitmesine bile bekleyemeden aldığım bir ürün .çünkü eyelinere göre tutuşu ve sürümü çok rahat o yüzden bu üründen vazgeçemiyorum

larelith dedi ki...

tekrar tekrar aldığım vazgeçemediğim 2-3 şey var aslında 1 tanesi maybelline 21 numaralı rujdu hata stok yaptım ama satıştan kaldırılmış çok üzüldüm neyse yedek var:),2.si ve en önemlisi nivea kolaltı stikler devamlı kullanır bittikçe yenisini alırım.her seferinde başka çeşidini deniyorum. Hatta utanmadan eşime de nivea for men alıyorum.3.sü de mac studiofix fondöten asla başka kullanamam. tam istediğim kapatıcılıkta...

beyza dedi ki...

ben yıllardır ilk kullandıgım pudra olan catherine arley 5 nolu pudradan vazgecemiyorum ten rengime tek uyan renk oldugunu dusunuyorum altına nemlendirici kremle uyguluyorum ayrıca sivilcem varsa ertesi gün iyileştirmiş oluyor :)

myprincesss dedi ki...

Mac allıklarım - Mac msflerim özellikle vazgeçilmezlerimdir!!benim...bittikçe alırım...allıksız çıkmam sokağa çünkü hastalık işte :)

Ojemrujumrimelim dedi ki...

Ben Max Factor False Lash Effect Maskara dan vazgeçemiyorum. Çünkü kirpiklerimin uzun ve dikkat çekici görünmesi çok hoşuma gidiyor.Türkan Şoray filmleri izleyerek büyüdüm kaşım gözüm öyle olsun görünsün isterim :))) Bugüne kadar bir sürü rimel denedim ama -hah tamam buldum işte bu dediğim- tek rimel budur. Tekrar tekrar alıyorum boş kutulardan kat çıkacağım yakında :D

briss dedi ki...

Nivea etkinliğini o kadar güzel anlatmışsın ki ben de gitmiş kadar oldum, coşkunu bizimle böyle güzel paylaştığın için çok teşekkürler:)
Benim vazgeçemeyeceğim ürünüm kesinlikle concealer. Göz altlarım mor olduğu için bakkala giderken bile sürmem lazım :) Tek geçtiğim marka ise estee DW. Bu arada konu nivea olunca aklıma geldi, niveanın dudak nemlendiricileri de olmazsa olmazım..

sinem_a dedi ki...

benim bitirip tekrar tekrar aldığım ürün temizleme yağı. makyajımı çıkartmak için bunları kullanıyorum.çok rahat oluyor ve cildimin çok iyi temizlendiğine inanıyorum=) facebook ve twitterdan takipteyim zaten uzun zamandır :)hediyeleri çok merak ediyorum mc :)

Özge M. dedi ki...

niveanın fondötenleri! neden bilmiyorum ama cildimi bozmayan tek fondöten oydu diğerleri bir kaç gün aralıksız kullandığımda cildimi püzürlü yapıyor o yüzden niveadan vazgeçemiyorum.

Hakdan dedi ki...

merhabalar,
aslında bir sürü vazgeçilmezim var ama en en vazgeçemediğim Clinique Superdefense ve Super Rescue Antioxidant Night nemlendirici kremleri. Biraz sorunlu ve allerjik olan cildime bu 2 krem ilaç gibi geliyor. Clinique den asla şaşmam:)

pınar dedi ki...

Merhaba..ARTDECO FARLARI VAZGEÇİLMEZİM.Tonlar çok çekici!

bilgen dedi ki...

loreal lineur intense likit eyeliner değişmez favorim. onun yerine koyabilecek güzellikle bir ürün henğz bulamadım. kullanımı kolay, kalıcılığı süper, o bambaşka :)

Deniz dedi ki...

Sorunlu bir cildim var ve yasim nedeniyle -21- yaklasik 2 yildir dermalogica clean start bakim serisini severek kullaniyorum.

seyma dedi ki...

lancome rimelleri özellikle virtuose. benim aradığım uzunluk ve kıvırmayı sağlıyor. geçen strawberryden aldığım(:() lancome le crayon khol teal. hem rengi süper hem kalıcı hem de baya uygun bi fiyata almıştım o zamanlar. bir de 1 şişe kullanabildiğim ama kokusu hala aklımda olan thierry mugler alien parfüm.çok pahalı olmasa hemen bir tane daha alırdım:)

özge dedi ki...

Yıllardır vazgeçmeden aldığım tek ürün nivea cherry dudak kremi.Ama şimdi yeni yeni vazgeçilmezlerim arasına giren loccitane elma badem temizleyici yağ ve mac far bazı painterly :)

Tuçe dedi ki...

Bioderma Sébium Exfoliating gel. Sivilcelerime çok iyi geliyor, cildimi bebek cildi gibi yapıyor, tazeliyor, yeniliyor, yüzümdeki izleri azaltıyor. Ve istediğimde bütün vücuduma da uyguluyorum. Vazgeçilmezim. Daha defalarca alacağım..:)

isola dedi ki...

*Maybelline Define-A-Lash rimelimden vazgeçemiyorum harika uzatıyor ve topak topak olmuyor. Dökülmüyor da.
*Pantene doğal bukleler saç kremimden de vazgeçmem gerçi artık bulamıyorum çok aradım en sonuncusu için. Durulanan saç kremi bu.
*Nivea'nın Lip Care ürünleri özellikle, kirazlısı ve Star Fruits olanı. Muhteşem kokuyor, rengi de çok güzel!
*Blistex lip relief dudak kremim ya da evdeysem dudaklarım için vazelin. Yumuşacık!
*Ve son olarak makyajımı temizlemek için kullandığım ve en zararsız temizleyici olduğuna inandığım, DEV boyunu devamlı aldığım DALİN :))

Mirac dedi ki...

shiseido pureness serisinin matifying oil-free nemlendiricisi. karma yağlı cildim için doğru seçim!

tubik dedi ki...

benim vazgeçemediğim ürün aslında birden fazla ama ilk üçünü yazacağım
1. kryolan transparan pudra makyajı ortaya çıkarması ve pürüzsüz yapması olağanüstü ve vazgeçilemez
2.pastel marka rimelim
3.mac melba allığım

sinem dedi ki...

ben gliss' in ürünlerinden vazgeçemiyorum! saçlarıma çok iyi geliyor, saçlarm kıvırcık olmasına rağmen hiç elektriklenme yapmıyor ve bunların yanında da kokuları süper! saç maskesi en favori ürün!

Seda dedi ki...

favori ürünüm Loreal göz makyaj temizleyicisi.Sanki o olmadan gözümdeki makyaj çıkmıyor gibi.bundan sonrası da Lancome Bi-facil olabilir tabiki :)

Mukadder dedi ki...

Merhaba, benim favori makyaj malzemem Max Factor False Lash Effect Mascara, başka ürünler de denesem sonra hep bu ürüne dönüyorum, rimellerime yaptığı dolgunlaştırıcı etkiyi çok seviyorum.

ev kusu dedi ki...

benim yıllardır vazgecemediğim ürün avonun pırıltılı top allığı:)
süpriz hediyenizi cook merak ettim:)
izleyicinizim zaten, facebook veya twitter hesabım yok ama blogumda cekilişinizden bahsettim..
herkese bol sans:)

j.d. dedi ki...

kendisini arada başka rimellerle aldatmış olsamda daimi favorim kesinlikle lancome virtuose ;))

BonBon dedi ki...

benim favorim MAC jel eyeliner. Eyelinersız kendimi çıplak gibi hissediyorum. Diğer eyelinerlar kalıcı olmuyor. Bende bittikçe MAC'in ürününü alıyorum :)

bonbondiyorki@gmail.com

cemile dedi ki...

benim bioderma sensibio h2o,kesinlikle muhteşem bir ürün.

ışıl dedi ki...

Stila, renkli nemlendirici benim için olmazsa olmaz. Yüzümdeki renk farklılıklarını dengeliyor hem de fondoten gibi ağır bir kapatıcılığı yok. SPF si de var, yaz-kış rahatça kullanıyorum!

EzgiTF dedi ki...

Benim için vazgeçemeyeceğim ürünler
** Lush love lettuce taze yüz maskesi- çünkü içinde hiç kimyasal yok ve yüzümü yumuşacık yapıyor
** Golden Rose perfect shine ruj no:240 - 5 liralık rujun cilt tonuma bu kadar uyup harika görüneceği aklıma gelmezdi tek dudak ürünüm olsa bunu seçerim
** MAC Soft and Gentle MSF - süper bir aydınlatıcı

Yonca dedi ki...

Benim favori ürünüm Chanel Allure parfum, 10 yıldır kullanıyorum. Kısın Allure Sensuelle kullanıyorum. Kokusu beni mutlu ediyor. Diğer favorilerim Armani Silk Foundation, hicbir hava kosulunda akmıyor, bozulmuyor, surdukten sonra butun gun bozulmadan kalıyor ve cok dogal gorunuyor. Çıktıgından beri surekli kullanıyorum, dah iyisi yok...Lancome Hypnose Rimel, bir baska klasik, akmıyor ve en siyah, en carpıcı kirpikleri o yaratıyor. Lancome Genifique serum bir baska harika urun, gece yatmadan surun, ne kadar yorgun olursanız olun sabah yuzunuz gergin ve canlı oluyor, benmakyaj altına suruyorum baz olarak aynı zamanda...MAC ın Taupe Satin goz farı bir numaralı farım, parmak ucuyla bile surunce dogal oluyor, her ruj ve allıkla uyumlu...Biter bitmez yenisisni alırım her zaman...

liz dedi ki...

lady speed stick gel ter önleyici işe yarayan tek ürün bence :)

dilek dedi ki...

burberry weekend parfüm bu kokudan vazgeçemem :)

Dilay dedi ki...

Benim vazgeçilmezim Nivea Stay on Gözkalemi,hem simsiyah hemde sürdüğüm yerden asla kımıldamıyor,bu güne kadar hangi kalemi denediysem aktı,Bu göz kalemini buldumdan beri stoklayıp duruyorum:))

asena dedi ki...

Benim yıllardır vazgeçemediğim maybelline rimel.Lancome effacerness,loreal yüz temizleyici jel,maybelline mineral allık

pınar dedi ki...

02 numara loreal allığımı çok seviyorum. Şeker pembesi renginde ve tenimle çok iyi bir ikili oluşturduğuna inanıyorum :)Evde olduğumda kendi allık fırçalarımla kullanıyorum ama dışarda kullanacaksam ekstra bir fırçayı da çantama ekleme ihtiyacı hissetmiyorum.Çünkü kendi fırçasıyla da sürümü gayet güzel. Diğer allıklardaki gibi kullanışsız değil fırçası. Kısacası bebek pembeliğinde bir allık. Diğer allıklarımın yanında benim için en vazgeçilmezi o. Size de başarılar ve kolaylıklar diliyorum.

Esra A. dedi ki...

Benim 2,5 senedir vazgeçemediğim ürün,
Maybelline Volume Express Colossal Mascara-Siyah (sarı tombik olan). iki, üç kat üst üste sürsem bile kirpiklerimi asla birbirine yapıştırmıyor, ağırlaştırmıyor ve uzun gösteriyor. Daha önce kullandığım pahalı rimellerle kıyasladığımda performansına göre fiyatı çok uygun bir rimel. Birde yanımdan asla ayıramadığım kupkuru dudaklarım için Nivea mavi lipstick'im var.

sema adnan dedi ki...

burberry parfüm kokusuna bayılıyorum
sema adnan
sema_adnan06@hotmail.com

sibel dedi ki...

yaklaşık 4 senedir clinique concealer kullanıyorum.sen sorunca düşündüm :) evet vazgeçemediğim ürünüm concealer

Ezgi Yaman dedi ki...

Watson's Çilekli Duş Jeli.Kokusundan dolayı vazgeçilmez benim için :)

pınar dedi ki...

Makyaj olayına ciddi anlamda yeni başladım sayılır. O yüzden ilk kezkullandığım bir kaç ürün var ki, vazgeçebileceğimi sanmıyorum.
1. Bioderma Sensibo H2O. Ben böyle bi şey görmedim, süper bi makyaj temizleyicisi. Senin sayende tanıştım, teşekkürler ;)
2. Clinique Almost Powder Makeup SPF 15. Çok doğal bi pudra, çok seviyorum.
3. Maybelline Affinitone Concealer. Bence fiyat/performans çok iyi bir kapatıcı, seviyorum.

isabel dedi ki...

benim vazgeçilmezim allık ve aydınlatıcı ikilisi.. marka çok önemli değil ama genelde mac msf ve allıklarını çok seviyorum.

elif balıkçı dedi ki...

20 senedir kullandığım Lancome Tresor parfüm vazgeçilmezim.

Emek vererek yazdığınız tüm yazılarınızı okuyor ve bilgileniyorum, sizden öğrenerek kullanmaya başladığım ve vazgeçilmez haline gelen ürünlerim de var.

Elleriniz dert görmesin, torunlarınızla birlikte okuyun inşallah yazdıklarınızı...

Sevgiler,

FATMA GÜNERKAN dedi ki...

merhaba MC, benim de sayende tanıdığım ve vazgeçemediğim 2 ürün var, biri Lancome effacernes no:2 kapatıcı, diğeri ise shiseido'nun yağlı ciltler için olan oil free nemlendiricisi :)

gökşen dedi ki...

maybeline dream mousse concealer vazgeçilmezim, bugüne kadar sayısız concealer denedim ama en çok bunu beğendim, toparlanma yapmıyor, çok güzel kapatıyor, bu ürünü kaldırırlarsa ağlarım :)

ssdesignbutik dedi ki...

MAYBELLINE VOLUM EXPRESS COLOSSAL 15X MASKARA FAVORİM BİTTİKÇE ALIRIM
NEMLENDİRİCİM BODY SHOP E VİTAMİNLİ BİTİNCE HEMEN ALIRIM
PARFÜM OLARAK ARMANİ CODE KULLANIYORUM KOKUSUNA BAYILIYORUM.

ALLIKTA FAVORİM FLORMARIN ŞEFTALİ TONU ASLA VAZGEÇMEM ÇOK DOĞAL BİR GÖRÜNÜM SAĞLIYOR SEVGİLER :)

mehlika dedi ki...

Bir ara ayrı kalmış olsak bile (Bursa'da bulamadığımdan,caramel sayesinde bulduğum) nars orgasm allık,flormar 91 numaralı allık;rengi tam bana giden bir tonda:) golden rose lip plumper;o kadar çok marka kullandım ama bu marka kadar dudakları güzel şişiren görmedim:)) paco rabanne ultraviolet; bana göre tam bir yaz parfümü ve tenimde çok kalıcı. la senza'dan aldığım body kiss vücut losyonu; içinde minik minik simleri var özellikle yazın yanık tende süper duruyor. clinique chubby stick;daha yeni bir ürün olmasına rağmen vazgeçilmezim oldu,ikincisini alıp stokladım:)) rengi ve dudaktaki duruşu muhteşem. mac neutrogena t-gel şampuan;rahatsızlığım dolayısıyla(seboreik dermatit)saç dökülmesi ve aşırı kepeklenme yaşıyordum ama bu mucize şampuan sayesinde ne dökülmem ne kepeğim kalmadı.

Serap dedi ki...

Mac smolder,loncome rimelleri... Flormar 313,228 ojeleriyle herzaman şahaneyim :)

GÖZDE dedi ki...

İşte kuru,hassas,yer yer sivilceli ve beyaz tenim için vazgeçemediğim ürünler:))

1. La Roche Posay Spf 50 Güneş Kremi: Yaz kış sürüyorum, şimdi kapatıcılı olanı çıkmış o daha muhteşem
2. Este Louder Fondoten: Bence kapatıcılığı, hafifliği ve kalıcılığıyla o da muhteşem.
3. Loreal True Match Mineralli Pudra:hem hafif hem de güel kapatıyor
4. Aldo Vandini Lip Gel: Kuruyan dudaklarıma birebir iyi gelen tek ürün.
5. Innova Allık.Tenime çok uyuyor ancak kodu silinmiş maalesef
6. johnsons baby aleo veralı yağ: Banyodan sonra bebek gibi bir ten
7. Dalin Şampuan: Göz makyajımı temizliyor, göz kuruluğu yapmıyor.
8. Tonik niyetine Gül Suyu :) Temiz, güzel kokan ve yumuşacık bir yüz için...

nalan dedi ki...

Selamlar MC

zaten izliyordum seni, şansımı denemek isterim bende :)

Lancome definicils rimel üzerine tanımam :)

bol şanssssss

bella dedi ki...

benim vazgeçilmez ürünlerim meybelline rimel ondan asla vaz geçemem hem gözlerimi ağırlaştırmıyor hem yakmıyor hem kıvırıyor daha ne olsun :D birde flormar allık 91 numara tam benlik ve tabiki avon siyah göz kalemı birde artık vazgeçilmezim olan watsons magic dudak koruyucu harıka birsey bu dörtluyu yüzüme uyguladığımda en doğal makyaja sahip oluyorum ve mutlu oluyorum. ve birde flormar güçlendiricili oje uzamankta zor olan tırnaklarımın uzamasına çok yardımcı oluyor.

Niyan dedi ki...

saymakla bitmez ki:)

1. Clinique pore minimizer
2. MAC Blacktrack fluidline eyeliner
3. bvglari'nin klasik parfümü, BAYILIYORUM! tee lisede teyzem şişenin dibinde kalan parfümünü vermişti, o günden beri aşk yaşıyoruz :)
4. avonun jillian(?) dempsey koleksiyonundan kaş kalemi; ucuz alternatiflerin arasında en iyi performansı gösteren kalem bu.
5. yine avonun glimmerstick göz kalemlerinden siyah renklisi..

! POSH BUTİK ! dedi ki...

madem konumuz nivea, benim de yıllardır vazgeçemediğim ürünüm nivea oxygen power temizleyici jel! yıllardır bittikçe aldığım tek ürün çok sevdiğim temizleyicim nivea oxygen powerdır! arada başka temizleyiciler kullanayım dedim ama ıııhhh olmuyor hiçbiri niveanınki gibi temizleyemiyor benim için temizleyicilerdeki kıstas yüzümü onunla yıkadıktan sonra havluya kuruladığımda tek bir makyaj kalıntısı bile kalmamasıdır bu ürün gerçekten süper ne markalar denedim ama hiçbiri oxygen powerın etkisini vermiyor! umarım şanslı kişi ollurum;) sevgiler makyaj çantam....

Çokomelike dedi ki...

Flormar dipliner benim için vazgeçilmez :) Çok az makyaj yaparım ama o dipliner i sürdüğümde kendimi çok güzel hissediyorum :)

Nora dedi ki...

Benim vazgeçemediğim ürün kesinlikle rimmel london renew and lift foundation. Bu fondöten ciltle resmen bütünleşiyor. nemlendirici ve yenileyici özlliği var ve spf 15 özelliğiyle güneş ışınlarından korkuyor.cildi yumuşacık yapıyor.
He bir de avon solutions gece bakım kremi. yüzüm için hangi ürünü kullandığımı soranlar bile olmuştu bu ürünleri kullandıktan sonra :)

nora.utopya@hotmail.com

casey23 dedi ki...

Canım benim için allık ve lipgloss vazgeçilmezdir!! allıkta favorim hep body shop oldu ben onlardan vazgeçemiyorum :) lipgloss için ise MAC song and dance :) parfüm için vazgeçilmezim gucci rush II'dir tek geçerim!

Kurbağa Prensesler dedi ki...

benim makyaj vazgeçilmezim rimel. cilt makyajını pek fazla beceremediğim ve de ilgi duymadığım için rimeller her daim vazgeçilmezim oluyor. Bittikçe yenilerini denemekle birlikte şu sıralar estee lauder double wear kullanıyorum.

hale dedi ki...

Vazgeçilmez parfümüm yazın lanvin eclat , kışın JGP classique
Makyajda ise guerlain rimelim:)
outletmakeup@hotmail.com

Yonca dedi ki...

Selamlar,
Benim favori ürünüm MAC. Sürekli bir tanesini kullanıyorum diyemem. Her ürününü defalarca aldım. Sorunlu cildimde tek problem yaratmayan marka. Ama illa bir ürünü öner derseniz MAC'in powerpoint göz kalemleri müthiş. Lens kullananlar için birebir. Akmayan, uzun süre giden bir kalem. Silmek istediğinizde de bir makyaj temizleyici ile kolayca silinebilen bir ürün.

suna dedi ki...

Nivea marka Fondotenim,
yine Nivea marka siyah göz kalemim hiçbirzaman vazgeçemeyeceğim ütrünler,hatta onlarsız sokağa çık(a)mıyorum diyebilirim:))
Suna

elif dedi ki...

garnier göz makyajı temizleme losyonu en sevdiğim ürün.kirpiklerimi dökmeden oldukça nazik bir şekilde temizleyen bir ürün aslında garnier in tüm ürünlerini seviyorum bu zmana kadar beni yanıltan bir ürünü ile karşılaşmadım.

Nihan dedi ki...

2 Senedir Sensibio H2o makyaj temizleyicisi...

elif dedi ki...

Mac Studiofix pudra sivilcelerden leke olmus cildim icin vazgecemedim tek urundur.

Seçil dedi ki...

merhaba,

benım vazgeçemediğim ürünüm Mac studio fix pudra + fondöten. hem çok iyi kapatıyor hem de cildime uyum sağlıyor. kalıp gibi de durmuyor. kısacası benım cildime iyi geliyor ve çok seviyorum:)))

Sevgiler.

!LkNuR dedi ki...

Benim favori ürünüm flormar teracotta 41 numaralı şeker pembesi allığım,allık sürmeyi çok fazla sevmezdim rengi hoşuma gittiği için almıştım ama artık sadece bu allığı kullanıyorum,ayrıca sebamed yüz temizleme losyonumda sık sık yağlanan ve diğer temizleyicilerle soyulan cildime çok iyi geliyor günde 2 -3 defa rahatlıkla yüzümü bununla yıkıyorum.
Herkese bol şans:)

sedef dedi ki...

Clinique Yüz temizleme toniği 2'yi kullanıyorum,kesinlikle mükemmel ne varsa alıp götürüyo,geriye harika bir ferahlık bırakıyor.Yine Clinique transparan pudrasını kullanıyorum nemlendiricinin üzerine uyguladığımda süper kapatıcılık sağlamasada günlük çok kullanışlı ve doğal:)Pastelin 2 numaralı kapatıcısı çok doğal ve bembeyaz bir görüntüsü asla yok,şuan kaçıncısını kullanıyorum bilmiyorum:)Makyajda olmazsa olmazım Maybeline volum express rimel(pembe renkli) 20.alışım sanırım 2 haftada bittği için:)son olarak Sephoranın Mavi ambalajlı yüz temizleme losyonuda günlük kullandığım temizleyiciler arasında ayrıca fiyatıda çok uygun:)

Delfina dedi ki...

Irazcım, garip gelecek ama ben en çok saf zeytinyağı sabunumuzu seviyorum.Yüzümü onunla yıkadığımda arındığımı hissediyorum,canlandığımı hissediyorum...

Çokca özlem ve sevgilerle Irazcım...

Eda dedi ki...

benimde vazgeçemediğim ürün maybelline in rimelleridir.bittikçe yenisi gelir yerine=)

eda.erdogan.88@hotmail.com

Gözde dedi ki...

Benim favori ürünüm Max Factor False Lash Effect Rimel çünkü hem kirpiklerimi çok güzel ve uzun gösteriyor hem de denediğim diğer markalar gözlerimde kaşıntı yapıyor. Her bittiğinde gidip aynısından alıyorum :)

Lady Penelopeia dedi ki...

Nivea aqua sensation yüz temizleme jeli benim favorim. Tamamen tesadüf eseri keşfettim bu ürünü ve bayıldım. Kullandıktan sonra yüzün mü beyazlamış diyorlar, çok güzel temizliyor yüzümü :)

bernay dedi ki...

merhaba canım,
benim vazgeçemeyeceğim ürünler;
- bioderma sensibo h2o (mükemmel bir temizleyici, çok hafif ve cildi tahriş etmemesine bayılıyorum)
- lancome effaclarness kapatıcı (uzun zamandır kullanıyorum, hem uzun süre bitmiyor hem de kapatıcılığından çok memnunum)
- diorskin forever spf 25 fondöten (kaç tüp bitirdim hatırlamıyorum, hem çok hafif hem kapatıcılığı iyi hem de çok doğal durması)
- yves rocher in plaisirs nature duş jelleri (muhteşem kokuları ve gerçekten temizlik hissi yaratması)

Papis Style dedi ki...

Benim de ESTEE LAUDER- SUMPTUOUS EXTREME rimelim uzun aramalar sonucu birçok markanın rimelini denedikten sonra bunda karar kıldım. Kesinlikle vazgeçemem ve kime tavsiye ettiysem hepsi de bağımlısı oldu:-))Kirpiklerimi yapıştırmıyor, tek tek boyuyor ve oldukça uzun gösteriyor.Çok memnunum.
hulyagul06@gmail.com

buket yılmaz dedi ki...

düşündüm düşündüm ve şaka gibi bir sonuçla karşılaştım ben ortaokul yıllarımdan beri istikrarlı olarak hep nivea lip balmlardan almışım bütün ürünlerimi genelde değişimli kullanırım böylece daha fazla ürün tanımış olurum ama bu lip balmlardan hep kullanmışım. hydra care ballı kirazlı çilekli yeni çıkan shine serisinden hepsinden var demek ki favori ürünüm niveanın "lip balm"ları =))

madmadamerocks@gmail.com

williamsburg dedi ki...

Merhaba MC benim favori ürünüm The Body Shop Papatya özlü göz makyaj temizleyicisi(Hassas olan krem olan değil)Hiç şansım yoktur ama sen olduğun için katılmak istedim.Teşekkürler

pelin dedi ki...

slm bende yıllardır viva cappio deodorant ve parfümünü kullanıyorum harika bir kokusu var vazgeçemiyorum

Merve dedi ki...

Tabii ki Loreal volume million lashes mascara! Çünkü kirpiklerim seyrek ve loreal maskara mükemmel dolgunlaştırıyo.Hayatıma giren en iyi ürün :)

betül dedi ki...

KESİNLİKLE NİVEA VOLUME SHINE ULTRA GLOSSY RUJ DOKUSUNA BAYILIYORUM :)

Eva dedi ki...

MC'ciim, guzel bir fikir bu:) Benim en vazgecilmezlerim ve tekrar-tekrar aldigim Oriflame Power Shine rujlar, cilt bakim urunlerimden Rexona deodorant (ergenligimden beri tek gectigim anti-persipirantim), Arnaud Institut nemlendirici kremim ve tum Body shop vucut yaglari ve losyonlari! Signature parfumum Kenzo Amour! ^^ Benden bu kadar, canim benim. Her kese bol sanslar :)

merphe dedi ki...

selam...
benim vazgeçemediğim ve daha bitmesini bekleyemeden aldığım ürün neutrogena göz makyaj temizleyicisi.çünkü en hasta olduğum zamanlarda bile bir göz kalemi sürmeden dışarıya çıkmıyorum ve ne olursa olsun gözümü temizlemeden uyumuyorum.o benim herşeyim:)

banu dedi ki...

Benim yıllardır kullandığım ve asla değiştirmeyi düşünmediğim ürün, Lancome Effarcernes göz altı kapatıcım. Ara sıra kendisine ihanet ettiysem de yine tıpış tıpış gidip aldım :)

duygu e. dedi ki...

Kesinlikle "Maybelline Volume Express The Falsies Mascara"o kadar mascara denedim bu kadar kolay sürülenini ve dolgun duranını gormedim. bir de loreal allık var kare kutuda minik birsey. uzun zamandır kullandıklarımdan...

TatLiGaci dedi ki...

vazgeçemediğim tekrar tekrar kullandığım iki ürün var..biri max factor creme puff 34 no pudra,tr de bu no kaldırıldı e-baydan alıyordum şimdi naapçam bilmem:((
diğeri ise maybelline rimeller, fiyatına göre performansını beğeniyorum..

nur dedi ki...

merhabalar,ne hoş bir site..:)
benim birkaç yıldır vazgeçemediğim,baş tacı ettiğim kozmetik ürünüm; L'Oréal
Double Extension Rimel - Carbon Black..
kirpiklerimi daha uzun ve dolgun gösteriyor,bakışlarımı "etkili" kılıyor..;)

<3 carbon black!:)

sevgi dedi ki...

Max Factor 2000 Calorie Rimel benim vazgeçilmezimde bu çok seviyorum kendisini..

Burcu Havur dedi ki...

Art Deco marka kirpik bazı. Bazsız en muhteşem maskarayı da alsam kirpiklerimde istediğim sonuca ulaşamıyorum çünkü kirpiklerim eller havaya modunda bir oraya bir bu tarafa uzanan cinsten. Art deco markasının kirpik bazı muhteşem ve fiyatı da gayet uygun Almanya'dan geçen yaz 2 tane aldım tanesi 6 Euro idi.

bilinmesin dedi ki...

Asla vazgeçemeyeceğim ürünüm NIVEA lip care CHERRY KISS'imdir(ama şimdi yeni çıkan simlilerinden değil, simsiz eski model olanlarından)

Evcadisi dedi ki...

Benim olmazsa olmaz bitmeden yenisini aldığım MAC mineralize pudram ve Loreal teleskopic carbon black rimelim....

Şeyda dedi ki...

Benim vazgeçilmezim Mac allık ama genelde değişik markalar değişik ürünler kullanmayı tercih ediyorum. Aynı şeyi uzun süre kullanmak beni sıkıyor :)
gokceseyda@hotmail.com

Nilgün dedi ki...

Tek bir ürün seçmem imkansız galiba..
1- Kerastase saç bakım ürünlerim
2- Clinique cilt bakımı ve güneş ürünlerim
3- C.Dior ve MAC makyaj ürünlerim tekrar tekrar aldığım markalar desem ...:)

Sema dedi ki...

Cecile Fondotenim benim için vazgeçilmez!Çünkü o ürün kesinlikle benim için üretilmiş!Yüzüme doğal bir güzellik katıyor,sivilce,yara,iz kızarıklık gibi olumsuzlukları mükemmel kapatıyor ve çok kalıcı.

bilinmesin dedi ki...

Asla vazgeçemeyeceğim ürünüm NIVEA lip care CHERRY KISS’imdir(ama şimdi yeni çıkan simlilerinden değil, simsiz eski model olanlarından). Benim gibi rujun kokusuna, simine ve dudakta bıraktığı dokuya tahammül edemeyen biri için hem renk veren hem simsiz hem de rujun o ağır kokusunu hissettirmeyen şahane bir ürün olduğu için asla vazgeçemiyorum. Simlilerini hiç sevmedim ama.

Gül dedi ki...

1. Guerlain allık ve farları. Doğal renkleri ve ipeksi yapıları nedeniyle.
2. YSL gözaltı kapatıcıları.Çizgilere dolmadıkları için.
3. Nars sheer matte fondöten. Cildimde parlama yapmayan tek fondöten. Kat kat sürsem bile krem gibi iz bırakmadan dağılıyor.
4.Mavala ojeleri. Küçük gramajları ile bozulmadan bitirebiliyorum.
Diğer ürünlerde favori arayışlarım ise sürmekte.

asli dedi ki...

Benim makyaj yapmasam bile her gün kirpiklerimi kıvırdıktan sonra sürdüğüm The Body Shop'un kirpik ve kaş şekillendirici jeli bittikçe aldığım bir üründür. Bunun dışında fondöten olarak Mac'ın Studiofix'inden çok memnunum uzun bir süre değiştirmeyi düşünmem.
Sevgilerimle:).
aslı

damla dedi ki...

Murad Oil Control Mattifier SPF 15 benim için vazgeçilmez bir nemlendirici. Çünkü hangi nemlendiriciyi kullandıysam yağlanma problemimin önüne geçemedi. Bu ürün rakiplerine açık ara fark atıyor. O yüzden vazgeçilmezim! (Fiyatı biraz tuzlu olduğundan her gün kullanmaya kıyamıyorum, orası ayrı :) )

cfusun dedi ki...

benim vazgeçilmez ürünüm sephora flash liner göz kalemi,ysl touch eclat aydınlatıcı:)

Nyuu dedi ki...

Lancome Effacernes Concealer, Bioderma Sebium yüz yıkama jeli, TBS Seaweed Mattifying Day Cream, L'oreal Volume Million Lashes mascara, Givenchy Very Irresistible EDT ve Black Kohl Eyeliner benim vazgeçilmezlerim arasında ^.^

KeLebeBek dedi ki...

clinique all about eyes concealer 'dan asla vazgecemıyorum.

goz altlarım koyu renk oldugu ıcın mutlaka kapatıcı kullanmam gerekıyor bugune kadar en cok bu urunden memnun kaldım , yapısı ınce , aralara gırmıyor ve gercekten " kapatıyor"

bu urunle tanıstım tanısalı baska bır kapatıcı denemedım bıle herkese tavsıye ederım.

fıyatı da 50 tl cıvarı bence gayet uygun, hatta taaaaaa strawberryden alısverıs yaptıgımız zamanlar 35 tl'ye almıstım :)

herkese bol sans

tugce dedi ki...

vazgeçemediğim clinique pudram.clinique konusunda çok hassasım::).yine clinique 3 adım temizleme seti de süper:p.bence clinique harika:)

nextkevser dedi ki...

benim vazgeçemediklerim palmolive duş jelim ( mor olandan )kokusu ve verdiği histen vazgeçemiyorum.birde paco rabanne ulatraviolet parfümün asla onsuz çıkamam.ilk eşim beğendi sana çok yakışıcak dedi ve artık kokumdan tanınıyorum arkadaşlarım beni görmeden nerede olduğumu anlıyorlar artık :)) benle özleşen bu kokuyu tavsiye eden eşime sonsuz teşekkürler :)

gizem dedi ki...

benim favorim MAC select moisturecover kapatıcım. 3 yıl önce kullanmaya başladım ve bittikçe alıyorum. Çizgilerde toplanmıyor, çok doğal duruyor ve far baz olarak bile kullanabiliyorum. Vücut nemlendiricisi olarak kullandığım Johnson's baby bebe yağını bittikçe alıyorum. Cildim kuru olduğu için en etkili nemlendirmeyi bu yağ sağlıyor. Bir de saç ürünleri konusunda çok katıyım, nadiren değiştiririm. Uzun bir süredir Elseve Nutri Gloss serisini kullanıyorum ve tüm ürünlerinden çok memnunum.

aslı dedi ki...

ben en çok avon country rose isimli nemlendirilici ruju alıp alıp bitiriyorum.rengi bana göre çok güzel..bronz tonlara da yakışıyor pembelere de....

Sedas dedi ki...

yılların eskitemediği max factor false lash effect rimelim. kirpiklerimi onun kadar güzel gösteren başka bir rimelle tanışamadım henüz, topaklanmaması ve kirpikleri birbirine yapıştırmaması da onu ekstra güzel kılan artıları. bir de golden rose dipliner, fiyat-performans açısından daha kullanışlı bir dipliner kullanan varsa beri gelsin (:

Sena dedi ki...

benim vazgeçilmezim max factor masterpiece max rimel, sanırım 3 sene oldu kullanmaya başlayalı. Zaman zaman yeni birşeyler denemek adına farlı rimeller aldım ama hiç birinden onun kadar memnun kalmadım. Kirpiklerimi tek tek ayırıyo ve dolgunluk veriyo. Bir 3 sene daha kullanabilirim.

nazlı sayın dedi ki...

-Watsons dışı pembe el kremi
-Flormarın simli göz kalemi
-Emperio ARMAnı 'nin parfümü ohh mis
-Bourjois pembik rujum
<3<3
nasli_@sagocuyuz.com

Büşra dedi ki...

Onlarca kapatıcı denedim. Kimisi oldukça pahalı, kimisi de uygun fiyatlıydı. Ama hiçbiri Maybelline Affinitone Concealer kadar işime yaramadı. Benim vazgeçilmez ürünüm de kesinlikle bu oldu.

datura dedi ki...

herşeyde olduğu gibi çabuk sıkılıp yeni ürünler alırım ama saçlarım için sarı Gliss benim vazgeçilmezim :)

halide dedi ki...

slm benim en sevdiğim ve vazgeçemediğim ürünler kısaca golden rose 205nolu simli göz farı ve yine golden rose 203nolu allık bence çok doğal duruyor.hamılton güneş keremi çok güzel ve son olarak zavallı saçlarıma uyguladığım fön maşa ve düzleştiriciden sonra oldukça yıprandı uçları pantene doğal sentez oldukça iyi geldi

Çağla dedi ki...

Hangisinden başlasam bilemiyorumm...:) Favori parfümüm DKNY PURE kendisiyle bir tesadüf üzeri tanıştım.Bir dergiye tanıtım amaçlı olarak sıkmışlardı. Sonracığıma MAC PROLONG WEAR kapatıcı çılgınca kullanıyorum.BODY SHOP SEAWEED serisi özellikle toniği ve maskesinden çok memnunum. Benin cildim karmadır özellikle T bölgesi sürekli yağlı yağlı duruyordu seaweed serisini kullandığımdan beri çok şükür böyle bir sorun kalmadı.Bitmesini bile beklemeden tekrar tekrar aldığım pudram SHISEIDO PURNESS. Geniş gözeneklerimden dolayı fondoten sürmeden çıkamıyordum fakat purness la fondotene gerek kalmıyor, pudra yeterli oluyor...Rimelde LANCOME HYPNOSE DRAMAyı tek geçerim.Çünkü hem kirpikleri tek tek ayırıyor hemde dolgunlaştırıyor.VE VE VE MAC BLUSHCREME allık yanaklarımı ışıl ışıl yapıyor ve doğal duruyor, son olarakta JOHN FRIEDA açık kahve saçlar için şampuanını ve kremini kullanıyorum.Saçımın dilinden en iyi anlayan şampuan.Aaaaa unutmadan SEPHORA r16 da yeni aldığım bir ruj iyi ki almışım :)

nesrin dedi ki...

1- Oriflame very me oh my gloss/hottie
harika bir renk 1-2 saat beni idare ediyor kokusu muhteşem dudaklarımı birbirine yapıştırmıyor.rengi yaşıma uygun ;)

2- Avon secret fantasy parfüm
çok şeker ve kalıcı bir kokusu var yaz kış kullanabilinecek bir parfüm fazla ağır değil:)

3-Dalin
süper bir göz besleyici özelliği var makyajımıda kolay bir şekilde çıkarıyor:)

4-Dove body silk glow krem
kullandıktan sonra yapışma gibi bir sorunum olmuyor gayet de güzel ve doğal kokuyor..

5-Avon glimmerstick göz kalemi(majestic plum)
çok kullanışlı ve rengi çok iyi bir göz kalemi sert değil en önemli özelliğ bu:)

6-Alix Avien 211 oje
çok süper bir ışıltısı var ellerime de iyi gidiyor altına kemik rengi bir oje sürdükren sora 211 oje sürünce daha da iyi duruyor:D

7-flormar nail polish remower (kuşburnu özlü)
fazla keskin bir kokusu yok tırnaklarımı da güçlendiriyor...

SANIRIM FAZLA YAZDIM SİZ 1 TANE DEMİŞTİNİZ EN ÇOK LİP GLOSSU SEVİYORUM AMA ONLARDA VAZGEÇİLMEZİM:D

ela dedi ki...

mrb benim vazgeçilmezlerim gülsuyum ve sayısını bilmediğim gloslarım :)bu arada nivea gezini süper anlatmışsın sevgiyle...

mineee dedi ki...

benım için vazgeçilmez olan flormar mat touch fondöten... yüzümdeki sivilce lekerini gayet başarılı bir şekilde kapatıyorr hemde hiç yağlandırmadan, kalıp gibi durmadan ve oldukça makul bir fiyatla :)

didem dedi ki...

loreal truematch mineral pudra vazgeçilmezim.. yağlı bir cildim olmasına rağmen kullanırken problem yaşamadığım bir ürün :)

burçe dedi ki...

Sevgili MC nivea gezinde çok eğlenmişsin çok sevindim senin adına kujum öyle anlatmışsınki bende ordaymış kadar oldum (rüyamda görürüm anca) ehehe nese yoruma geleyim benim favorim estee lauder gözaltı kapatıcı morluklarım genç yaşıma rağmen baya belirgin estee bu işi cidden iyi yapıyor.Yarışmacı arkadaslara başarılar diliyorum ehehe :D

kawsem dedi ki...

maybelline dream mousse concealer ve flormar ultra black eyeliner.. bu 2si oldu mu başka birşeye gerek yok :))

Hatice dedi ki...

Sevgili MÇ.

Ben düşündüm düşündüm neyi bitirdikçe alıyorum diye, ama bulamadım:) hiç bir şeyi bitiremiyorum malesef ama her türlü allık ve aydınlatıcıya bağımlıyım, sürekli alıyorum:))

anıl dedi ki...

lancome effacernes concealer vazgeçilmezim yıllardır denemediğim marka kalmadı ama bu o kadar iyi ki ikinci üçüncü kez alıyorum.
bir de Body Shop spa Wisdom serisi miracle oil. hem saça hem vucuda sürülebiliyor. kokusu da muhteşem.
parfüm de de narsico rodriquez for her muhteşem bir koku. ama her ten de iyi durmuyor :)

Özge O. dedi ki...

Bitince tekrar tekrar aldığım tek kozmetik ürünüm aslında bepanthen krem:)
Ama biterse mutlaka alacağım şeyler ise bobbi brown pot rouge'lar ve dior skin forever pudra olur herhalde;)

Müge dedi ki...

Benim favori 2 ürünüm var
1.biodermasebium h2o yıllardır kurtulamadığım akne problemimi tarihte bir anı olmasına neden oldu:)
2.maybelline moisture extreme lipstick satin sunrise rengi alıp alıp yedekleriğim uçuk pembe tonlarında minik simleri olan bi ruj kendime çok yakıştırıyorum nude ve güzel bi görüntü sağlıyo:)

queenoftheskies dedi ki...

flormar ultra black eyeliner
maybelline affinitone 24h fondöten
flormar long wearing rujlarım
makyajımın günboyu kalıcı olmasını sevdiğin için hepside bittikçe yeniden alıcağım ürünler:D

Bahar Çelik dedi ki...

Benim asla vazgeçemediğim Maybelline maskaram ayrıca tek geçtiğim parfümüm burberry weekend son zamanlarda bir kaç defa üst üste aldığım flormar pudram...

süslü_irm dedi ki...

Golden rose dipliner kesinlikle göz makyajımda favorim. Hem hesaplı hem de akmıyor dağılmıyor,tutuşu da rahat. yıllardır kullanırım bitmesini bile beklemem.
Watsons magic lip balm, bu urunu de çok seviyorum tatlı bir renk veriyor. tadı bazen kötü geliyor ama yine de vazgeçemiyorum :)
Nivea soft vucut kremi.her banyodan sonra sürmezsem kendimi eksik hissederim. Benzeri markaları da denedim ama en yumuşak olanı ve nemlendireni kesinlikle nivea.

malpozkan dedi ki...

Lancome artliner. Gerçekten muhteşem bir sürüş ve kalıcılığı var. 1 tane kullanırken mutlaka birtanede yedekte tutarım ne olur ne olmaz...

bahar dedi ki...

Alix avien sihirli pudra dan vazgeçemez durumdayım :) İlk vazgeçilmez ürünümde bu oldu zaten:)
Bu arada nivea seyahatin süperdi takipteydik seni:)

nalan dedi ki...

Selamlar MC

zaten izliyordum seni, şansımı denemek isterim bende

Lancome definicils rimel üzerine tanımam

bol şanssssss

esra dedi ki...

favori ürünüm kesinlikle NEUTROGINA dan göz makyajı temizleyicisi.sürekli alırım hatta her aldıgımda bırtane değil 2 tane alırım.Depolarım yani:)

deniz dedi ki...

Davidoff Echo parfüm
Blistex medplus
Body Shop Born Lippy

seda uzun dedi ki...

*NİVEA canlandırıcı temizleme jeli
cildime çok iyi geliyo bu ürün.her akşam yatmadan önce mutlaka bu jelle temizliyorum.elime döktüğümdeki soğuk hissi de çok hoşuma gidiyo:)

*maybelline the falsies volum' express mascara
ne yalan söyliyim,ilk aldığımda rengine vurulmuştum.mor:) sonra kullandıkça iyiki de almışım diyorum.kirpiklerimi oldukça siyah yapıyor ve çok iyi hacim vererek kıvırıyor

Selen dedi ki...

Ben sanırım son 10 yıldır Lancome le krayon kohl - black (noir) siyah göz kalemi kullanıyorum, göz kapaklarım kuru değil ve buna rağmen bu kalem gözümde çok uzun süre kalıyor. Bir de son 2 senedir şişesi bittikçe dadandığım parfüm: Chanel Coco Mademoiselle..Bittikçe alıyorum.

Gökçe dedi ki...

Benim vazgeçilmez ürünüm Maybelline Colossal sarı tombik rimel.Uygun fiyatlı ve bu fiyatın üzerinde göstermiş olduğu performans yüzünden kaç kez aldığımı hatırlamıyorum bile <3

ftmnr dedi ki...

leau par kenzo kullandığım tek parfüm o biter ben alırım:)

duygu dedi ki...

vazgeçilmez cilt ürünü dermalogica medibac clearing skin wash, duş ürünü lush rub rub rub, makyaj kryolan tc2 allık günde rahat 5 kere tazeliyorm ama daha bitirmek kısmet olmadı, parfüm clinique happy liseden beri bıkmadan, sıkılmadan kullanırım ve her gördüğümde 1-2 aldığım flormar ojeler... sanırım bu kadar:)

remziye dedi ki...

maybelline affinitone fondöten ve maybelline everfresh concealer sürekli aldığım iki ürün.çok memnunum ve sürekli kullanıyorum.bikaç kez aldım ve hala kullanıyorum :))

kara kitap dedi ki...

ne güzel bir gezi olmuş.sizin adınıza çok sevindim.

benim aslında vazgeçilmez bir ürünüm yok.makyaj malzemesi konusunda biraz oburum.ama yağlı ve siyah noktalı bir cildim olduğu için cilt temizleme ürünlerini ihmal etmemeye çalışıyorum.henüz doğru ürünü bulamadığım için belki sürekli yeni ürünler deniyorum.en son sizin yorumlarınızdan sonra bioderma denemeye karar verdim.

lütfen bu hediye bana çıksın.dinimiz amin! :)))

Hasibe dedi ki...

Tek vazgeçilmezim sayende tanıdığım Clinique High Impact maskaram oldu. Ondan vazgeçemiyorum çünkü fırçasına,asla akmamasına ve vaad ettiği gibi dolgun göstermesine bayılıyorum!

Bilge dedi ki...

vazgeçilmezlerimden biri avonun anew serisinin siyah göz kalemi. çok laıcı ve yumuşacık bir kalem eyeliner gibi kullanabiliyorusnuz srüünce üstünden bri dah geçmenize grek kalmıyor harika harika bir ürün ve de fiyatı çok uygun. ayrıca günlük makyajda kullanmasamda diğer vezgeçilmezim blistex med plus nemlendirici. gece yatmadan sürdüğümde sabah dudaklarım hala nemli oluyor ve birazda büyük gözüküyor bu da ayrı bir artısı:P tabi bazı insnalar tadını ve yakmasını sevmiyor ama yakması çok hoşuma giidyr, çok eğlenceli. birde alix avienin 45 numarallı koyu pembe bir renk çoks evdiğim rujdur yedeğini bulundururum. koyu bir renk gibi gözüksede sürünce çok tatlı dura bir renk. bnden bu kdr.

emine dedi ki...

Söz konusu kozmetik olunca bende diğer hemcinslerim gibi çok açgözlüyüm.Bitirdiğim bir ürünün aynısından aldığım pek görülmemiştir.Fakat bu geleneği bozan tek bir ürün var . Lancome hypnose drama mascaram.Kirpikleri bu kadar güzel kavrayan,ayıran ve dolgunlaştıran bir rimel daha denemedim.verdiği abartılı görüntüyü seviyorum.

suadela dedi ki...

Vazgeçemediğim ürünlerden birincisi; Nivea Visage Göz Makyaj Temizleme Losyonu. Neden mi çünkü gözümü temizlerken mutlaka gözümün içine bir şekilde kaçırıyorum ama hiçbir şekilde rahatsızlık duymuyorum bağışıklık mı kazandım acaba??? Ayrıca çok iyi temizlediğini düşünüyorum. Diğer ürünüm ise, Neutrogena nemlendirici losyon, cildim kuru olduğunu nerdeyse unutturduğu içinnnnnn

banu dedi ki...

Merhaba:)
Benim favori makyaj ürünüm;M.A.C."PEARL" aydınlatıcı allık..Elmacık kemiklerimin biraz yukarısına ve burun ve dudak üzerine aydınlatma amaçlı sürdüğümde herkes cildimin ne kadar güzel olduğundan bahsedip duruyor.Herkese tavsiye ediyorum.Bitirdikçe yenisini alıyorum.Üstelik yağlı bir histe bırakmıyor,gün sonunda rahatlıkla temizlenebiliyor..

casey23 dedi ki...

selam MC!!! ben bu yorumu ikinci keredir kullanıyorum çünkü diğer yorumum yok burda kaybolmuş :(
benim vazgeçemediğim makyaj malzemesi allık ve lipgloss!! Allık için tercihim hep Body Shop oluyor, en sevdiğim renkler hep ordan çıkıyor :) Lipgloss en svdiğim MAC song and dance! PArfüm olarak tercihim değişmez Gucci Rush II!!!

sibel akyürekli dedi ki...

yıllardır asla vazgeçemediğim fondotenim max factor lasting performance... kalıcılıgı, suratımda rahatsız edici durmaması, kapatıcılığının iyi olması.. herşeyini seviyorum:)))

Crafty Engineer dedi ki...

Son 2 aydır favorim olan ve görünen o ki uzun yıllar favorim olmaya devam edecek olan Murad Acne Treatment serisi ürünleri, özellikle de temizleyicisi. Derinleme temizlik hissinin yanında hafif oluşu beni benden aldı resmen :)Sivilcelerimi azaltması da cabası :D

Bunun dışında bir de Flormar'ın siyah göz kalemi. Bugüne kadar onun gibi yumuşak ve rahat sürülebilen bir göz kalemi bulamadım, bu nedenle de yıllardır makyaj malzemelerim arasındaki yerini kimseye kaptırmıyor :)

Eda dedi ki...

bakım ürünü olarak la roche posay effeclar jel vazgeçilmezimdir. problemli bir cilde sahip olduğum için sabah akşam yüzümü yıkamam gerekiyor.
belli bir marka olmasada rimel vazgeçilmez makyaj malzememdir.son rimelim max factor 2000calori :)
merakla sonuçları bekliyor olacağım.

gösssde dedi ki...

benim favori ürünüm the body shopun salatalıklı toniği bittikçe alıyorum kaçıncıdayım bilmiyorum artık :)) onun dışında clinique superbalanced pudra, 102 nolu allık ve lancome color fever 102 no gloss :)

sdm dedi ki...

Merhaba, ben de severek kullandığım birkaç ürünü sıralamak istedim :)

1. The Body Shop'un Tea Tree serisindeki tonik şimdiye kadar kullandığım en iyi tonik. Alkolsüz olduğu belirtilen tonikler bile bazen cildimde en az alkollüler kadar sorun yaratıyordu. Bu sorunların en başında cildimin tonik uyguladıktan 5 dakika sonra aşırı yağlanması (ki olmaması lazım normalde :D )ve tahriş olması geliyordu. Fakat TBS tonikte kesinlikle bu sorunları yaşamadım. İçeriğinde mentol yok sanırım ama oldukça ferahlatıcı bir tonik ve gerçekten de görevini çok güzel yerine getiriyor. ;)

2. NARS'dan Exhibit A allık. Ambalajında çok ürkütücü görünebilir gözünüze hele bir de benim gibi çok açık tenliyseniz. :D Ama dünyanın en güzel allığı desem abartmış olmam inanın. Mavi alttonlu olmayan bir kırmızı olduğu için hafif bir uygulamayla çok harika bir doğal kızarmışlık havası veriyor, zaten NARS allıklar ağır uygulamayı kesinlikle affetmiyor :D. Hani bir çoğumuzun istediği o "frostbitten" rengi olur ya işte bu allık o allık! :D

3. Maybelline Define a Lash Lengthening rimel tekrar tekrar aldığım rimel. Maybelline'in çok büyük bir hayranı sayılmam fondöten ve pudralarının cildmde yarattığı sorunlardan sonra. Fakat rimelleri bence oldukça kaliteli. Benim kirpiklerim kendiliğinden zaten uzun ve benim sevdiğim dolgunlukta, fakat sarı oldukları için olduklarından daha cılız(?:D) görünüyorlar. Define a Lash Lengthening adından da anlaşılacağı gibi uzatma özelliğine sahip bir rimel olduğu için dolgunluk olarak yaptığı tek şey olanı belirginleştirmek, yani o konuda fazla bir katkısı yok ki benim istediğim de bu zaten. Fakat uzatma konusunda gerçekten çok başarılı. Kirpiklerim birden canlanıyor bu ürünü kullandığımda. Günlük kullanıma uygun, aynı zamanda birkaç kat uygulandığında dramatik bir görüntü de veriyor kirpikleri birbirine yapıştırmadan ;).

4. Narciso Rodriguez EDP çok severek kullandığım bir parfüm. Fiyatı biraz yüksek, hele ki şu alışveriş yasağından sonra biraz el yakacak cinsten fakat parfümün kalitesi ve gerçekten kalıcı olması fiyatını biraz daha katlanılabilir kılıyor diyebilirim. Misk kokularını seven bayanlar mutlaka bir göz atsın derim. Koku tanımlamada pek başarılı sayılmam ama alt notalarında daha odunsu ve soft kokular var. Buna rağmen yine de çok kalıcı.

gizem dedi ki...

Ojeeee :)
Genellikle Flormar, Pastel, ya da Claires

tuba dedi ki...

1 yaz kış kullandığım women rexona nutritive pudralı
2 neutrogena yoğun bakım kremi
3 maybelline volum express rimelim asla vazgeçilmezim
4 yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum ve daha 10 kullanabilirim hypnotıc poıson dior parfümüm
asla ama asla vazgeçemediğim kişisel ürünleri daha çok tercih ediyorum sanırım

gül_se dedi ki...

en favorilerim, vücut bakımında bath&body works warm vanilla sugar body mist( kokusu muhteşem asla baymayan bir vanilla) cilt bakımında %100 pure kafeinli göz kremi( göz altlarımı iyi nemlendirdiği ve içeriği organik old için),makyaj malzemesi olarakta clinique high impact maskara(kirpiklerimi yogun gösterdigi ve suyla hemen temizlenebildigi için)..şaçlarım içinde avalon organics den biotinli şampuanım.(saçlarımın dökülmesini ciddi anlamda kestiği için:))

Irmak dedi ki...

Mac Studio Fix Pudra kesinlikle. Kendisine bayılıyorum. Henüz dibini göremedim ama bitse kesinlikle alırım. Yağlı bir cildim olduğu için sürekli parlarım. Cildime mat görünüm sağladığı için ve kadifemsi yaptığı için bitince kesinlikle alırım.

Ceren dedi ki...

Body Shop Seaweed serisinden Mattifying Day Cream. Benim gibi karma ciltli biri için müthiş bir dengeleyici, etkisinden yıllardır çok memnunum.

morkelebek dedi ki...

Nivea kutlamalarındaki yazılarını heyacanla okudum. Çok güzel bir etkinlik olmuş. Nivea bu haliyle daha farklı göründü gözüme. :)

Benim favori ürünüm siyah göz kalemidir. Makyaja başladığım andan itibaren bittikçe hatta bitmeden stoklayarak alırım.:)

Sana görehangisi başarılı diye sorarsan kesinlikle Dior bu konuda hepsini tek geçer. ;)

ece dedi ki...

Ben Mac springsheen allıktan vazgeçemiyorum, çok da mükemmel allık süremeyen biri olarak springsheen çok yardımcı oluyor. Bittikçe yeniden alırım :) Bir de Amway'ın yüz kremi vazgeçilezim çünkü tam cilt tipime uygun.

Nazlı dedi ki...

Aslında bir kaç tane var ama asla vazgeçmeyeceğim ürünüm artık sensibio h2odur.

tuğba dedi ki...

body shop'ın butterları vazgeçilmezim.banyodan sonra cildim onunla huzur buluyor :)

ebru ünal dedi ki...

PARMEX PARMEX PARMEX! ne muhteşem bir asetondur bu bilemiyorum. tabi haklısnız bi aseton yani falan ama gercekten muhteşem ne kendimi hırpalıyorum ne tırnaklarımı beni hiç yormuyor ve kokusuda şahane.
ebrunurunal@hotmail.com

mine dedi ki...

benim vazgeçilmez ürünüm maybelline watershine diamonds serisinin 51 numaralı ruju ! bitirebildiğim tek makyaj malzemesi:) hem ten rengime yakışıyor hem de ışıltılı yapısı gloss etkisi veriyor:)

qamSe dedi ki...

1. Nivea lipbalm- ortaokuldan beri sürekli kullanıyorum. herhalde butun cesitlerini denemisimdir:D
2. Neutrogena el kremi- Hand relief hani şu beyaz ambalajli orjinal olan
3. Verita extension ultra black mascara- 2 tane yedektedir mutlaka :D

ezgi dedi ki...

Şöyle bir düşününce şıkları teke indiremedim malesef. Tekrar tekrar aldığım ürünler Nivea'nın Lip Care ürünleri. Ben bitirip yenisini alana kadar malesef ürün üretimden kalkıyor, bu nedenle her defasında farklı ürün alıyorum. Son favorim ise Fruit Shine Cherry. Diğer bir ürün ise, ağırlıklı olarak göz makyajı yaptığımdan Lancome Bi-Facil. Ve son olarak sürekli aldığım ürün Yosun veya kil sabunu. Cildim yağlı olduğundan, cildime çok iyi geliyor ve yumuşacık yapıyor. normalde yüzüme sabun sürmezdim ama doğal kil veya yosun özlü zeytinyağı sabununu denedikten sonra artık her banyoda yüzümü bu sabunlarla yıkıyorum bütün siyah noktalarımdan kurtuldum :) Bunların dışındaki tüm kozmetik bakım ürünlerinde hala aradığımı bulmuş değilim malesef bu nedenle sürekli ürün değiştiriyorum :)

büşra dedi ki...

selamlar Mc,


Mac Springsheen allığım, beyaz tenliyim ve muhteşem duruyor, yüzüme canlı bir görünüm veriyor.

Nvey Eco fondötenim, problemli bir cildim olduğu için fondöten olarak sadece bunu kullanıyorum. Organik, kapatıcılığı ortadan biraz düşük, çok doğal gözüküyor.

the BodyShop tea tree oil, sivilce, kızarıklık ve lekelern üstüne sürüldüğünde mucizeye yakın bir etkisi var. Yüzümle oynadığımda ve kızarıp yara olduğunda sürüyorum çok çabuk kurutuyor ve iyileştiriyor. Aynı zamanda antiseptik.

the Bodyshop tea tree skin clearing toner, yüzümü yıkadıktan sonra kalanları çok güzel çıkarıyor ve ferahlık hissi veriyor.

Favori parfümüm kesinlikle Salvatore Ferragamo incanto charms, BAYILIYORUM.

Sevgiler.

buket dedi ki...

clinique yüz temizleme jeli. uzun zamandır değişmeyen az şeylerimden biri:D

EGe dedi ki...

Avon'un çift taraflı kalem farlarından muhteşem bir mavi uçlu olanı var diğer tarafı da beyaz, mavisinin tonunu çok beğendiğimden bittikçe aldığım bir ürün!

gozgen dedi ki...

lancome bi-facil: onun gibi göz makyajımı çıkarabilen başka ürün bulamadım. süper.
lancome hypnose maskara: çok alıştım, bitince yine ondan alıyorum, lancome maskaraların çoğundan memnun kaldım zaten.
thierry mugler-alien edp: gece için uygun bir koku,çok güzel, bana çok yakışıyor.

selen dedi ki...

Maybelline Volume Express Colossal Mascara favorim...kirpiklerim ince ve kısa ,sarı olduğu için kirpiklerime her rimel gitmiyo güzel göstermiyoo kirpiklerimi ama bu rimelle aşk yaşıyorum resmen:))

selencik2010@gmail.com

sinem dedi ki...

1. body shop tea tree oil (küçük bir şişede sivilcelere kesinlikle iyi geliyor.
2. superdrug kil maskesi (watsons dan aldım.fiyatı 7 tl.ilk sürüşümde dahi yüzüme aydınlık verdi ve kocaman sivilcelerim dahi söndü.
3. deborah pembe rujum hiç vazgeçmem sürekli sürerim :)

büşra dedi ki...

benim vazgeçemediğim ürün pantene in kıvırcık saçlar için olan şampuanı. Saçlarım kıvırcık olduğu için uygun şampuan kullanmam gerekli birçok markadan denedikten sonra en son pantene aldım ve çok memnun kaldım, hem saçlarımı yumuşacık yapıyor hem kabartmıyor hemde buklelerimi belirginleştiriyor.

Sezen dedi ki...

Benim vazgeçilmez bakım ürünüm Bioderma Sensibio h2o, asla vazgeçmem tekrar tekrar alırım. Makyaj içinse Garnier Roll-on Kapatıcı , Bioderma Photoderm AR ve NARS Orgasm allık. Bir de Cocacola Lip Smacker, bunu yeni keşfettim ve vazgeçemiyorum, stok yaptım bile.

fmcel dedi ki...

benim vazgeçemediğim ve tekrar tekrar aldığım ürün John Frieda volume serisinin şampuanı ve saç kremi.Herkese bol şans:)

serap dedi ki...

Benimki sayılır mı bilmiyorum ama yıllardır vazgeçemediğim tek ürün elma sirkesidir. Banyoda son durulama suyuna katarım, saçlarımda hiç kepek yok. Ayrıca çok çok parlaklar (nerdeyse saçımı boyatmış kadar oldum diyebilirim).Sorunlu bir cildim var yüzümü de maden suyu-elma sirkesi karışımıyla tonikliyorum çok iyi geliyor. Ee tabi bir de her gün elma sirkesi-bal-karanfil karışımı içiyorum, kilo vermede çok etkili. tepeden tırnağa her şeyim için elma sirkesi kullanıyorum diyebilirim :))

ceren dedi ki...

maybelline 57 numara allık vazgeçilmezim...

mugene dedi ki...

düşündüm düşündüm, her şeyden o kadar çok sıkılıyorum ki neredeyse hiçbir şey bulamayacağım diye korktum. sonra nivea deodorantım geldi aklıma! başka deodorantlarla kaçamak yapsam da sonunda yine ona dönüyorum :)

özge dedi ki...

nivea lip care cherry kiss.. bitirebildiğim ve tekrar aldığım tek ürün diyebilirim.. hem güzel bir nemlendirici hem de dudağıma doğal bir canlılık verdiği için çok seviyorum..

itsbea dedi ki...

Nars sheer glow fondöten
Dior nude pudra
Nars ve mac allıklar
Clinique high impact rimel

enguzel_hikayem dedi ki...

catherine arley pudra ve neutrogena yüz nemlendiricisi ve maybelline rimeller favorilerim :)

combjellyfish dedi ki...

merhaba mc, benim de vazgeçilmez ürünüm mac studio fix fondöten. herkese bol şans :)

Işık dedi ki...

MC'cim, bunlar da benim vazgeçilmezlerim:
YÜZ:
NEMLENDİRİCİ: Olay Total Effects 7X (Hem nemlendirmesi hem de spf'sinden memnunum)
TONİK: Şelale Gül Suyu (Gıda aromalı ve alkolsüz olmasından memnunum)
FONDÖTEN: Dior Nude (Kokusuna ve dokusuna ba-yı-lı-yo-rum)
PUDRA: MAC Studio Fix (Matlığı ve kapatıcılığından memnunum)
CONCEALER: Maybelline Affinitone (Verdiği aydınlık görüntü ve uygun fiyatıyla diğerlerini geride bıraktı)
BRONZER: Flormar Mosaic Pudra (Renginden ve duruşundan memnunum, kontürleme için de uygun)
ALLIK: MAC Style (Peaches ile birlikte gönlümün sultanları)
AYDINLATICI: MAC MSF Soft & Gentle (Işıltısının hastasıyımm)
FAR: NYX 10 Color Palette: Champagne & Caviar (Renkleri ve pigmentasyonları harika, tekrar alamayacak olmak çok kötü :( )
RİMEL: L'oreal Voluminous X5 (Siyahlığı vazgeçilmezz)
VÜCUT:
DUŞ JELİ: Nivea Apricot Creme Kayısı Özlü (Kokusu ve verdiğiipeksi yumuşaklık sayesinde vazgeçilmezim)
SCRUB: Watsons Body Scrub Orange Extract (Portakallı misss)
KREM: Nivea Firming Body Lotion Q10 Plus (Hem nemlendirmesi hem sıkılaştırıcılığı güzel)
Daha bir sürü başlık vardı aklımda ama uzadıkça uzayacaktı :) Herkese sevgiler.

Gizem dedi ki...

alısveriş yasaklarınn gelmesiyle gozumde yas bırıkmesine sebeb olan mukemmel kapatıcım lancome effacernes ortaokuldan beri kullandıgım clinique happy men (evet erkek parfumu kullanıyorum) ve saclarımı platin yaptıgım gunlerde tanıstıgım ve her kullandıgımda yuzumu gulduren cekınmeden herkese tavsiye ettıgım hatta hatta annemın babamın evınde bıle yedeklerını tuttugum glıss lıquıd sılk gloss bakım kurunu denemelısınız mutlaka tesekkurler mc ıcımı doktum resmen sayende:))

seda dedi ki...

koreli bir arkadaşımın bana gönderdiği shiseido perfect whip foam ..
ebayden yedeklemiştim ama kozmetik yasağından sonra nasıl elde ederim artık bilemiyorum.:S
onun haricinde la roche possay nemlendiricim..dermatologum önermişti..

derya dedi ki...

versace bright cristal, her sıktığımda, sanki değil , bir prensesim

Serpil dedi ki...

Merhaba,

Body Shop Grapeseed Glossing Serum uzun süredir aralıksız kullandığım bir ürün, saçıma çok iyi geliyor, daha bitmeden yenisini alıyorum.

Sevgilerimle.

sophia dedi ki...

niveanın roll on ve pudrasız deodorantları,kirazlı lip balmı ve Q10 plus hand cream bittikçe devamlı aldığım ürünlerdir.nivea roll on özellikle vazgeçilmezimdir.ayrıca c.dior diorskin sculpt fondöten cildimi gergin gösteriyor.onu kullandığımda herkes cildimin güzelliğinden bahsediyor.ben de bittikçe alıyorum.ayrıca lacoste pour femme çok ferah,fresh bir koku bittikçe sürekli aldığım diğer bir üründür.
herkese bol şans dilerim.

begüm dedi ki...

AVON açılıp kapanabilen göz kalemi- blackest black en sevdiğim ve biri bitmeden diğerini aldığım bi üründür. akmaması ve kömür siyahı kadar koyu renkte olması en sevdiğim özelliği.

Gözdem dedi ki...

Lancome Le Crayon Khol Waterproof - Richie Brown göz kalemi ve
Guerlain - Champs Elysees parfüm benim vazgeçilmezlerim.

ozlemse dedi ki...

Kesinlikle Benefit High Brow, Yves Rocher cleansing milk ve clean gel..vazgeçmem mümkün değil..

kibele dedi ki...

Benim vazgeçilmezim jel eyeliner diyebilirim. Özellikle elfin jel eyelinerını çok beğeniyorum. Hem çok kalıcı, hem uygulaması kolay hem de oldukça ucuz :)

duygu dedi ki...

-Bioderma sensibio H2O,dermokozmetik olması,her türlü makyajı rahatlıkla çıkarması,kötü bir his bırakmaması nedeniyle :)
-Lancome Color Fever rujum,çok doğal duruyor,yapısı çok güzel,nemlendiriyor.
-MAC Fluidline eyeliner,eyeliner kullanmaya bununla başladım,fırçalı olması,kalıcılığı ve rahat sürülebilirliği tercih sebebim.
veeee son olarak;
-yeni keşfim Estee Lauder Sumptuous Extreme Mascara.bunu tarif etmem mümkün değil,neredeyse boynuma asıp gezicem.Maskara delisi bir kadın olarak her şeyi denedim.budur diyorum.Tüm maskaraların vaad ettiği şeyleri tek seferde GERÇEKTEN yapıyor.ama kimseye tavsiye etmiyorum,bir tek ben kullanmalıyım.bağımlısı oldum :)

özlem dedi ki...

clinique 3 numaralı tonikten vazgeçemiyorum.cildimi tertemiz pırıl pırıl yapıyor.

turkuaz dedi ki...

Benim vazgeçilmez favori ürünüm Lancome Effacernes concelar.Süper bir ürün. Kalıcılığı güzel, uygulaması kolay ve çok doğal duruyor. Ayrıca çok bereketli.

pınar dedi ki...

benim favorim ürünüm bioderma göz temizleyici çünkü gözümü hiç yakmadan güzelce temizliyor:)

sochic dedi ki...

alix avien terracotta pudra no1 bayılıorum dokusu,kapatıcılığı,rengi harika.asla vazgeçmem

sevdanin dünyası dedi ki...

Ben de ürün devamlılığı konusunda sadık değilimdir. Ama Bepanthene krem almaktan, stoklamaktan hiç vazgeçmem, tırnak etlerimi toparlar, dizime, dirseğime iyi gelir. Yanıkta, yarada herzaman elimin altındadır. Bir de Avon'un Senses Duş jelleri ve Anew göz kalemi belirli bir süredir bittikçe aldığım ürünlerdendir.

Armağan dedi ki...

slm cnm seni zaten izliyordum ,face de tmm dir. vazgeçemediğim tek ürün estee lauder double wear fondoten ,harika kapatiyor ve çok kalıcı bir de çıktığından beri sürekli aldığım tek kalem flormar ultra black eyeliner ...tşkler....

yildiz dedi ki...

çok düşündüm benim için vazgeçilmez ne diye sanırım bi aldığımı bir daha almıyorum:)
nivea nın güneş sütlerini sadece değiştirmiyorum ıııımmmm başkaa saç boyası loreal excellense ama arada kolestonda yapıyorum. bi ara cliniqueden başka ne cilt nede makyaj malzemesi kullanmazdım ama m.c.cim senin le birlikte ihanet ettim önce elf sonra revlon derken makyaj dolabımda bir şeyden iki tane olmuyor rujlarda bile renklendim:)
sevgiler
yıldız

bebek kedi kız dedi ki...

Maybelline Volume Express Curved rimelimden asla vazgeçemiyorum ve yıllardır tekrar tekrar alıyorum.Birde Bepanthol losyonum asla ve asla eksik olmaz evde.İşte bu ikisi benim vazgeçilmezlerim listesinin baş köşesinde ikili.

layla dedi ki...

Benim vazgeçilmezlerim;
1) DKNY Be delicious (yazlık), CH 212 Sexy (kışlık)
2) lancome hypnose drama rimelim ( bitmeden yedeklerim muhakkak)
3) lancome Bifacil temizlenirim (bununda yedeği vardır hep )


4)

cayko dedi ki...

bebekliğimden beri vzgeçemediğim tek ürün nivea creme...konusu geçtiği için değil ama gerçekten yıllardır kullandığım ve cildimin istediği tek krem.günlük nemlendirici kullanmama rağmen cildim çok kuru olduğu için resmn ihtiyaç duyuyo..bende hemen bolca genellkle duştan sonra sürüyorum ve sanki ohh dediğini duyuyorum cildimin :)) bunun yanında loreal lash architect rimelimden de asla vazgeçemediklerim arasında.birde sizi sıkı takip ettiğim için şu mac in orgazm allığına benzer renkte olan avon true color russet allığını çok beğendim.buda favorilerim arasında :)) renk tam olarak benziyormu bilmiyorum ama swatchlarından yola çıkarak benzediğini düşünüyorum..

«En Eski ‹Eski   1 – 200 / 359   Yeni› En yeni»

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.